Udflugter med bus

Udflugter med bus


Sørens Rejser står til rådighed til udflugter så du kan komme af sted på udflugt uden bekymringer vedrørende transport. Vi tager ansvar for transport til og fra den aftalte location og når i først er steget ind Sørens Rejsers komfortable bus så kan i bare læne jer tilbage og nyde turen mens vi tager os af at fragte jer fra A til B og tilbage igen. Det er blevet populært at tage på endagsture med bus og det er der mange gode grunde til. Den allermest væsentlige grund er det fællesskab en busudflugt skaber. Det tætte sammenhold der opstår inden for bussens rammer er med til at gøre en simpel bustur til en af de mest fantastiske oplevelser der kan stå i ens erindringer i meget lang tid. Den stemning der skabes i bussen er med til at gøre busudflugter til en populær og attraktiv begivenhed. Denne stemning, samt det simple ved en busudflugt, har gjort det så populært at tage på udflugter med bus. Vi har selvfølgelig også masser af ferierejser at tilbyde.

Endagsture med bus

Vi tilbyder masser af spændende udflugter med bus hvor man tager afsted og kommer hjem samme dag. Det er en dejlig nem måde at rejse på og man har mulighed for at opleve en masse uden at det tager flere uger ud af kalenderen. Det er nemmere at planlægge blot at tage væk en dag. De spændende endagsture vi tilbyder består bl.a. busudflugter rundt i hele Danmark, hvor der er mulighed for at opleve Danmark fra et perspektiv der ikke lige er set før. Der er naturligvis også endagsture med bus til udllandet. En af disse udflugter til udlandet er vores bustur til Sylt, der byder på utrolige naturoplevelser. Endagsturen byder på oplevelser på Vadehavs-øen som opleves fra første parket.

Udflugter i julen

Op til jul begynder folk at tænke på hvilke julegaver der skal købes og julestemningen spredes rundt om i hele Danmark når julen nærmer sig. Sørens Rejser byder på mange udflugter i julen hvor der er mulighed for at opleve den gode danske julestemning rundt om i storbyerne. Det kunne være vores populære bustur til København, hvor man virkelig kan mærke julestemningen. Hvis du tager med os på julemarkederne rundt om i Danmark får du mulighed for at købe lidt ind til de forskellige julegaver og samtidig får du en god oplevelse ud af det og ikke mindst kommer du i fantastisk julestemning. Der er selvfølgelig også udflugter med bus til julemarkeder i udlandet. Bl.a. kan du komme med ud og opleve et af de mest fantastiske julemarkeder i hele Norden. Du kan komme med til Julemarked i Lübeck hvor du kan besøge nogle af de 400 juleboder der er sat op i byens centrum.


Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)