Andrea Berg

Alle fans af Andrea Berg kan se frem til: Den spektakulære MOSAIK Live Arena Tour i 2022! Showet, er en enestående kunstner rejse gennem forskellige temaverdener og en uforglemmelig aften fuld med fantastisk stemning. Ved siden af Helene Fischer er Andrea Berg en af de mest succesrige popsangere. Andrea Berg blev allerede i 1992 præsenteret for sin producent Eugen Römer, en uge efter at de to hilste på hinanden, udkom Andrea første album med titlen ”Du bist frei” hvor hun også sang sangene Kilimandscharo og Schau mir nochmal ins Gesicht som også udkom som single. Siden har hun modtaget flere priser, herunder seks ECHO Awards og otte Goldene Stimmgabeln . Med over 10 millioner solgte plader gennem sin karriere hun en af de bedst sælgende musikere i Tyskland. Glæd dig til en aften med fantastisk underholdning med Andrea Berg.

Dagsprogram

  • 1. dag
    Efter opsamling køres der ned over grænsen. Vi spiser frokost i Bordesholm, og herfra kører vi mod Bremen, hvor vi ankommer sidst på eftermiddagen. Vi bliver indkvarteret på det 4-stjernede Maritim Hotel. Senere mødes vi til aftensmad på hotellet. Herefter går vi til Arena Bremen, som er bygget sammen med hotellet. Koncerten starter kl. 20.00.Efter koncerten går vi tilbage til hotellet.

    2. dag
    Efter morgenmaden pakkes bussen og der køres nordpå. Vi holder en lille pause ved grænsen. Herfra køres til vores hjembyer.

Kort

Hotel

Maritim Hotel Bremen

Maritim Hotel Bremen

4-stjernet luksushotel beliggende ved siden af en stor park i centrum af Bremen. Alle værelser er med bad og toilet, TV, hårtørre og gratis WI-FI. Hotellet har restaurant, spa, indendøres pool, bar sa...