Rejseforsikring

Rejseforsikring


Det skal være en fornøjelse at rejse, og der skal ikke være bekymringer i vejen for oplevelserne. Derfor er det godt at vide, at man har et sikkerhedsnet, som en rejseforsikring fra Europæiske Rejseforsikring.

Forsikringen giver adgang til hjælp 24 timer i døgnet, og den hjælper, hvis du bliver meldt savnet eller kommer i nød under din rejse, så du kan komme trygt hjem til Danmark. Hjælpen kommer fra specialuddannede læger og medarbejdere på Europæiskes AlarmCentral i København og vores Servicekontorer, der ligger spredt ud over hele verden.

Klik her for at bestille:

Afbestillingsforsikring
Rejseforsikring
(gang-til-gang)
Årsrejseforsikring


Hvorfor en rejseforsikring?
Det er altid en god ide at forsikre sig, inden man rejser - både i Europa og resten af verden. Det er rart at vide, at man er dækket og får hjælp, hvis man bliver syg, kommer til skade eller mister sin baggage.

I Europa
En rejseforsikring fra Europæiske giver en bedre dækning, end du får med det Blå sygesikringskort. For eksempel udgifter til lægehjælp i lande, hvor borgeren har egenbetaling, sygeledsagelse, tilkaldelse af pårørende ved indlæggelse i udlandet, Hjemkaldelse ved livstruende sygdom eller død i din nærmeste familie i Danmark, bagageforsinkelse, ødelagt ferie pga. sygdom eller tilskadekomst, privatansvar og juridisk bistand.

I resten af verden
På rejser uden for Europa er det strengt nødvendigt at købe en rejseforsikring. For langt de fleste vil et hospitalsophold, en operation eller akut behandling hos en specialist i udlandet betyde økonomisk ruin, hvis ikke de har tegnet en rejseforsikring.

Hvad skal du være særlig opmærksom på?
Ved alle rejser uden for EU/EØS-lande og ved rejser inden for EU/EØS-lande af mere end en måneds varighed skal rejsende, som er fyldt 70 år eller fylder 70 år under rejsen samt rejsende med en kronisk eller eksisterende lidelse, indsende en helbredserklæring, der inden rejsen skal godkendes af Europæiske ERV .

Da Sørens Rejser udelukkende formidler kontakt til Europæiske Rejseforsikring, bedes alle spørgsmål sendes direkte på telefon 33 25 25 25.

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)