Skip to main content

Juleshopping Malmø & København

- 2 dage med julehygge

I Skånes hovedstad, Malmø, er der penge at spare på julehandlen, når man skal købe gaver til at lægge under juletræet. Vores hovedstad, København, danner en smuk og hyggelig ramme, for ægte julehygge. Gaderne, husene og bådene i Nyhavn er pyntet med lys og granguirlander, og juletræer står tændt over hele byen. Julen er som et magisk eventyr i Tivoli! Tusindvis af funklende lyspunkter giver varme i det kolde vintermørke, juletræer glitrer i smukke farver, og Tivoli-Garden fylder Haven med dejlige toner.

1. dag - Malmø
Vi kører over Fyn, hvor vi holder en pause, og får kaffe med et smurt rundstykke. Der bliver undervejs mod Sverige udleveret en sandwich i bussen. Lidt over middag ankommer vi til Malmø. På Gustav Adolfs Torg og Stortorget findes de klassiske udendørs julemarkeder og shopping muligheder. Vi kører retur over Øresund, og sidst på eftermiddagen ankommer vi til Hotel Copenhagen Strand, der er beliggende i indre København. Vi bliver indkvarteret, og om aftenen er der masser af muligheder for gode spise oplevelser i hjertet af vores hovedstad. En oplagt mulighed er også at tage i Tivoli, og opleve mere end 70 stadeholdere, der hvert år ved juletid, flytter ind i den gamle forlystelsespark, med et stort udvalg af pynt, gaver, delikatesser, mad og drikkevarer. Tivoli er smukt pyntet med tusindvis af funklende lys, der hygger i det kolde vintermørke, juletræer glitrer i smukke farver og Tivoli-Garden fylder Haven med dejlige toner.

2. dag - København
Morgenmad på hotellet. Dagen foregår på egen hånd, med tid til juleindkøb og hygge i den smukke, gamle hovedstad. Juletiden er en særlig tid i København. I byen finder vi den helt rette julestemning, hyggelige caféer med gløgg og butikker med de helt rigtige julegaver på lager. Ca. kl. 15 kører vi hjemad efter et par hyggelige dage, som en afslappende optakt til selve julen.

Opsamlingsrute:
Viborg                Eksercerpladsen                          07.00
Kjellerup            Sørens Rejser                               07:30
Silkeborg           P-plads, V/ Jysk Arena               07:50
Skanderborg   Banegården                                   08:30
Lund                   Q8                                                 08:50
Vejle                 Afk. 59 v/Pendlerplads                09.10

Tilkøb: Entrébillet til Tivoli Kr. 145,-

HUSK: Pas eller kørekort som legitimation til Sverige. 

Søg rejse

Rejsekalender

3/12Jul på Voergaard SlotFra 725,-
4/12Julemarkeder i HarzenFra 3.250,-
5/12Julefrokost på Gjerrild KroFra 499,-
6/12Magisk jul i BlokhusFra 695,-
6/12Magisk jul i BlokhusFra 695,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo