Historien om Sørens Rejser

Sørens Rejser 1969


Den 19. april 1969 startede Søren Hansen, Sørens Rejser med denne første bus, en Volvo, fra adressen på Brogade i Kjellerup.
Fra første dag kørte Søren rutekørsel på ruten Viborg-Dollerup-Kjellerup, og den kørte seks dage om ugen. Dengang gik tingene i et noget andet tempo og tiden var helt sin egen…

Når ruten var færdig, kørte Søren "ture ud i det blå". Det kunne typisk være til Frijsenborgskovene eller rundt om Silkeborg Søerne. Turen startede sidst på dagen og kostede dengang 30 kr. incl. en kop kaffe.

Senere kom også weekendturene og miniferierne til, som typisk gik til Sverige og Tyskland samt mange af de danske øer – f.eks. Samsø, Læsø, Fanø, Ærø og Bornholm.


Sørens Rejser 2019


Søren Hansen var den drivende kraft i Sørens Rejser og medarbejderstaben steg i takt med at turene blev flere og nye busser kom til. Nu, 40 år efter det hele startede, har Søren stadig sin daglige gang i Sørens Rejser.

Meget er sket på 50 år. Busserne er blevet større og meget mere komfortable, men de værdier som Søren grundlagde forretningen på, efterlever vi stadig i 2019. Folk skal hygge sig, de skal spise godt, bo godt og have smil på læberne i vores selskab. Turene kan stadig være ”ud i det blå”, og mange af de danske øer er også en stor del af vores faste endagsture.

Meget mere er der dog kommet til, så uanset om man ønsker at komme på busrejse, flyrejser, krydstogt, vandreferie eller wellness, så er det på programmet.

I dag ejes firmaet af 2. generation – Lars Hansen. Hvor hele domicilet er flyttet til Parallelvej 7 i Kjellerup, hvor både garager og administrationsbygning ligger sammen i dag.

Vi er altid klar til en rejsesnak, så ring eller kom gerne forbi butikken i Kjellerup. Vi har altid kaffe på kanden.

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)