Skip to main content

Rhodos - Det græske Paradis All Inclusive

Tag med Sørens Rejser til den skønne græske ferieø Rhodos. Vi skal opleve de lækre sandstrande, det azurblå hav, charmerede Rhodos By og og den hvide by Lindos. På Rhodos får du det hele.

Denne klassiske charterdestination bliver også kaldt ”Solens Ø” da øen i gennemsnit har 300 solskinsdage om året. Rhodos er med sine lange kyststrækninger, azurblå hav, bjergrige områder og fine sandstrande et perfekt rejsemål til en spændende og oplevelsesrig ferie. På rejser til Rhodos kan man udforske den lange og dramatiske historie, som knytter sig til øen, der oprindelig blev koloniseret af minoerne fra
Kreta.

-Oceanis Hotel er et populært hotel på Rhodos, beliggende med udsigt til havet og centralt i forhold til områdets aktiviteter. Hotellets absolutte hjerte og mødested for gæsterne er den fantastiske solterrasse med eventyrlig udsigt til havet. Her findes en imponerende swimmingpool med separat børnepool, liggestole og parasoller. Poolen er opbygget med en lille hyggelig ø i midten, hvor man finder et overdækket skyggeområde med stole og borde. Omgivelserne er i en klasse for sig med grønne områder og palmer. Overalt er der gjort meget ud af detaljerne, og hotellet er foretrukket blandt et stort antal stamgæster. Fra pool baren serveres kølige drinks og lette snacks, og der tilbydes et varieret underholdningsprogram.

Opholdet er med All Inclusive, hvilket vil sige, at morgen- middags- og aftensmad samt frie lokale drikkevarer er inkluderet.

Søg rejse

Dagsprogram

 • Efter opsamling kører vi til Billund, hvor vi skal med morgenflyet til Rhodos. Vores turhjælper er med fra Sørens Rejser til at hjælpe med indtjekning i lufthavnen. Flyvetiden er ca. 4 timer, og ombord bliver der serveret et let måltid. Vi bliver mødt af vores lokalguide i lufthavnen. Vi har ca. 30 min. bustransport til hotellet, hvor vi bliver indkvarteret. Vores lokalguide og turhjælper holder et velkomstmøde, hvor vi gennemgår de praktiske ting på hotellet.

  UDFLUGTER & OPLEVELSER

  Rhodos By med Akropolis og Den Gamle Bydel
  Rhodos By har meget at byde på, og denne udflugt vil give
  inspiration til flere besøg. Vi skal først opleve byens Akropolis med det antikke stadion og de arkæologiske steder, inden vi kører ned til den nye og gamle bydel. Den Gamle Bydel har en enestående atmosfære, og er bosted for mere end 5.000 indbyggere, der lever deres daglige liv her. Mange folkeslag har sat sit præg på byen lige fra oldtiden til nu. Turen er dels med bus og dels til fods, og afsluttes med en god frokost inkl. vin/vand i Den Gamle By.

  Lindos
  Vi kører med bus tværs over øen til det østlige Rhodos, hvor den mageløse hvide by, Lindos vil byde os velkommen. Der bliver god tid til at opleve byen, med de små gader og stræder. For dem, der har mod på det, er der mulighed for at komme helt til tops på klippen og opleve det antikke tempel og borgen. (Entré
  ikke inkluderet). Inden turen går hjem, nyder vi en græsk frokost inkl. vin og vand.


  Smag på Rhodos
  Afgang fra hotellet efter morgenmad. Turen har 3 stop med hver sin tema. Første stop er i landsbyen Archangelos, hvor vi besøger en olivenfabrik, og får den interessante fortælling om middelhavets vigtigste råstof. Derefter besøges et honningmuseum med fokus på biavl og honningproduktion – selvfølgelig med smagsprøver.
  Sidste stop er ved en vin - og spiritusfabrik, hvor vi ser produktionen, og der igen er smagsprøver. Her spises også en god frokost, inden vi returnerer til hotellet først på eftermiddagen.


  8. dag - Hjemrejse
  Vi spiser morgenmad på hotellet og bliver til formiddag afhentet
  af vores lokalbus. Vi skal flyve til middag og ombord får vi serveret
  et let måltid. Midt på aftenen er vi i Ålborg, hvor Sørens Rejsers
  bus venter, og kører os det sidste stykke vej til vores hjembyer.

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

September 2021

27/98RhodosOceanis HotelMere end 87.995,-BestilMere information

Hotel

Oceanis Hotel

Oceanis Hotel

Hotellet er beliggende med udsigt til havet og centralt i forhold til områdets aktiviteter. Hotellets absolutte hjerte og mødested for gæsterne er den fantastiske solterrasse med eventyrlig udsigt til...

Rejsekalender

28/3FødselsdagsturFra 325,-
28/3Wellness - KolobrzegFra 2.245,-
30/3Fordelstur - Den store tartelet på EgholmFra 298,-
31/3Fordelstur - Den store tartelet på EgholmFra 298,-
8/4Wellness - KolobrzegFra 2.245,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
 • Rejsekatalog logo