Skip to main content

Svanesøen i Operaen

- Ballet med fabelagtig dans, magisk lyssætningen og overdådige kostumer 

Den unge, søgende prins Siegfried forelsker sig i den yndigste, hvide svaneprinsesse Odette, men lader sig også lokke af hendes sorte modsætning Odile; den ene er renhed og poesi, den anden er forførelse og fordærv. Svanesøen er det helt store passionsdrama om kampen mellem lysets og mørkets kræfter, mellem det gode og det onde, kærlighed og had – og her næsten 150 år efter ballettens tilblivelse formår den stadig at gribe et moderne publikum. Den spiller på hele følelsesregistret, og til Tjajkovskijs berusende musik præsenteres en overflod af bravurdans.

1. dag - Operaen
Efter opsamling køres til Lillebælt, hvor vi, med udsigt over bæltet, nyder en dejlig brunchbuffet på Café Razz. Vi forsætter til hjertet af København, hvor vi bliver indkvarteret på Phoenix Copenhagen. Sidst på eftermiddagen kører vi til Operaen på Holmen, som er Danmarks nationalopera. Vi starter med en 3-retters menu på Almanak, som er en gourmet restaurant i Operaen. kl. 20.00 ser vi den gribende fortælling om den umulige kærlighed mellem prinsen og den smukke fugl, tilsat Tjajkovskijs fantastiske musik

2. dag - Helsingør
Morgenbuffet på hotellet. Midt på formiddagen kører vi til den hyggelige købstad Helsingør, hvor vi tilbringer nogle timer, i byen med det historiske centrum. Der er bl.a. mulighed for at besøge det nye Søfartsmuseum i tørdokken ved det nedlagte Helsingør Værft, Kronborg Slot eller blot en af de mange hyggelige restauranter og butikker der er i byen. Midt på eftermiddagen kører retur mod Jylland.

Søg rejse

Kort

Rejsekalender

25/9Kongehusets repræsentations- & gæstepalæ Fra 995,-
26/9REGAN VestFra 895,-
29/9Mols BjergeFra 725,-
30/9Mallorca - Middelhavets skønne ferieoplevelseFra 8.895,-
5/10Sort SolFra 775,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo