Østrig - Musikfestival

- God musik og festlig stemning 

Der venter os en stor musikalsk oplevelse, når vi i 4 dage skal til koncert med nogle af de største kunstnere indenfor tysk musik. Vi oplever bl.a. Francine Jordi, Fantasy og Hansi Hinterseer. Vi har base på det familiedrevet hotel i Westendorf, Hotel Briem. Hotellet emmer af ægte tyrolerstemning, og danne den helt rigtig ramme for vores rejse.

Dagsprogram

 • 1. dag - Danmark - Midttyskland
  Vi kører til grænsen, hvor vi laver et lille ophold og derefter med passende pauser fortsætter til vort overnatningshotel midt i Tyskland, hvor vi også får aftensmad.

  2. dag - Midttyskland, Westendorf og traditionel tyroleraften
  Efter en god nats søvn tager vi plads i bussen og fortsætter sydpå. Midt på eftermiddagen når vi frem til Tyrol. Her bliver vi indkvarteret og slapper af om eftermiddagen, inden vi mødes til aftensmad. Efter aftensmaden køres til Ellmau til vores første musikaften i det flotte festtelt. Aftenen byder på traditionel tyroleraften med lokale musikere. Teltet er opvarmet - Medbring evt. en lille pude til at sidde på.

  UDFLUGTER & OPLEVELSER

  3. dag - Kufstein, Ebbs og musikaften
  Den hyggelige by Kufstein er beliggende tæt på grænsen til Tyskland, og er en kendt og elsket turistby. Vi ser os omkring i byen og besøger en stor glasfabrik, hvor der er mulighed for at købe glasvarer med hjem. Vi fortsætter til Achensee, der er 9 km lang og 1 km bred og er den højest beliggende alpesø inde i bjergene bag Pertisau. Vi sejler en tur på søen. Aftensmad på hotellet, inden vi kører til musikaften med Melissa Naschenweng, Fantasy og Jürgen Drews.

  4. dag - ”Frühshoppen” og musikaften
  Vi tager med svævebane 1.550 meter op på bjerget Hartkaiser til ”Frühshoppen”. Fra toppen er der en storslået udsigt til Hahnenkamm og Kitzbühler Horn. Der er mulighed for frokost i det betagende sceneri. Om aftenen er der musik i teltet med Kerstin Ott og Howard Carpendale.

  5. dag - Ellmau og gallaaften
  Om formiddagen holder vi fri. Derefter kører vi til Ellmau, hvor der er torvedag med Østrigske specialiteter samt kunsthåndværk. Aftensmad på hotellet. Gallaaften i teltet med masser af god musik med Francine Jordi, Nik P. og Hansi Hinterseer.

  6. dag - Westendorf - Midttyskland
  Vi tager afsked med Østrig, og kører videre til overnatningshotellet i Midttyskland.

  7. dag - Midttyskland - Danmark
  Vi fortsætter mod nord fra morgenstunden, holder pause ved grænsen og når frem til vore hjembyer først på aftenen.

Kort

Hotel

Hotel Briem

Hotel Briem

Familiedrevet hotel i udkanten af Westendorf i kort gåafstand til centrum. Det er et godt traditionelt østrigsk hotel med en varm atmosfære, og hvor servicen er i top. De nyrenoverede værelser har bad...