Nordfyn med Tvillingegården | Sørens Rejser.dk
Nordfyn med Tvillingegården  - NYHED!

Nordfyn med Tvillingegården - NYHED!

- og Bogense

Efter opsamlingen stopper vi i Vejle ved Fjordenhus, som er Olafur Eliassons nye ikoniske bygning på Vejles havnefront. Her er mulighed for at gå ind mellem de 4 sammenhængende cylindre og beundre udsigten over Vejle Fjord samt bygningsværket.

Vi kører videre mod Fyn og holder en pause ved Sophiæodde, hvor vi nyder en kop morgenkaffe samt et smurt rundstykke fra bussen. Vi forsætter til Barring Handelshus, hvor der er mulighed for at købe alt lige fra keramik, lertøj, træting, og mange andre spændende ting. Vores lokale guide stiger på bussen, og følger os til den charmerende købstad, Bogense. Vi får de lokale historier, mens vi kører ad snoede veje, hvor stort set alle huse er ren Morten Korch idyl. Middagen får vi på Bogense Hotel. Efter madden er der mulighed for en gåtur i den gamle by, hvor man kan se de gamle og historiske bindingsværkshuse i Adelgade eller den lille dreng Manneken Pis, som ikke kun findes i Bruxelles.

Vi kører til Båring Mark, hvor vi skal besøge Tvillingegården. Her skal vi høre den spændende historie om brødrene og stedet samt have eftermiddagskaffe med hjemmebagte boller og lagkage. Efter et hyggeligt ophold kører vi retur mod Jylland og vores hjembyer.
Afrejse/hjemkomst:
28/07 - 28/07 2020 1 dag Udsolgt
27/08 - 27/08 2020 1 dag Få pladser
 
Pris for 1 dag: kr.  595,-

I prisen er inkluderet:
Bus, kaffe og rundstykke, guidet rundvisning, 2-retters menu på Bogense Hotel, entré og fortælling om tvillingegården samt eftermiddagskaffe med boller og lagkage

Valuta:
Danske kr.
Opsamlingsrute
Viborg Ekscercerpladsen 06.00
Kjellerup Sørens Rejser 06.30
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 06.50
Skanderborg Banegården 07.30

Forventet hjemkomst:

Skanderborg: ca. 16.20
Silkeborg: ca. 17.00
Kjellerup: ca. 17.20
Viborg: ca. 17.30

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)