Mallorca

- Kærlighedens Ø

Charmerende og klassiske feriebyer samt kilometerlange gyldne sandstrande med fantastisk badevand. Smukke solnedgange, romantiske middelalderbyer, eksotiske strande, varieret natur med bjerge på vestkysten og fladt landskab på østkysten. Katedraler, klostre, drypstenshuler -et hav af seværdigheder, for en enhver smag.

Mallorca har fulgt med tiden, og er i dag et moderne feriested med flotte strandpromenader, fremragende hoteller og en lokal befolkning, som værdsætter de mange feriegæster. Mallorca har igennem historien været
koloniseret af mange forskellige folkeslag, herunder både romere, arabere og tempelriddere og så selvfølgelig det spanske folk. Denne enestående historie gør øen til en farverig kulturel oplevelse med gode  muligheder for at mærke historiens dramatiske vingesus, blandt andet i de mange historiske bygningsværker.


Opholdet er med All Inclusive, hvilket inkludere morgen- middags- og aftensmad samt lokale drikkevarer.

Dagsprogram

 • 1. dag - Udrejse
  Efter opsamling kører vi til Billund Lufthavn, hvor vi skal med eftermiddagsflyveren til Mallorca. Ombord bliver der serveret et let måltid. Herfra kører vi ca. 1 time med lokalbus til hotellet.

  UDFLUGTER & OPLEVELSER

  Els Calderers og Hams drypstenshulen (1/1 dag)
  Her skal vi opleve en af Mallorcas mange drypstenshuler, og se lidt af det gamle Mallorca. Udflugten starter med en tur op til Manacor, hvor vi besøger den berømte perlefabrik. Det vil også være muligt at se de forskellige perlekæder og armbånd i butikken, der ligger ved stoppet. Turen fortsætter mod Hams drypstenshulerne, hvor vi skal dybt ind i drypstenshulen og se på de forskellige formationer af drypsten. Herefter går turen videre til Els Calderers, som er en ægte mallorcinsk villa fra år 1750. Her får vi et indblik i, hvordan de finere familier boede, og havde deres levegang i det gamle Mallorca. Efterfølgende har man mulighed for at tage et kig i de tilhørende stalde og hilse på de forskellige dyr. Frokost inkluderet på udflugten.

  Markedet i Sineu (½ dag)
  Om onsdagen afholdes et af Mallorcas største og mest kendte markeder, Sineu Market. Det er på torvene og i de små gader alt lige fra tøj og souvenirs til husdyr handles. Der pruttes om priserne i hele byen Markedet er for både lokale og turister. Efter markedet drager vi længere øst på og finder likørfabrikken, hvor der er mulighed for smagsprøver af ikke mindre end 46 forskellige likører. Det giver enten undskyldning til en siesta eller en fest i bussen tilbage til hotellet. Tilbage på hotellet til sen frokost.

  Soller og Cap Formentor området (¾ dag)
  Vi kører i dag mod vest for at opleve den fantastiske natur i bjergene. Der er flere betagende udsigtspunkter og en meget smuk og afvekslende natur ikke mindst ved Cap Formentor. Vi kommer helt ned til havet på den anden side af bjergene ved den fascinerende kystby Soller, der er berømt for sine gamle, antikke sporvogne, der stadig er i brug. I løbet af dagen får vi en god frokost inden turen tilbage til Alcudia bugten. Frokost inkluderet på udflugten.

  8. dag - Hjemrejse
  Vi har det meste af dagen på hotellet. Sidst på eftermiddagen bliver vi hentet af vores lokalbus, og kører til lufthavnen. På vej hjem i flyveren får vi serveret et let måltid. Sidst på aftenen lander vi i Billund, hvor Sørens Rejsers bus venter, og kører os det sidste stykke vej til vores hjembyer.

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

Oktober 2022

1/10 - se afgangstider8Mallorca - Charmerende OplevelserEix Lagotel Holiday ResortFuldbooket, venteliste8.295,-Book på ventelisteMere information

Hotel

Eix Lagotel Holiday Resort

Eix Lagotel Holiday Resort

Hotellet er beliggende i rolige omgivelser, tæt på en uspoleret sø ved naturparken S’Albufera og i gåafstand til stranden. Eix Lagotel har tre pool områder og en fantastisk solterrasse med flere impon...