New York & Washington | Sørens Rejser.dk
Frihedsgudinden

New York & Washington

- 8 dages rejse til den vestlige verdens centrum

Tag med Sørens Rejser på denne fantastiske rejse til den vestlige verdens centrum.

I New York skal vi blandt andet se Frihedsgudinden, Time Square, Brooklyn Bridge, Grand Central Station og Ground Zero.

I Washington D.C. kommer vi forbi White House, U.S. Capitol, Arlington kirkegården mm. som er nogle af de kendte og interessante steder i hovedstaden.

28. september - Billund - New York
Efter opsamling kører vi til Billund Lufthavn. Kl. 11.50 flyver vi via Amsterdam til New York, hvor vi ankommer lokaltid kl. 16.30. Straks efter at vi har fået udleveret vores bagage, kører vi ind til hotellet, som er beliggende centralt på Manhattan. Efter indtjekning er der tid til at slappe lidt af, før rejselederen inviterer på en gåtur i hotellets nærområde.

29. september - New York
Vi starter dagen med at sejle ud til Liberty Island, hvor vi ser Frihedsgudinden. Fra 1892 – 1954 passerede mere end 20 millioner mennesker statuen på deres vej ind i det forjættede land. Inden de kunne komme videre, skulle de registreres. Det skete på Ellis Island, der i dag er et fantastisk spændende museum, som viser hvordan indvandrerne blev modtaget, før de fik lov til at komme videre. Efter besøget på Ellis Island går vi over på østsiden, og herfra sejler vi til Brooklyn og krydser den berømte Brooklyn Bridge til fods. Videre til Wall Street og vi ser lidt af det hollandske indvandrere kaldte New Amsterdam.

30. september - New York
Vi starter ved Washington Square og vandrer gennem Greenwich Village til SOHO, Little Italy og Chinatown, hvor vi får mulighed for at se, høre, lugte og smage de forskellige bydele. Efter at have passeret New York City Hall og St. Pauls Chapel kommer vi til World Trade Center, hvor de store tårne engang stod. Vi går en tur i 9/11 Memorial mindeparken og ser det 1776 fod høje Freedom Tower samt den helt nye subwaystation. For de, som ønsker det, er der mulighed for mod egenbetaling at komme op til One World Observatorium i 382 meters højde og se den imponerende udsigt ud over det sydlige Manhattan.

1. oktober - New York
Efter morgenmaden tager vi til Central Park. Vi starter ved Dakota bygningen på 72. Gade – stedet hvor John Lennon blev skudt i 1980. Vi går gennem parken og oplever det liv, der er i den. Vi skal selvfølgelig også se skulpturen af vores egen berømthed H.C. Andersen. Herfra ender vi ved den berømte gade 5th. Avenue og Silk District, som er New Yorks velhaverkvarter. Vi skal opleve Grand Central Station, der hver dag besøges af ca. 750.000 mennesker. Stationen er meget mere end en togstation – faktisk en hel lille by. Herfra er der kun kort vej til FN-bygningen, som er vores næste destination. Vi ser bygningen udefra. Via 42. Gade fortsætter vi forbi New York Public Library til Empire State Building og Macy´s, som er et kæmpe indkøbscenter. Her bliver der tid på egen hånd. Vi er tilbage ved hotellet sidst på eftermiddagen, så der er mulighed for at gå i teatret eller overvære fx. en musical om aftenen.

2. oktober - New York -Washington D.C.
Vi forlader New York og kører med bus til Washington D.C. Efter ankomsten til Washington starter vi med at besøge Arlington Cemetery, hvor vi bl.a. ser John F. Kennedys grav og oplever vagtafløsningen ved den ukendte soldats grav. Herefter går turen til World War II Memorial, Martin Luther King Memorial, Lincoln Memorial og til sidst Korean and Vietnam Veterans Memorial. Turen afsluttes ved hotellet, som er centralt beliggende i byen.

3. oktober - Washington D.C.
Washington er anderledes end New York. Her er boulevarderne brede og afstandene mellem seværdighederne større. Vi starter foran US Capitol og ser bygningen udefra. Herefter fortsætter vi til Union Station og videre til ”The White House”. Efter at have set bygningen slutter vi ved The National Mall, hvor nogle af verdens allerbedste museer ligger. Der er nok at vælge imellem bl.a. Air and Space Museum, American History Museum, Natural History Museum, Hirshhorn Museum og American Art Museum. Mulighederne er mange og der er gratis entré.

4. oktober - Washington D.C.
Først på eftermiddagen forlader vi vores hotel for at rejse hjemad. Vores fly mod Europa afgår kl. 17.40.

5. oktober - Billund Lufthavn - Hjemkomst
Efter et flyskifte i Amsterdam ankommer vi til Billund Lufthavn kl. 09.30. Her venter Sørens Rejsers bus, og kører os det sidste stykke vej til vores hjembyer.
Afrejse/hjemkomst:
28/09 - 05/10 2020 8 dage Ring
 
Pris for 8 dage: kr.  14.995,-
Tillæg for enkeltvær.: kr.  4.400,-

Bemærk:
Denne rejse er ikke for gangbesværede.

Depositum på denne rejse udgør 2.500 kr.
Ved tilmelding oplys; fødselsdag – måned samt år.

For afbestillings- samt rejseforsikring anbefaler Sørens Rejser, at man kontakter ERV (Europæiske Rejseforsikring) på tlf.: 33 25 25 25

I prisen er inkluderet:
Bus til/fra Billund Lufthavn
Alle fly tur/retur - KLM
Mad på fly fra Amsterdam - USA tur/retur
Transport til/fra hotel
6 x Hotelovernatninger
6 x Morgenmad
Sejltur til Liberty Island
Sejltur til Ellis Island
Bus fra New York til Washington
Dansktalende rejseleder på hele rejsen


Rejsens pris inkluderer ikke:
Drikkevarer og måltider, som ikke er nævnt
Indrejsetilladelse ESTA til USA, pris USD 14,- OurWorld A/S hjælper meget gerne med dette

Valuta:
Amerikanske Dollar
Opsamlingsrute 5 2020
Mødetid: 10 min. før afgang
Viborg Eksercerpladsen Fr*
Kjellerup Parallelvej 7 Fr*
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 Fr*
Randers Gasværksgrunden Jernbanegade Fr*
Århus Musikhuset Fr*
Viby P-plads Viby, Torv v/Kirken Fr*
Skanderborg Banegården Fr*
Horsens Afk. 56 Q8 Tanken i Lund Fr*
Vejle DTC v/Trailervej Fr*

 
*fremsendes

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)