Historien om Sørens Rejser
Praktisk
Alle rejser


Rejsekatalog
Rejsekatalog 2019
Tag med CirkusrevyenCirkusrevyen 2019

17/6
1 dag

18/6
1 dag

19/6
1 dag

21/6
1 dag

Vandretur på Caminoen - Sarria til SantiagoCaminoen

Sørens Rejser 40 år


Den 19. april 1969 startede Søren Hansen, Sørens Rejser med denne første bus, en Volvo, fra adressen på Brogade i Kjellerup.
Fra første dag kørte Sørens Rejser rutekørsel. Det startede med ruten Viborg-Dollerup-Kjellerup, som kørte seks dage om ugen. Dengang gik tingene i et noget andet tempo og tiden var helt sin egen … Når ruten var færdig, kørte Søren Hansen "ture ud i det blå". Det kunne typisk være til Langsø og Frijsenborgskovene eller rundt om Silkeborg Søerne. Turen startede kl. 18.30 og kostede dengang 30 kr. inkl. en kop kaffe. Senere kom også weekendturene og miniferierne til, som typisk gik til Sverige og Tyskland samt de mange danske øer – f.eks. Samsø, Læsø, Fanø, Ærø og Bornholm.

Søren Hansen var den drivende kraft i Sørens Rejser og medarbejderstaben steg i takt med at turene blev flere og nye busser kom til. Nu, 40 år efter det hele startede, har Søren stadig sin daglige gang i Sørens Rejser.

40 år er gået siden Sørens Rejser startede. I dag ejes firmaet af 2. generation – Lars Hansen. Ferieturene går til lande over det meste af Europa og med mange rejseglade erfaringer rigere. Hele domicilet er flyttet til Parallelvej 7 i Kjellerup, hvor både garager og administrationsbygning ligger sammen i dag.

Udover de mange rejsemål Sørens Rejser kører til hvert år, tilbydes også musikture, operature og turistkørsel samt grupperejser for foreninger, firmaer og institutioner. Sørens Rejser kører selvfølgelig stadig også de populære endagsture.

Sørens Rejser sætter stadig en ære i at give gode rejseoplevelser for alle og vi ser frem til de næste 40 år med mange rejseglade mennesker.

Se desuden vores jubilæumsavis HER

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)