Skip to main content

Nykøbing Falster Revyen

- En af Danmarks største

Nykøbing Falster Revyen har med et årligt besøgstal på over 30.000 glade mennesker, lagt sig i spidsen som Danmarks 2. største revy. Med et indhold som går langt ud over scenekanten, har revyen siden begyndelsen i 1912 høstet et væld af priser og anerkendelser. Nykøbing Falster Revyen er flere gange blevet kåret som årets revy – senest i 2019.

Søg rejse

Dagsprogram

 • Medvirkende i Nykøbing Falster Revyen 2021 er:
  SILAS HOLST
  PERNILLE SCHRØDER
  RASMUS KROGSGAARD
  RIKKE BUCH BENDTSEN
  KARSTEN JANSFORT
  MICKEY PLESS

  1. dag - Nykøbing Falster Revyen
  Turen går over Fyn til Korsør, hvor vi nyder vi en frokostbuffet. Herfra fortsætter vi til Nykøbing Falster, hvor vi bliver indkvarteret på vores hotel. Først på aftenen køres det lille stykke vej til teatersalen, hvor vi nyder en dejlig 3-retters middag og efterfølgende ser Nykøbing Falster Revyen.

  2. dag - Skovtårnet
  Efter morgenbuffeten pakker vi bussen og køre til Rønnede. Her skal vi opleve Skovtårnet, som er en oplevelse i særklasse med et helt særligt og majestætisk syn ud over Sydsjælland. Skovtårnet er 45 meter højt og platformen i toppen ligger 135 meter over havets overflade. Dette gør det til det højest tilgængelige punkt på hele Sjælland. Når man står på toppen, kan man se 25 km ud over det sydsjællandske landskab og kigger man nordpå i klart vejr, kan man faktisk se helt til Øresundsbroen, Turning Torso i Malmø og dele af den københavnske skyline. Selve turen op i skovtårnet giver en helt unik fornemmelse, hvor man kan se naturen fra helt nye perspektiver. Når man følger den spiralformede opstigning, vil man opleve træerne helt tæt på, for til sidst at slutte af med trækronerne i øjenhøjde og det overvældende vue ud over Sjælland. Herfra køres mod vores hjembyer med lille pause undervejs. Hjemkomst sidst på eftermiddagen.

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

August 2021

6/82Nykøbing Falster RevyenHotel FalsterMere end 82.695,-BestilMere information

Hotel

Hotel Falster

Hotel Falster

Hotel info: Godt hotel med hyggelig atmosfære i udkanten af Nykøbing Falster. Alle værelser er med bad og toilet, TV, radio og telefon. Hotellet har værelser i stueplan samt på 1. sal. Picnicområde Ha...

Rejsekalender

14/3Husum KrokusfestivalFra 495,-
28/3FødselsdagsturFra 325,-
28/3Wellness - KolobrzegFra 2.245,-
30/3Fordelstur - Den store tartelet på EgholmFra 298,-
31/3Fordelstur - Den store tartelet på EgholmFra 298,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
 • Rejsekatalog logo