Østrig Marie Alm

Unikke naturoplevelser i særklasse

3 enorme bjergkæder – Steinerne Meer, Hochkönig og Hohe Tauern - omgiver Maria Alm og giver landsbyen sin helt egen charme. Den gæstfri befolkning står klar til at byde os velkommen.   Vi har fundet et dejligt familehotel i Maria Alm med blomster i altankasserne, venlig betjening og god forplejning.

Dagsprogram

 • 1.dag-Danmark -Midttyskland
  Vi kører til grænsen, hvor vi holder en lille pause. Derefter fortsætter vi med passende pauser til vores overnatningshotel midt i Tyskland, hvor vi bliver indkvarteret og får vores aftensmad.

  2. dag - Midttyskland – Maria Alm
  Efter en god nats søvn og et godt morgenbord, tager vi plads i bussen og fortsætter syd på gennem Bayern. Sidst på eftermiddagen er vi fremme i Maria Alm

  UDFLUGTER & OPLEVELSER

  Kapruner Stausee - Hohe Tauern
  Efter morgenmaden kører vi til Kaprun, hvor der venter en kæmpe natur oplevelse af de helt store. Med specialbus til Europas største transportplatform, hvorfra vi hæves op ad bjergsiden. På den øverste strækning kører vi igen med specialbus gennem bjergtunneler op til den store opdæmmede sø i Nationalparken Hohe Tauern som er blandt Europas største Nationalparker. Her går vi en tur på den store dæmning, for at se det enestående bygningsværk og nyde den fantastiske natur og udsigt til bjergene. Herefter går turen tilbage til Maria Alm.

  Grossglockner - Hochalpenstrasse
  En rigtig panoramatur venter os i dag. Gennem betagende bjerglandskaber kører vi af den berømte Grossglockner- Hochalpenstrasse op til Franz-Josefs-Höhe, hvorfra vi nyder den betagende udsigt. Ruten er Østrigs højeste pasovergang, og en af de smukkeste og mest imponerende bjergveje i Europa. Videre til den idylliske bjerglandsby Heiligenblut, hvor vi holder en lille pause. Turen tilbage mod Maria Alm går gennem fantastiske østrigske landskaber.

  Hygge i Marie Alm - Hochkönigbjergene.
  Vi holder fri om formiddagen og hygger os i byen. Over middag køres til tur til Riedngalm som ligger 1500 m over havet. Her ser vi den vilde natur med en betagende udsigt til Hochkönigbjergene. Vi gør ophold ved den hyggelige Almhytte, hvor der bliver mulighed for at prøve stedets speciali¬teter i form af forskellige oste og spæk som kan nydes i fantastiske omgivelser.

  Zell Am See
  Den hyggelige ferieby Zell am See ligger fantastisk mellem Zeller søen og Schmittenhöhe bjergene. Den lille by ligger derfor omgivet af høje bjerge og grønne bakker. Samtidig hører byen til en af de hyggeligste med de mange snævre stræder i centrum, hvor I kan slentre en tur og nyde atmosfæren eller sidde på en af de mange fortovscaféer. På byens torv er der masser af liv og I kan sidde og betragte de mange mennesker. Zell am See's gamle bykerne ligger på halvøen i Zellersee, og er både sommer og vinter en turistattraktion.

  7. dag – Maria Alm - Midttyskland
  Efter morgenmaden pakker vi bussen og tager afsked med hotellet og kører med passende pauser til overnatningshotel i Midttyskland. Under opholdet laver vi en hyggelig aften med musik på hotellet.

  8. dag - Midttyskland - Danmark
  Efter morgenmaden fortsætter vi mod nord med en pause ved grænsen, før vi fortsætter til vores hjembyer. Hjemkomst først på aftenen.

Kort

Hotel

Hotel Lohningerhof

Hotel Lohningerhof

Hotel Lohningerhof er et dejligt 4-stjernet familiehotel som drives af tredje generation. Et rigtig hyggeligt hotel hvor maden og service er i højsædet. Alle værelser har bad toilet samt balkon. Hotel...