Skip to main content

Stettin

Miniferie i shopping byen

Stettin eller Szczecin er en by, hvor vestlig livsstil møder østlig kultur. I området omkring det gamle rådhus har man genskabt gadebilledet fra det gamle Stettin, og stadig flere restauranter og barer er kommet til. Både de store parkområder, de imponerende husfacader, de åbne pladser og boulevarder, der er bygget efter fransk model, er med til at give byen en helt speciel atmosfære, og har givet byen tilnavnet ”Polens Paris”. Er du til shopping, god mad og drikke er havnebyen Stettin lige noget for dig.  

Søg rejse

Dagsprogram

 • 1. dag - Danmark - Stettin
  Med passende pauser undervejs kører vi til den polske grænse, hvorfra der ikke er langt til storbyen Stettin. Midt på eftermiddagen ankommer vi til hotellet og efter indtjekning, er det tid til at gå på oplevelse i byen. Hotellet har egen restaurant Stary Szczecin, som er kendt for traditionelle egnsretter samt deres ”Stone beef”.

  2. & 3. dag
  Mulighederne for god mad og et glas godt polsk øl er mange i Stettin. Byen har gjort det nemt for turisterne, så følger men den ”røde linje” i fortovet, kommer man forbi byens 42 store og små seværdigheder. I gåafstand fra hotellet kommer man nemt til byens store shopping center Galaxy eller Galeria Kaskada, hvor man med fordel kan købe kvalitetsvarer til priser, der ligger langt under de danske. I Stettien ligger også Manhattan Marked, som huser markedsboder med alt fra tøj, smykker, tasker, lædervarer, krystal, rav, sko, naturmedicin og meget mere. I gåafstand fra hotellet ligger Baltica Wellness & SPA, hvor du møder en atmosfære af ro og velvære. Se mere på www.spabaltica.pl. Ønskede behandlinger bestiller man selv på www.spabaltica.pl og afregner på stedet.

  4. dag - Stettin - Danmark
  Vi forlader Stettin og kører med passende pauser til den danske grænse. Herefter går turen det sidste stykke vej til vores hjembyer. Hjemkomst først på aftenen.

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

April 2022

7/4 - se afgangstider4Stettin
Også opsamling i Vest
Hotel Victoria
Også opsamling i Vest
Mere end 81.695,-BestilMere information

Hotel

Hotel Victoria

Hotel Victoria

3-stjernede Hotel Victoria beliggende i centrum. Alle værelser er med eget bad/wc, hårtørrer og tv. Restauranten Stary Szczecin tilbyder polske og internationale retter til billige penge. Hotellet har...

Rejsekalender

8/12Jul i BlokhusFra 595,-
23/12Juleaften - FalsterFra 5.599,-
13/3MadeiraFra 8.795,-
20/3Husum KrokusfestivalFra 495,-
22/3La Boheme - Opera Fra 3.095,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
 • Rejsekatalog logo