Skip to main content

Nytår i Skagen

- Nytårsophold med stor nytårsfest

Hold nytår i skønne Skagen og bliv forkælet hele vejen ind i 2022. Kom til et brag af en nytårsfest kombineret med et hyggeligt 3-dages nytårsophold på 4-stjernede Color Hotel Skagen.

1. dag – Udrejse til Skagen
Efter opsamling køres nordpå, og finder et sted, hvor vi spiser en let frokost. Herfra kører vi til Skagen, hvor vi bliver indkvarteret på dejligt Color Hotel. Lysene er tændt i gårdhaven, og den opvarmede pool, spabad og sauna kan frit benyttes - så husk badetøj. Inden middagen er der vinsmagning med hotellets vinekspert, hvor der skal smages på 3 dejlige vine. Efterfølgende serveres 2-retters menu efter køkkenchefens valg.

2. dag – Nytårsvandring og Nytårsfest
Vi nyder den stor morgenbuffet. Herefter skal vi på en spændende nytårsvandring i Skagen Klitplantage med Skagens dygtige naturvejleder, som fortæller historier og byder på en bjesk eller to. Vi nyder en let frokost efter gåturen. Lysene er tændt i gårdhaven, og den opvarmede pool, spabad og sauna kan frit benyttes. Nytårsfest Vi mødes til aftenens store nytårsfest med Dronningens nytårstale og nytårscocktail, fantastisk 4-retters nytårsmenu, udsøgte vine tilpasset nytårsmenu, kaffe, chokolade, cognac eller likør, fri bar med øl, vand, vin og cocktails samt livemusik. Kl. 24.00 ønsker vi hinanden godt nytår med “bobler”, kransekage og flot festfyrværkeri. Kl. 01.00 serveres der natmad og kl. 02.00 slutter årets nytårsfest.

3. dag – Hjemrejse
I løbet af formiddagen pakker vi bussen og kører mod vore hjembyer.
 

Søg rejse

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

December 2021

30/123Nytår - SkagenColor Hotel SkagenMere end 84.749,-BestilMere information

Hotel

Color Hotel Skagen

Color Hotel Skagen

Dejligt 4-stjernet hotel beliggende mellem Gl. Skagen og Skagen By. Naturen er lige uden for døren og vi er nabo til Skagen Klitplantage og Den tilsandede Kirke. Alle værelser er nyrenoverede i 2020...

Rejsekalender

14/3Husum KrokusfestivalFra 495,-
28/3FødselsdagsturFra 325,-
28/3Wellness - KolobrzegFra 2.245,-
30/3Fordelstur - Den store tartelet på EgholmFra 298,-
31/3Fordelstur - Den store tartelet på EgholmFra 298,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo