Rhodos | Sørens Rejser.dk
Rhodos

Rhodos

- Det græske Paradis - All Inclusive

Denne klassiske charterdestination bliver også kaldt ”Solens Ø” da øen i gennemsnit har 300 solskinsdage om året. Rhodos er med sine lange kyststrækninger, azurblå hav, bjergrige områder og fine sandstrande et perfekt rejsemål til en spændende og oplevelsesrig ferie. På rejser til Rhodos kan man udforske den lange og dramatiske historie, som knytter sig til øen, der oprindelig blev koloniseret af minoerne fra Kreta.

1. dag
Afrejse fra Billund, hvor vi skal med morgenflyet til Rhodos. Flyvetiden er ca. 4 timer og ombord bliver der serveret et let måltid. Vores lokalguide og turhjælper fra Sørens Rejser holder et velkomstmøde på hotellet, hvor vi gennemgår de praktiske ting.

UDFLUGTER & OPLEVELSER

Rhodos By
Rhodos By har meget at byde på, og denne udflugt vil give inspiration til flere besøg. Vi skal først opleve byens Akropolis med det antikke stadion og de arkæologiske steder, inden vi kører ned til den nye og gamle bydel. Den gamle bydel har en enestående atmosfære, og er bosted for mere end 5000 indbyggere, der lever deres daglige liv her. Mange folkeslag har sat sit præg på byen lige fra oldtiden til nu. Turen er dels med bus og dels til fods, og afsluttes med en frokost inkl. vin og vand.

Lindos
Vi kører med bus tværs over øen til det østlige Rhodos, hvor den mageløse hvide by, Lindos vil byde os velkommen. Der bliver god tid til at opleve byen, med de små gader og stræder. For dem, der har mod på det, er der mulighed for at komme helt til tops på klippen og opleve det antikke tempel og borgen. (Entré ikke inkluderet). Inden turen går hjem, nyder vi en græsk frokost inkl. vin og vand.

8. dag
Vi spiser morgenmad på hotellet og bliver til formiddag afhentet af vores lokalbus. Vi skal flyve til middag og ombord får vi serveret mad. Midt på eftermiddagen er vi hjemme i Billund, hvor Sørens Rejsers bus venter os, og kører det sidste stykke vej til vores hjembyer.
Opsamlingsrute 5 2020
Mødetid: 10 min. før afgang
Viborg Eksercerpladsen Fr*
Kjellerup Parallelvej 7 Fr*
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 Fr*
Randers Gasværksgrunden Jernbanegade Fr*
Århus Musikhuset Fr*
Viby P-plads Viby, Torv v/Kirken Fr*
Skanderborg Banegården Fr*
Horsens Afk. 56 Q8 Tanken i Lund Fr*
Vejle DTC v/Trailervej Fr*

 
*fremsendes

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)