Skip to main content

Efterårs Cruise

Kiel-Oslo med Color Line Fantasy/Magic


Nyd efterårsferien på cruise mellem Kiel og Oslo. Her venter 3 dages afslappende sejlads ombord på krydstogtskibet “Color Line Fantasy/Magic” – langt væk fra hverdagslivet – med oplevelser og aktiviteter for store og små. Kahytterne er bekvemme og rummelige. Der er fristende restauranter med noget for enhver smag. Der er badeland, spa og fitnesscenter med panoramaudsigt Der er kasino, levende musik i rolige omgivelser, diskotek i flere etager og internationalt musical show. Solterrassen byder ikke alene på masser af frisk luft, men også udsigt fra første parket til udsejlingen fra Kiel, gennem Langelandsbæltet, Storebælt og videre nordpå til den smukke indsejling i Oslofjorden.

Valuta: Euro / Norske kroner


 

Søg rejse

Dagsprogram

 • 1. dag
  Ferien begynder med opsamling i Midtjylland, hvorfra bussen fortsætter til Kiel med indlagt pause undervejs til indkøb ved grænsekioskerne. Kl. 14:00 går vi ombord og bliver indkvarteret i vore kahytter. Resten af dagen udforsker vi færgen og de mange tilbud ombord. Find en plads på dækket og følg sejladsen fra havnen i Kiel og videre nordpå. Det er også herfra, man får den største oplevelse, når skiber sejler under Storebæltsbroen. Vi får aftensmad i Grand Buffet Salonen.

  2. dag
  Morgenbuffeten kombineres med udsigten til den smukke sejlads gennem Oslofjorden, inden vi lægger til kaj kl. 10:00. Der er 4 timers ophold i Oslo. Det kan anbefales at slentre en tur gennem gågaden Karl Johan med slottet for enden, at tage et kig på den smukke nye operabygning, der som en gletcher skyder sig ud i vandet, og lige i nærheden det nye stærkt omdiskuterede Munch-museum (åbnet i slutningen af 2020). Ombord igen venter aftenbuffeten i Grand Buffet Salonen.

  3. dag
  Efter morgenbuffet på skibet ankommer vi til Kiel kl. 10:00 og siger farvel til skibet. Vi bliver hentet af bussen, og med en pause ved grænsen indlagt forventer vi at være retur i Midtjylland om eftermiddagen.

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

Oktober 2021

21/103Efterårs CruiseColor Line Fantasy/MagicMere end 82.895,-BestilMere information

Hotel

Color Line Fantasy/Magic

Color Line Fantasy/Magic

Ombord vil du opleve en fantastisk stemning på Promenaden - en 160 meter lang hovedgade fuld af restauranter, barer, cafèer og butikker. Du kan nyde den totale velvære i Color Spa & Fitness Cen...

Rejsekalender

17/6LæsøFra 795,-
20/6FanøFra 685,-
20/6HamborgFra 675,-
22/6NordfynFra 595,-
23/6SprogøFra 795,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
 • Rejsekatalog logo