Skip to main content

Sørens Feinschmecker

- Livsnydertur til Ruths Hotel i Gl. Skagen

Tag med Sørens Rejser på en livsnydertur til Lysets Land. Her vil vi opleve luksus af en karat, der overgår næsten alt. Vi skal til Skagen og opleve Ruths Hotel. I 1904 begyndte Emma og Hans Chr. Ruth som værtspar på badepensionatet “Vesterhus”. Hans Chr. Ruth var opsynsmand ved redningsstationen i Gl. Skagen, og Emma var ansat på Jeckels Badehotel. Efter uoverensstemmelser med fru Jeckel i forbindelse med Emmas mors sygdom og død i København fik samarbejdet en brat afslutning. Familien Ruth tog derfor det første skridt til at drive pensionat i et øde klitlandskab og åbnede for sommergæster i Badepensionatet “Vesterhus”, som senere blev til Ruths Hotel.

Søg rejse

Dagsprogram

 • 1. dag
  Der er afgang fra Midtjylland, og på turen mod nord serveres der rundstykker og kaffe i bussen. På Brøndums Hotel i Skagen skal vi nyde en sprødstegt rødspættefilet med citron, hjemmerørt remoulade og håndpillede skagensrejer.

  Fra Brøndums fortsætter vi til Skagens Museum, hvor vi skal på en guidet rundtur. Museet har en samling på ca. 9.000 værker omfattende skulpturer, tegninger og malerier i verdensklasse, blandt dem talrige værker af skagensmalerne P. S. Krøyer, Anna og Michael Ancher, Laurids Tuxen og Holger Drachmann.

  Vi kører til Ruths Hotel i Gl. Skagen, hvor vi bliver indkvarteret og slapper lidt af, inden vi mødes til aftensmad i Ruths Gourmet. Den 5-retters menu er sammensat af årstidens friske råvarer af bedste kvalitet. Aftenkaffen med Petit four nydes i pejsestuen.

  2. dag
  Efter en dejlig morgenbuffet kan man slappe af på hotellet eller tage med på en guidet rundtur i Gl. Skagen. Vi spiser frokost på hotellet, inden vi sætter kurs mod vore hjembyer efter en uforglemmelig tur til Toppen af Danmark.

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

April 2021

27/42Sørens FeinschmeckerRuths HotelMere end 84.350,-BestilMere information

Hotel

Ruths Hotel

Ruths Hotel

Hotel info: Hotellet ligger i karakteristiske omgivelser i Skagens klitlandskab, tæt på strand og by. Her kan man forvente et ophold udover det sædvanlige - en oplevelse hele året, som ifølge hjemmesi...

Rejsekalender

14/3Husum KrokusfestivalFra 495,-
28/3FødselsdagsturFra 325,-
28/3Wellness - KolobrzegFra 2.245,-
30/3Fordelstur - Den store tartelet på EgholmFra 298,-
31/3Fordelstur - Den store tartelet på EgholmFra 298,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
 • Rejsekatalog logo