Skip to main content

Juleaften på Falster

- Ægte traditionel julestemning

Hyggelig juletur Nykøbing Falster, hvor vi skal bo på Hotel Falster. Vi julehygger og nyde den dejlige traditionelle danske julemad. Der er lagt op til en stemningsfyldt og festlig jul.

Søg rejse

Dagsprogram

 • 1. dag – 23/12 – Turen går til Falster
  Turen går over Fyn, her holder vi formiddagspause med kaffe og rundstykke ved bussen. Vi fortsætter over Tåsinge. Derfra til Langeland og med færgen til Lolland. Undervejs nydes frokostpakkerne. Herfra køres over Falster til vores hotel, hvor vi bliver indkvarteret. Efter følgende er der gløgg/kaffe, brunkager, juleknas og hygge. Kl.18.00 serveres buffet og kaffe.

  2. dag - 24/12 - Juleaften
  Efter en dejlig morgenbuffet kører vi en lille udflugt i området. Til middag nyder vi en let frokost på hotellet. Til eftermiddagen julehygger vi med kaffe og juleknas, mens vi spiller pakkespil, så husk en lille ting. Til aften er der naturligvis dans omkring juletræet, julemenu med efterfølgende kaffe og juleknas. Der er en lille gave til alle fra Sørens Rejser.

  3. dag – 25/12 – Guidet tur i Maribo
  Efter morgenmaden køres en tur til Maribo. Her vil vores lokale guide vise os rundt i byen. Maribo er en gammel købstad midt på Lolland med 5.790 indbyggere. Den er først og fremmest kendt som Domkirkebyen Maribo med sin majestætiske gamle klosterkirke, Maribo Domkirke, som vartegn. Den kendes også som digterpræsten Kaj Munks fødeby. Let frokost- og aftenbuffet på hotellet.

  4. dag – 26/12 – Hjemrejse
  Efter morgenmaden pakker vi bussen og begynder hjemturen. På Fyn nyder vi en 2-retters middag, inden vi kører det sidste stykke vej mod vores hjembyer.

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

December 2021

23/124Juleaften - FalsterHotel FalsterMere end 85.599,-BestilMere information

Hotel

Hotel Falster

Hotel Falster

Hotel info: Godt hotel med hyggelig atmosfære i udkanten af Nykøbing Falster. Alle værelser er med bad og toilet, TV, radio og telefon. Hotellet har værelser i stueplan samt på 1. sal. Picnicområde Ha...

Rejsekalender

14/3Husum KrokusfestivalFra 495,-
28/3FødselsdagsturFra 325,-
28/3Wellness - KolobrzegFra 2.245,-
30/3Fordelstur - Den store tartelet på EgholmFra 298,-
31/3Fordelstur - Den store tartelet på EgholmFra 298,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
 • Rejsekatalog logo