Rosenbyen Mariager med sejltur på fjorden

Der køres med kaffepause undervejs mod Mariager, hvor vi får kaffe med rundstykke fra bussen. Vi skal have en guidet rundtur i Mariager, som er en charmerende by med god atmosfære. Her er husene skæve, vejene af brosten og bindingsværkshusene er prydet med roser. Mariager er kendt for sin gamle og smukke bymidte, men også for den imponerende klosterkirke, som vi også besøger. Vi skal se rosenhaven, hvor man kan fryde sig over synet af ikke mindre end 400 forskellige rosensorter fordelt på ca. 800 planter. Efter besøget tager vi på en skøn sejltur på Mariager fjord. Vi har lejet
båden i 2 timer, og under sejlturen spiser vi vores frokostpakker. En sejltur med Svanen på Mariager Fjord, er en enestående smuk og idyllisk rejse gennem et fantastisk landskab fyldt med natur- og kulturhistoriske oplevelser.

Bramslev Bakker ligger på nordsiden af den smukke Mariager Fjord, kun få kilometer øst for Hobro. Fjorden er et levn fra istiden, og Bramslev Bakker er et mangfoldigt område med høje og dale, samt en fauna bestående af enebærbuske, lyng, græs og vilde roser. Når vi ankommer til Mariager igen, køres der rundt om fjorden. Her komme vi også forbi de gule huse på Dania, over Hadsund, Bramslev Bakker. Vi finder et passende sted og får kaffe og kage ved bussen.

Datomuligheder:
07/06
23/08

Opsamling:
Kjellerup 07:50
Silkeborg 07:30
Viborg 08:20

Hjemkomst:
Viborg ca. kl.16.00
Kjellerup ca. kl.16.30
Silkeborg ca. kl.16.50

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

Juni 2021

7/61Rosenbyen Mariager Mere end 8675,-BestilMere information

August 2021

23/81Rosenbyen Mariager Mere end 8675,-BestilMere information