Skip to main content

Juleaften i Haderslev

- Ægte traditionel julestemning


Hyggelig tur til Domkirkebyen Haderslev, hvor vi skal bo på Hotel Norden. Vi julehygger og nyde den dejlige traditionelle danske julemad. Hotel Norden ligger lige ned til Haderslev Dampark, som er et skønt sø- og  parkområde med hyggelige stisystemer rundt om hele søen. Selve byen med dets domkirke, toppede brosten og smukke restaurerede huse, ligger i kort gåafstand fra hotellet. Der er lagt op til en stemningsfyldt og festlig jul.

Søg rejse

Dagsprogram

 • 23. december - Den Gamle Grænsekro
  Efter opsamling kører vi ad mindre veje mod Christiansfeld, hvor vi spiser en juleplatte på Den Gamle Grænsekro. Herefter til Haderslev, hvor vi bliver indkvarteret på Hotel Norden. Om eftermiddagen bliver der tid på egen hånd til at se på det julepyntede centrum. Til aften mødes vi i restauranten til aftensmad.

  24. december - Gudstjeneste, julehygge og juleaften
  Morgenmad på hotellet. Herefter skal vi på en lille guidet byrundtur i den gamle bydel. Vi nyder frokosten på hotellet, og til eftermiddagen er der gløgg og æbleskiver. De der har lyst, kan sidst på eftermiddagen tage med til julegudstjeneste i Haderslev Domkirken, som ligger ca. 10 min. gang fra hotellet.

  Kl. 18.30 serveres der en traditionel julemiddag med øl, vand og vin ad libitum under middagen. Herefter danser vi om juletræet.
  Der er en lille gave fra Sørens Rejser. Vi slutter aftenen af med lidt julegodter og kaffe.

  25. december - Julefrokost og pakkespil
  Vi spiser morgenmad på hotellet. Om formiddagen køres en lille udflugt i området, inden vi spiser frokost på hotellet. Over middag spiller vi pakkespil. Husk at medbringe 3 små gaver á 20 kr. Aftensmad på hotellet

  26. december - Hjemrejse
  Vi spiser morgenmad på hotellet og dernæst pakker vi bussen. Vi tager afsked med Haderslev og Hotel Norden efter nogle hyggelige juledage.

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

December 2022

23/12 - se afgangstider4Juleaften i HaderslevHotel NordenMere end 85.650,-BestilMere information

Hotel

Hotel Norden

Hotel Norden

Hotellet ligger ved Haderslev Dampark, som er et skønt sø- og parkområde. Alle værelser er udstyret med eget bade/ toilet,TV, hårtørrer samt gratis WIFI. Hotellet tilbyder også bar med loungemøbler sa...

Rejsekalender

28/9Sejltur på KielerkanalenFra 895,-
29/9Wellness - KolobrzegFra 2.395,-
1/10Mallorca - Charmerende OplevelserFra 8.295,-
5/10Sort SolFra 725,-
6/10Wellness - KolobrzegFra 2.395,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
 • Rejsekatalog logo