Skip to main content

Hansi Hinterseer i Aalborg - Live med Das Tiroler Echo

Hansi Hinterseer i Aalborg - Live med Das Tiroler Echo

Den østrigske slagerkonge, der har toppet adskillige hitlister, gæste Aalborg Kongres & Kultur Center. Her præsenterer Hansi Hinterseer sine største hits.
Glæd dig til en fest, når Hansi henter de østrigske alper til Danmark! Inspirationen til sine sange finder han i bjergene og på de steder, hvor livet og dagligdagen leves, og hvor sange fortæller historier.
Koncerten tager publikum med til bjergene i Tyrol. Glæde, dans og kærlighed er temaer, der for en aften får dig til at glemme hverdagens udfordringer. Det er live underholdning i særklasse! Siden 1994 har den tidligere skiløber Hansi Hinterseer sat sine tydelige spor i musikbranchen. I år kan han se tilbage på mange års succes med udsolgte koncerter, et utal af Tv-shows og sågar en karriere som skuespiller.

Das Tiroler Echo er med igen
Når Hansi Hinterseer drager på turné, er det i selskab med Das Tiroler Echo. Det østrigske orkester fra Tyrol er kendt for at få folk op af stolene, når de folder deres musikalske talent ud på scenen med både keyboard, harmonika, bas, trompet, guitar og saxofon. Traditionen tro har Hansi endnu en gang valgt at alliere sig med Das Tiroler Echo.

Efter opsamling køres til Suldrup Kro, hvor vi nyder en 2-retters menu, inden vi forsætter til Aalborg Kongres & Kultur Center. Koncerten begynder kl. 20.00 Når koncerten er slut holder vores bus klar, og vi kører til vores hjembyer.

Søg rejse

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

Oktober 2021

24/101Hansi Hinterseer i AalborgMere end 81.195,-BestilMere information

Rejsekalender

14/3Husum KrokusfestivalFra 495,-
28/3FødselsdagsturFra 325,-
28/3Wellness - KolobrzegFra 2.245,-
30/3Fordelstur - Den store tartelet på EgholmFra 298,-
31/3Fordelstur - Den store tartelet på EgholmFra 298,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo