Marsk Tower, Ribe & Gram Slot

Nyhed 2022 - Danmarks nyeste attraktion, ældste by samt Sønderjyllands flotteste Slot

Vi kører med pause undervejs til en kop kaffe med et smurt rundstykke. I Ribe vil vores lokal guide fortæller om Ribes historie, der går helt tilbage til den tidlige vikingetid. Atmosfæren i den middelalderlige bykerne kan ikke beskrives med ord. Den skal opleves. Byen er især kendt for sin domkirke, som vi skal besøge. Domkirken er Danmarks ældste. Vi nyder vores sandwich i byen.

Efter et hyggeligt besøg i Ribe kørers til Marsk Tower - det 25 meter høje udkigstårn, som er en enestående naturoplevelse fra første række, med udsigt ud over marsken og Nationalpark Vadehavet. Ved gode vejrforhold kan man se helt til Esbjerg, Sild og Rømø fra den store udsigtsplatform.

Gram Slot er et slot i drift med stort økologisk landbrug og kulturelle events. Stedet er blevet forvandlet fra et slumrende Tornerose slot til et kulturelt og erhvervsmæssigt fyrtårn i hele Sønderjylland. Efter rundvisningen køres til Jels Voldsted, som ligger i smukke omgivelser, her skal vi have eftermiddagskaffe med boller og forskellige slags kager. Efter kaffen køres mod vores hjembyer.

Opsamling:
Viborg Eksercerpladsen 06.15
Kjellerup Sørens Rejser 06.45
Silkeborg Jysk Arena 07.05
Ikast v/Føtex 07.35
Hammerum v/Brugsen 07.50
Herning Markedspladsen 08.00

Forventet hjemkomst:
Herning: ca. 16.15
Hammerum: ca. 16.25
Ikast: ca. 16.40
Silkeborg: ca. 17.10
Kjellerup: ca. 17.30
Viborg: ca. 18.00

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

August 2022

22/8 - se afgangstider1Marsk Tower, Ribe & Gram SlotMere end 8675,-BestilMere information