Trollhättan | Sørens Rejser.dk
Trollhättan

Trollhättan

Hygge i Skærgården på Fallens Dagar

En af Trollhättans mest charmende sider er vandet. Inde i centrum ligger kanalen blank og stille. Trollhättan har ca. 43.000 indbygger og ligger ved Göta Älv, 70 km nordøst for Göteborg. Den meget vandrige elv har her et fald på 32 meter. Tæt derved dannes vandmasserne til Trollhättan­s store slusesystem. I vandfalds- og sluseområdet findes smukke naturområder, hvor stier fører til rester af de første sluser, der åbnede allerede i 1800-tallet. Oplev den smukke svenske natur i form af panorama kørsel, sejltur, skærgårdsøer samt den hyggelige Fallens Dagar

1. dag – Göteborg, Tjörn, Orust og Trollhättan
Der køres nordpå til Frederikshavn, hvor vi skal med færgen. Ombord til Göteborg serveres der morgenbuffet. Ved middagstid ankommer vi til Göteborg. Vi kører ud over de smukke øer Tjörn og Orust til Trollhättan. Vi bliver indkvarteret på Scandic Hotel Swanai, der ligger i centrum, direkte ud til Trollhättan Kanalen. Resten af dagen er der god mulighed for at opleve byen. Siden 1559 har der den 3. weekend i juli været byfest i Trollhättan, Fallens Dagar. Der er i løbet af dagen og aftenen musik og underholdning i byen, og vandfaldet bliver åbnet flere gange i løbet af dagen. Kl. 23.00 er det med belysning, en fantastisk oplevelse, når sluserne åbnes og der fosser 300.000 liter vand pr. sekund ned over fjeldet og ender i elven.

2. dag – Sejltur, sluser og smuk natur
Vi spiser morgenmad på hotellet. Efterfølgende skal vi på en dejlig sejltur, hvor vi bl.a. skal igennem en af sluserne. Turen tager ca. 2½ time. Herefter kører vi fra Trollhättan. Turen går mod Göteborg, hvor vi sidst på eftermiddagen sejler til Frederikshavn. Vi får aftensmad ombord på færgen. Ved ankomst til Frederikshavn, kører vi direkte til vores hjembyer, med hjemkomst midt på aftenen.
Afrejse/hjemkomst:
19/07 - 20/07 2019 2 dage Udsolgt
 
Pris for 2 dage: kr.  2.295,-
Tillæg for enkeltværelse: kr.  450,-

I prisen er inkluderet:
Færgeoverfarter
1 x Hotelovernatning
1 x Morgenbuffet
1 x Aftensmad på hotellet
1 x Morgenbuffet på færgen
1 x Aftensmad på færgen
Sejltur i sluseområdet
Udflugter ifølge program

Valuta:
svenske kr.
Opsamlingsrute 5 2019
Mødetid: 10 min. før afgang
Viborg Eksercerpladsen Fr*
Kjellerup Parallelvej 7 Fr*
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 Fr*
Randers Gasværksgrunden Jernbanegade Fr*
Århus Musikhuset Fr*
Viby P-plads Viby, Torv v/Kirken Fr*
Skanderborg Banegården Fr*
Horsens Afk. 56 Q8 Tanken i Lund Fr*
Vejle Afk. 60 Dandyvej v/Pendlerplads Fr*

 
*fremsendes

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)