Caminoen 2022

- Leon - NYHED 2022

Strækningen er propfyldt med monumenter, hyggelige landsbyer og smukke landskaber. Allerede ved ankomsten til León bliver du mødt at den storslåede katedral og herfra kommer oplevelserne som perler på en  snor. En yderst varieret distance, ikke blot naturmæssigt, men også kulturelt, historisk og gastronomisk, hvilket gør netop denne strækning til den mest interessante på ruten.

- Sarria 

Tag med på vandreferie i Spaniens nordvestlige hjørne, med storslåede udsigter, fantastiske oplevelser samt historiske indtryk. Turen går fra Sarria til Santiago de Compostela, langs Caminoen, og opnå ‘La Compostelana’ - pilgrimsbeviset. Turen er perfekt for den, som ønsker at prøve kræfter med Caminoen for første gang. Vi ved det, da vi selv har været der.

- Portugues 

Udgangspunktet for denne tur er Tui, på grænsen mellem Portugal og Spanien. Herfra går ruten gennem det smukke og let bakkede landskab nordpå mod Santiago de Compostela. De naturmæssige højdepunkter er omkring Vigo, hvor man flere steder har en storslået udsigt over fjorden. Camino Portugues er et ideelt mix af spændende kultur, varieret og smuk natur, storby, historie,strand, bakkede skovlandskaber, floder og idylliske landsbyer. En spændende og historisk rejse, som enhver pilgrim vil nyde.