André Rieu Open Air Maastricht

 André Rieu 4 dage

 Enestående Open Air koncert 2022

Fantastiske André Rieu er tilbage i Maastricht med sit Johann Strauss Orkester. Koncerten finder sted på én af de mest romantiske pladser, Vrijthof, i Holland, som omdannes til en kæmpe Open Air koncert. Kom og vær med til dette overflødighedshorn af skønne valse, klassisk musik og musicals. Der er lagt op til en uforglemmelig aften, der understreger, hvorfor André Rieu gennem mange år er blevet anset for at være én af verdens mest populære og talentfulde kunstnere. Oplev stemningen som man ser den i fjernsynet og nyd ”Second Waltz” & ”An der schönen blauen donau” under åben himmel. Dette er og bliver en oplevelse for livet.

Dagsprogram

 • 1. dag – Udrejse til Hasselt
  Tidlig afrejse fra Danmark. Vi kører med passende pauser undervejs til hotellet i Hasselt, som er beliggende i det nordøstlige Belgien. Indkvartering og aftensmad på hotellet.

  2. dag – Hasselt og koncert med André Rieu
  Morgenmad på hotellet. Vi tilbringer dagen i Hasselt, som er hovedbyen i provinsen Limburg. Byen rummer flere historiske bygninger, spændende museer, mange butikker samt hyggelige caféer og restauranter. På en byvandring ser og oplever vi Hasselt, og derefter er der god tid på egen hånd til at udforske byen. Aftensmad på hotellet. Derefter kører vi ind til Maastricht, som ligger ca. 20 min. kørsel fra vores hotel. Vi hører musikken i bussen undervejs, så vi er i stemning til aftenens koncert. I den smukke by, skal vi opleve André Rieu på hjemmebane i en storslåede Open Air koncert på pladsen Vrijthof. Billetter til denne koncert er i kategori 3. Efter koncerten kører vi tilbage til hotellet.

  3. dag – Val-Dieu klosteret
  Morgenmad på hotellet, og derefter forlader vi Hasselt for denne gang. Videre til det imponerende Val-Dieu kloster, som er fra først i 1200-tallet. Her får vi en spændende rundvisning, samt smager på det velkendte kloster-øl der kendetegner Belgien. Vi har god tid til at få en fantastisk frokost på slottet, og nyde området ValDieu. Efter dette besøg fortsætter vi til overnatning i Bielefeld.

  4. dag – Hjemrejse
  Efter morgenmaden forlader vi hotellet, og turen går igen mod Danmark, forventet hjemkomst midt på aftenen.

Kort

Hotel

Radisson Blu Hotel Hasselt

Radisson Blu Hotel Hasselt

Hotelinfo: Godt 4-stjernet hotel, beliggende i centrum af byen. Alle værelser har bad/toilet, tv, telefon, aircondition. Hotellet her restaurant, elevator, swimmingpool, samt sky-bar med en enestående...