Halkidiki | Sørens Rejser.dk
Halkidiki - NY AFGANG!

Halkidiki - NY AFGANG!

- Græsk nyhed - All Inclusive

På kystlinjen ved Halkidiki finder man idylliske bugter med krystalklart vand og uberørte fine sandstrande. Vi bor på Hotel Akrathos Beach, der er beliggende i Halkidiki på Athos halvøen. Hotellet har direkte adgang til stranden, kun adskilt af strandvejen. Hotellet tilbyder gratis busservice til og fra byen én gang dagligt.

1. dag - Udrejse
Efter opsamling kører vi til Billund, hvor vi skal med flyver til Thessaloniki. Vores turhjælper fra Sørens Rejser er med til at hjælpe med indtjekning i lufthavnen. Flyvetiden er ca. 4 timer, og ombord bliver der serveret et let måltid. Vi bliver mødt af vores lokalguide i lufthavnen. Vi har ca. 1,5 times bustransport til hotellet, hvor vi bliver indkvarteret. Vores lokalguide og turhjælper holder et velkomstmøde, hvor vi gennemgår de praktiske ting på hotellet.

UDFLUGTER & OPLEVELSER

Mount Athos bådtur med glasbund
Mount Athos, også kaldet Det Hellige Bjerg er et 2.033 m. højt bjerg, som har haft selvstyre i over 1000 år. Stedet er kendt for sine forhistoriske klostre. Fra Ouranoupolis Havn sejler vi mod den sydlige del af Athos halvøen indtil vi når sydspidsen. Herfra sejler vi nordpå ad vestkysten. Fra båden vil det være muligt at se det mystiske og mirakuløse sted, som gennem århundreder har været center for den ortodokse kirke.

Imponerende Halkidiki
Halkidiki er fuld af overraskelser og små historier om de lokale indbyggere og landsbyer. Mange af disse historier stammer fra diverse myter, men de fleste er rigtige. Vi skal til Aristoteles historiske park.

Næste stop er Arnea by, som kombinerer Halkidikis traditionelle fortid med dets levende nutid. I dag har Arnea 2.300 indbyggere og er berømt for dets arkitektur; små gæstehuse, traditionelle caféer, tavernaer og lokale produkter, som oregano, honning og tørklæder. Sidst, men ikke mindst, besøger vi også Ierissos by. De lokale overrasker her med deres store kærlighed for deres historie og fortid. Her ser vi en kort 3D film om Det Hellige Bjerg og det græske ocean.

8. dag - Hjemrejse
Vi spiser morgenmad på hotellet og hen ad eftermiddagen bliver vi afhentet af vores lokalbus. Vi skal flyver nordpå , og ombord får vi serveret et let måltid. I Billund Lufthavn venter en bus fra Sørens Rejser og kører os det sidste stykke vej til vores hjembyer.


Info om Halkidiki


Græsk perle i Det Ægæiske Hav    Halkidiki (eller Chalkidiki) er den mest populære feriemål i det nordlige Grækenland. Halkidiki har længe været berømt for sine kosmopolitiske badebyer, smukke naturlandskab og eksotiske strande. Faktisk er Halkidiki en halvø, der er opdelt i tre mindre halvøer, de såkaldte ben.

    Den første "ben" hedder Kassandra og er fuld af populære turiststeder, luksuriøse Halkidiki-hoteller og organiserede strande. Den anden ben hedder Sithonia og er mindre organiseret og fuld af afsondrede bugter. Den tredje ben hedder Athos og er et tæt klosterfællesskab, hvor indgangen kun er tilladt for mænd med særlig tilladelse.Afrejse/hjemkomst:
31/08 - 07/09 2020 8 dage Ring
 
Pris for 8 dage: kr.  7.245,-
Tillæg for enkeltvær.: kr.  1.695,-

I prisen er inkluderet:
Bustransport til og fra Billund
Flyrejse tur/retur med Atlantic Airways
Mad ombord på flyet på ud- og hjemrejse
Transfer til og fra hotellet
20 kg bagage + 5 kg håndbagage
7 x Overnatning med All Inclusive
Dansk lokalguide
Turhjælper fra Sørens Rejser
2 x Udflugter
Velkomstmøde

Valuta:
Euro
Opsamlingsrute
Kjellerup Sørens Rejser 12.45
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 13.15

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)