Haderslev & Årø | Sørens Rejser.dk
Haderslev & Årø - Afgang fra Vestjylland

Haderslev & Årø - Afgang fra Vestjylland

- Sejltur med hjuldamperen Helene

Vi kører sydpå. Undervejs holder vi en pause, hvor der bliver serveret et rundstykke med kaffe fra bussen. Derefter forsætter vi mod Kolding og kører det sidste stykke mod Haderslev ad den gamle landevej. I Haderslev møder vi vores lokale guide, der tager os med på en lille gåtur i den gamle del af byen. Haderslev er en over 700 år gammel købstad med mange gamle bindingsværkshuse og små hyggelige gader

Til middag går vi ombord på hjuldamperen ”Helene”. Her får vi serveret en 2-retters menu, mens vi nyder sejlturen mod Årø, som også bliver kaldt Lillebælts Perle. Her er det gamle idylliske slægtsgårde, opdyrkede marker og smuk natur der præger landskabet. Årø var tidligere Tysklands nordligste ø, og i tiden fra 1864 til 1920 blev der drevet en del smugleri mellem Årø og Danmark. Men i dag ånder alt idyl på den nu Danske Lillebælts-ø. Vi kører en lille guidet ø-rundtur, inden vi skal have eftermiddagskaffe med kage på Brummers Gård. Det var også her hvor Dronning Margrethe og Prins Henrik spiste frokost i 2014. Efter kaffen sejler vi fra Årø og der køres mod vores hjembyer.
Afrejse/hjemkomst:

I prisen er inkluderet:
Bus, kaffe og rundstykke, guidet rundtur i Haderslev, sejltur med Helene, færgeoverfart Årø - Årøsund, 2-retters middag, ø-rundtur med lokal guide, kaffe og lagkage.

Valuta:
Danske kr.
Opsamlingsrute - Vestjylland
Holstebro Banegård 06.00
Aulum Station 06.20
Herning v/Markedspladsen 06.50
Hammerum v/Brugsen 07.05
Ikast v/Føtex 07.20

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)