Skip to main content

København 3 dage

- Vores vidunderlige hovedstad

Ta´ med Sørens Rejser til vores smukke og charmerende hovedstad, København. Som Danmarks hovedstad emmer København af danmarkshistorie, og turistattraktioner som er kendt hele verden over. Dette bliver bestemt en tur med mange oplevelser, indtryk og gamle danske historier.. Vi skal bo på det 4-stjernet Hotel Phønix i Bredgade/ Dronningens Tværgade og ligger nabo til Amalienborg og stadig i gåafstand til Kongens Nytorv, Nyhavn og Strøget.

Søg rejse

Dagsprogram

 • 1. dag – Sporvejsmuseet og Kanalrundfart
  Vi kører over Fyn, hvor vi holder en lille pause, og fortsætter turen med den flotte udsigt over Storebælt. Vi besøger Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm. Her skal vi køre en tur i de gamle sporvogne. I remiserne er der udstillet sporvogne og gamle busser, som der er mulighed for at komme op i. Desuden er der skiftende udstillinger omkring sporvejs- og busdriften i Danmark. Her nyder vi vores frokostpakker, inden vi kører til vores hotel i København. Sidst på eftermiddagen mødes vi, og går til Nyhavn, hvor der vil være en kanalrundfart. Aftensmaden nydes på hotellet i restaurant Von Plessen. Aftenen nydes i Dronningens København, med mange caféer og beværtninger tæt på hotellet. Det er oplagt at gå en aftentur på Amalienborg Slotsplads og opleve aftenlyset.

  2. dag – Byrundtur, Rosenborg Slot, Rådhuset, Tivoli og Grøften
  Vi starter dagen med en spændende byrundtur i København, hvor vi hører om byens historie og ser nogle de mange kendte bygninger og seværdigheder. Vi kommer bl.a. forbi Kastellet, Den Lille Havfrue, Lange Linie, Gefionspringvandet og Nyboder. Vi kører til Rosenborg Slot, hvor vi skal have en rundvisning på Christian 4.s Rosenborg. Vi oplever danmarkshistorien i et kongeligt perspektiv og får historien helt tæt på kroppen, når vi går i fodsporet på de danske konger og dronninger, som levede her gennem 200 år. Eftermiddagen skal bruges på Københavns Rådhus, hvor vi får en interessant rundvisning. Vi ser Jens Olsens Verdensur, med det fascinerende mekaniske og astronomiske ur med 12 værker. Under besøget nyder vi de berømte Rådhuspandekager. Aftenen tilbringer vi i Tivoli, hvor vi skal spiser aftensmad på den kendte restaurant Grøften, som har en forrygende historie. Efter nogle hyggelige timer kører bussen retur til Bredgade.

  3. dag – Christiansborg Slot med Riddersalen og Dronningens Gobeliner
  Vi spiser morgenmad på hotellet og pakker bussen. Vi skal på rundvisning på Christiansborg Slot, hvor en guide vil vis os igennem Riddersalen, som er udsmykket med 17 farvestrålende gobeliner. Det er 1.100 års vævet danmarkshistorie fra vikingetiden til år 2000. Gobelinerne er tæt befolkede af de konger, statsoverhoveder og store personligheder, der satte et solidt aftryk i Danmark og i resten af verden. Der er scener fra svenskernes storm på København natten mellem den 11. og 12. februar 1659 og fra årene under 2. Verdenskrig, da Hitler trak mørke skyer over Europa. Vi holder frokostpause i København, inden vi begynder hjemturen. Med passende pause undervejs forventer vi at være hjemme først på aftenen.

  Opsamlingsrute:
  Viborg Eksercerpladsen 06.30
  Kjellerup Sørens Rejser 07.00
  Silkeborg P-plads Ansvej 98 07.20
  Århus Musikhuset 07.20
  Viby P-plads v/Kirken 07.30
  Skanderborg Banegården 08.00
  Horsens Q8 Tanken i Lund 08.20
  Vejle DTC v/Trailervej 08.40

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

September 2021

12/93København - Vores vidunderlige hovedstadHotel PhonixMere end 84.395,-BestilMere information

Hotel

Hotel Phonix

Hotel Phonix

4-stjernet hotel, som er præget af stemningsfuld atmosfære og historiske omgivelser. Hotellet er centralt og eksklusivt beliggende midt i Københavns finanskvarter kun få minutters gang fra Amalienborg...

Rejsekalender

14/3Husum KrokusfestivalFra 495,-
28/3FødselsdagsturFra 325,-
28/3Wellness - KolobrzegFra 2.245,-
30/3Fordelstur - Den store tartelet på EgholmFra 298,-
31/3Fordelstur - Den store tartelet på EgholmFra 298,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
 • Rejsekatalog logo