Skip to main content

Rhinen

- Rejsen til romantikkens flod
I år byder Sørens Rejser endnu en gang på busrejse til Rhinen. Hotellet vi skal bo på, ligger i den romantiske by Rüdesheim og rejsen inkluderer naturligvis en flot sejltur på Rhinen, danseaften, vinsmagning og meget mere. Vores program tager udgangspunkt, i det man som Rhinfarer forventer af et ophold på denne vidunderlige destination. Her møder man livsglæde, ægte tysk folkelighed, stemning, humør, charmerende og idylliske landsbymiljøer omgivet af skrånende vinmarker og den legendariske flod.

Vinfest i Rüdesheim (På afgangen i August)
Hvert år i august afholder Rüdesheim deres Weinfest”. På torvet i den gamle bydel, vil der være opstillet boder med lokale specialiteter, sammen med de forskellige vinbønder, der kommer og præsenterer deres vin. Der er stort set underholdning hele eftermiddagen og om aftenen under vores ophold.

Rhinen i flammer (På afgangen i September)
Vi skal på en storslået aftensejlads. Turen foregår med én af de mange illuminerede både og det bliver en betagende og uforglemmelig oplevelse, med oplyste borge og slotte langs floden. Et spektakulært fyrværkeri er et ekstra krydderi. Fra højdedragene, byerne og borgene stiger raketter mod himlen og guldregnen spejler sig i Rhinens bølger.

1. dag – Danmark - Midttyskland
Efter endt opsamling finder vi et passende sted til vores kaffe med et smurt rundstykke. Derefter fortsætter vi med passende pauser til vores overnatningshotel midt i Tyskland, hvor vi bliver indkvarteret og får aftensmad.

2. dag – Rüdesheim
Vi kører fra overnatningshotellet og videre til Rüdesheim. Vi ankommer til vores hotel, hvor vi starter med en fælles frokost. Vi tager på en rundtur til fods, som en lille appetitvækker til hvad byen har at byde på. Vi skal på udflugt til vinbjergene omkring Rüdesheim med det lille tog ”Winzerexpress”. Rejselederen fortæller om egnen og historien.

Udflugter:

“Deutsches Eck” og Mosel
Vi kører en panoramatur til Koblenz, der med sine 2.000 år er en af Tysklands ældste og smukkeste byer, omgivet af vinskråninger og skove. Her flyder Mosel ind i Rhinen. Man kan – mod egenbetaling – tage svævebanen til Deutsches Eck (Unesco-arv), hvor delstatsflag og nationalflaget omkranser rytterstatuen af Kejser Wilhelm I, 37 meter over havet. Alternativt kan man køre med bussen ned til floddalen, hvor vi samles. Turen forsætter langs Mosel gennem et malerisk landskab med skrånende vinmarker og små vinbyer til middelalderbyen Cochem, med velholdte bindingsværkshuse og middelalderslottet Reichburg, der troner højt over floden. Her er der mulighed for byvandring og via “Hochwasser”-markeringer se, hvor højt vandet har stået ved oversvømmelser. Vi går gennem den gamle bydel med torvet og promenerer langs floden, hvor vi holder frokostpause, måske ledsaget af et glas liflig Mosel-vin. Midt på eftermiddagen fortsætter vi via den lave bjergkæde Hunsrück til færgen Bingen Rüdesheim.

En afslappende fridag
Ferien byder på en fridag uden program. Man kan blive på vores hyggelige hotel i Rüdesheim eller bevæge sig rundt i byen. De seværdigheder der kan nås til fods, er f.eks. Siegfried´s Musikmuseum - Tysklands første - med omkring 350 selvspillende mekaniske musikinstrumenter fra 3 århundreder, cognac-fabrikken Asbach-Uralt, slentre igennem Drosselgasse eller tage et lille hvil på en af gadens mange vinbarer med udendørs servering.

Loreley og Germania
Vi kører langs Rhinen til Sct. Goarhausen. Sct. Goarhausen er kendt for statuen af Loreley og den imponerende klippe, hvor der er en fantastisk udsigt. (På afgangen i august sejler vi denne strækning) Vi kører ad baglandet , til det imponerende monument “Germania”. Et fantastisk mindesmærke, som er smukt beliggende i vinmarkerne over Rüdesheim. Vi nyder den enestående udsigt. Her kan man vælge mellem at tage svævebanen over byens vinmarker eller man kan følges med bussen.

6. dag - Rüdesheim - Danmark
Efter morgenmaden tager vi afsked med Hotel Rüdesheimer Hof og Rüdesheim. Vi passerer grænsen sidst på eftermiddagen og forventer at være hjemme først på aftenen.

Dato:            
14.08 – 19.08.2024 – Vinfest
12.09 – 17.09.2024 – Rhinen i Flammer

 

Søg rejse

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

August 2024

14/8 - se afgangstider6Rhinen - VinfestHotel Rüdesheimer HofMere end 86.395,-BestilMere information

September 2024

12/9 - se afgangstider6Rhinen - Rhinen i FlammerHotel Rüdesheimer HofMere end 86.395,-BestilMere information

Hotel

Hotel Rüdesheimer Hof

Hotel Rüdesheimer Hof

Hotellet er centralt placeret i Rüdesheim med kort afstand til en del attraktioner. Værelserne er indrettet meget individuelt og i en landlig stil med træmøbler.

Rejsekalender

28/3Påskefrokost på Skivum KratFra 500,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo