Skip to main content

Klægagergård

-Den gamle Digegreves Gård

Den Gamle Digegreves Gård er stuehuset til den oprindelige firlængede gård bygget i 1857. Navnet henviser til, at gårdens seneste beboer og hans far før ham havde titel af Digegreve. Stuehuset med forhave blev i 2005 restaureret med respekt for den oprindelige stil, som stort set er

bibeholdt. I disse historiske rammer kan man falde til ro og fornemme eller fordybe sig i stedets og egnens historie og den storslåede sønderjyske natur.

Efter opsamling køres sydover, med pause hvor vi får kaffe og rundstykke fra bussen. Sidst på formiddagen ankommer vi til Klægagergård, som er en spændende turistattraktion i Sønderjylland. Det ligger tæt på Nationalpark Vadehavet med udsigt til marsk, dige og vadehav. Vi starter vores besøg med at spise Marskbondens frokost. Efterfølgende skal vi med ejeren Christian ud i området. Undervejs vil han fortælle om marsken baseret på egne oplevelser og forfædrenes overleveringer. Vi vender tilbage til Klægagergård, hvor vi skal have kaffe og sønderjysk brødtorte. Under kaffen vil der blive fortalt om det sønderjyske kaffebord og sønderjyske traditioner. Sidst på eftermiddagen køres nordpå med lille pause undervejs.

Forventet hjemkomst:         
Silkeborg ca. kl. 18.00
Kjellerup ca. kl. 18.20
Viborg ca. kl. 18.50

Søg rejse

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

Juni 2021

24/61Klægagergård Mere end 8650,-BestilMere information

September 2021

28/91Klægagergård Mere end 8650,-BestilMere information

Rejsekalender

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo