Vandretur | Sørens Rejser.dk
Vandretur - Marselisskovene ved Aarhus

Vandretur - Marselisskovene ved Aarhus

- Marselisskovene

Du har måske mødt vores rejseleder, Inga Kofoed Andersen, på caminoen eller på andre af vores rejser. Inga er altid god for en geologisk forklaring på landskaberne og tilbyder gerne en ekstra travetur med gæsterne.

Inga er geolog, bor i Aarhus og kender Marselisskovene i den sydlige del af byen som sin egen bukselomme. På denne tur kan du opleve skov og strand samt være en anelse kulturel. Turen er ca. 13-14 kilometer lang, og der er mulighed for at lave en ekstra sløjfe på 3-4 kilometer, hvis dagsformen og eventyrlysten er til det.

Vi snører vandreskoene og kører til Aarhus, hvor vi skal se en lidt ukendt side af byen til fods. Marseliesskovene byder på fantastiske udsigter over bugten og masser af kulturspor.

Kaffe og rundstykker indtages i Stadionområdet, som blev planlagt for over 100 år siden. Datidens fremsynede byplanlæggere ville skabe et rekreativt område med plads til Tivoli, zoologisk have, cykelbane og en lang række andre sportsaktiviteter. Den første bakke på traveturen fører os forbi observatoriet, væddeløbsbanen og igennem Forstbotanisk Have med fortællestop undervejs.

Turen videre gennem skoven og ud langs kysten byder på geologisnak, stejle slugter og fantastiske udsigter over Aarhus Bugt. Undervejs kigger geologen efter sten og et godt sted til at spise frokostpakkerne. Herefter går vi videre til Moesgård Museum, hvor vi går en lille smut op på taget og nyder den storslåede udsigt. Vi får kaffe og hjemmebag ved bussen, inden der køres retur til vores hjembyer.

Husk drikkedunk og en god madpakke
Afrejse/hjemkomst:

Bemærk:
Husk drikkedunk og en god madpakke

I prisen er inkluderet:
Bus
Kaffe og rundstykke
Guide
Eftermiddagskaffe med hjemmebagt kage
Opsamlingsrute
Viborg Eksercerpladsen 07.30
Kjellerup Sørens Rejser 08.00
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 08.20

Forventet hjemkomst:

Silkeborg: ca. 17.40
Kjellerup: ca. 18.00
Viborg: ca. 18.30

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)