Skip to main content

Caminoen 2021 - Sarria - Santiago

- Den perfekte smagsprøve på Caminoen


Tag med på vandreferie i Spaniens nordvestlige hjørne, med storslåede udsigter, fantastiske oplevelser samt historiske indtryk.
Turen går fra Sarria til Santiago de Compostela, langs Caminoen, og opnå ‘La Compostelana’ - pilgrimsbeviset.

-Turen er perfekt for den, som ønsker at prøve kræfter med Caminoen for første gang. Vi ved det, da vi selv har været der.

Ruten er flad, med enkelte mindre stigninger. Ingen steder vandres der langs stejle klippesider. Der benyttes kun gode og oftest brede stier.

For yderligere oplysninger kontakt Helle på kontoret på 86 88 18 17
Hun gik turen i 2017, 2018 og 2019

Bemærk:
Ture på 9 dage: Flyafgang fra Hamborg.
-Overnatning i Hamborg inden afrejse.

Se også Finisterre - "Verdens ende" her

Søg rejse

Dagsprogram

 • Efter tidlig opsamlingen, kører vi samlet til Billund Lufthavn, hvorfra vi flyver via Frankfurt til Santiago. Herfra kører vi i egen bus til vores første hotel i Sarria, undervejs nydes en frokost på lokal restaurant. Ankomst til hotellet sidst på eftermiddagen. Aftensmad på egen hånd.

  2. dag – Sarria – Pontomarin (23 km)
  Galicien er en af de smukkeste regioner i Spanien, både hvad angår natur men også tradition. På dagens etape stiftes yderlige bekendtskab med de herlige traditioner. Dagens etape er en af de smukkeste etaper på hele pilgrimsruten; en rejse gennem grønne skove, græsklædte enge, frodige frugtplantager og enkle stenbyggede landsbyer. Fælles middag om aftenen.

  3. dag – Pontomarin – Palais de Rei (25 km)
  Terrænet bliver fladere, dog stadig bakket. Området er smukt og frodigt. Ruten fortsætter langs markveje og rolige landeveje gennem det frodige galiciske landskab til Palais de Rei. Palais de
  Rei er en lille landsby med omkring 2000 indbyggere, med en spændende historie. Fælles middag om aftenen.

  4. dag – Palais de Rei – Arzúa (27 km)
  Terrænet ligner det fra de sidste dages vandring, med et utal af historier, som du kan læse om undervejs. Dagens rute er ingen undtagelse. Fælles middag om aftenen..

  5. dag – Arzúa – O Pedrouzo (20 km)
  Den næstsidste etape er præget af en fantastisk stemning. I byen Pedrouzo som vi når sidst på eftermiddagen smages der på hele den franske camino! Vi prøver oste og vine fra de forskellige regioner caminoen går gennem. Vi prøver således vine fra Navarra, Rioja, Ribera del Duero, Bierzo og Rias Baixas i Galicien. En herlig måde at opleve en vigtig del af Caminoen på. Stedet omkring O Pedrouzo er kendt for sine hekse-traditioner og heksedyrkelse. En af ”renselsesmetoderne” er at drikke en såkaldt Queimada, som selvfølgelig skal prøves. Fælles middag om aftenen.

  6. dag – O Pedrouzo – Santiago de Compostela (20 km)
  Målet nås og det er tid til at udføre en række traditionelle pilgrimsritualer. Først skal du have dit endelige bevis på turen; det sidste stempel i dit pilgrimspas. Endestationen for pilgrimsruten, Santiago de Compestela, er et sandt overflødighedshorn af oplevelser og er et af verdens
  vigtigste kulturelle centret. Byen emmer af charme og har et utal af hyggeligt gader, hvor der er rig mulighed for at prøve de mange lokale specialiteter. Vi får en guidet rundvisning i katedralen. Omkring katedralen findes byens historiske centrum, der er på UNESCO’s liste over verdenskulturarv. Efter rundvisningen i katedralen er der Tapassmagning.

  7. dag – Santiago de Compostela og Finisterre
  En rigtig pilgrimsvandrer afslutter sin rejse i Finisterre. Turen går i bus med engelsksproget guide fra Santiago til Finisterre om formiddagen og er tilbage i Santiago midt på eftermiddagen.
  På den smukke, barske og sagnomspundne kyst ”Costa de la Muerte” (dødens kyst), er skæret fyldt med skibsvrag og historier om legender, der blev fanget i den rå og naturlige skønhed. På kystens
  vestligste punkt findes Finisterre, verdens ende, som romerne kaldte stedet, da det var det vestligste punkt i den kendte verden på den tid. Stedet er for mange pilgrimme et symbolsk sted at afslutte sin pilgrimsvandring. Aftenen nydes i Santiago de Compostela. Fælles afslutningsmiddag.

  8. dag – Hjemrejse
  Efter morgenmaden er formiddagen på egen hånd, inden vi bliver hentet af vores bus og kører den korte tur til lufthavnen. Flyet afgår fra Santiago via Frankfurt og ankommer til Billund sidst på aftenen, hvorfra bussen vil køre det sidste stykke hjem.

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

April 2021

24/48Caminoen Hotelliste Caminoen - SarriaMere end 810.195,-BestilMere information

Maj 2021

2/59Caminoen Hotelliste Caminoen - SarriaMere end 810.995,-BestilMere information
10/58Caminoen Hotelliste Caminoen - SarriaMere end 810.995,-BestilMere information
13/59Caminoen Hotelliste Caminoen - SarriaMere end 810.995,-BestilMere information
28/58Caminoen Hotelliste Caminoen - SarriaMere end 810.995,-BestilMere information

Hotel

Hotelliste Caminoen - Sarria

Hotelliste Caminoen - Sarria

Vi bor på hyggelige lokale pensionater, hoteller mm, som ofte ligger centralt placeret. Når man vandrer på Caminoen flytter vi jo hver dag og nye hyggelige byer og hoteller venter på os. Alle værelser...

Rejsekalender

14/3Husum KrokusfestivalFra 495,-
28/3FødselsdagsturFra 325,-
28/3Wellness - KolobrzegFra 2.245,-
30/3Fordelstur - Den store tartelet på EgholmFra 298,-
31/3Fordelstur - Den store tartelet på EgholmFra 298,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
 • Rejsekatalog logo