Østrig - Maria Alm | Sørens Rejser.dk
Østrig - Maria Alm - NYHED!

Østrig - Maria Alm - NYHED!

- Unikke naturoplevelser

3 enorme bjergkæder – Steinerne Meer, Hochkönig og Hohe Tauern - omgiver Maria Alm og giver landsbyen sin helt egen charme. Den gæstfri befolkning står klar til at byde os velkommen. Vi har fundet et dejligt familehotel i Maria Alm med blomster i altankasserne, venlig betjening og god forplejning.

1. dag – Danmark – Midttyskland
Vi kører mod grænsen, og derefter fortsætter vi med passende pauser til vores overnatningshotel midt i Tyskland, hvor vi bliver indkvarteret og får vores aftensmad.

2. dag - Midttyskland – Maria Alm
Efter en god nats søvn og et godt morgenbord, tager vi plads i bussen og fortsætter syd på gennem Bayern. Sidst på eftermiddagen er vi fremme i Maria Alm.

UDFLUGTER & OPLEVELSER

Kapruner Stausee og Hohe Tauern
Efter morgenmaden kører vi til Kaprun, hvor der venter en kæmpe natur oplevelse af de helt store. Med specialbus kører vi til Europas største transportplatform, hvorfra vi hæves op ad bjergsiden. På den øverste strækning kører vi igen med specialbus gennem bjergtunneler op til den store opdæmmede sø i Nationalpark Hohe Tauern, som er blandt Europas største nationalparker. Her går vi en tur på den store dæmning, for at se det enestående bygningsværk og nyde den fantastiske natur og udsigt til bjergene. Herefter går turen tilbage til Maria Alm.

Grossglockner - Hochalpenstrasse
En rigtig panoramatur venter os i dag. Gennem bjerglandskaber kører vi ad den berømte Grossglockner- Hochalpenstrasse op til Franz-Josefs-Höhe, hvorfra vi nyder den betagende udsigt. Ruten er Østrigs højeste pasovergang, og en af de smukkeste og mest imponerende bjergveje i Europa. Videre til den idylliske bjerglandsby Heiligenblut, hvor vi holder en lille pause. Turen tilbage mod Maria Alm går gennem
fantastiske østrigske landskaber.

Hygge i Marie Alm og Hochkönigbjergene
Vi holder fri om formiddagen og hygger os i byen. Over middag køres der til Riedingalm, som ligger 1.500 m over havet. Her ser vi den vilde natur med en betagende udsigt til Hochkönigbjergene. Vi gør ophold ved den hyggelige Almhytte, hvor der bliver mulighed for at prøve stedets specialiteter i form af forskellige oste og spæk, som kan nydes i fantastiske omgivelser.

Zell Am See
Den hyggelige ferieby Zell am See ligger fantastisk mellem Zeller søen og Schmittenhöhe bjergene. Den lille by ligger derfor omgivet af høje bjerge og grønne bakker. Samtidig hører byen til en af de hyggeligste med de mange snævre stræder i centrum. Her kan I slentre en tur og nyde atmosfæren, eller sidde på en af de mange fortovscaféer. På byens torv er der masser af liv. Zell am See’s gamle bykerne ligger på halvøen i Zellersee, og er både sommer og vinter, en turistattraktion.

7. dag – Maria Alm - Midttyskland
Efter morgenmaden pakker vi bussen og tager afsked med hotellet og kører med passende pauser til overnatningshotel i Midttyskland.

8. dag - Midttyskland - Danmark
Efter morgenmaden fortsætter vi mod nord og med en pause undervejs køre vi til vores hjembyer. Hjemkomst først på aftenen.
Afrejse/hjemkomst:

I prisen er inkluderet:
7 x Hotelovernatninger
7 x Morgenmad
7 x Aftensmad
1 x Musikaften
Specialbus til Kaprun
Elevatorlift ved Kaprun
Udflugter ifølge programmet

Valuta:
Euro
Opsamlingsrute 2 (2020)
Mødetid: 10 min. før afgang
Kjellerup Parallelvej 7 06.00
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 06.20
Århus Musikhuset 06.10
Viby P-plads Viby, Torv v/Kirken 06.20
Skanderborg Banegården 06.45
Horsens Afk. 56 Q8 Tanken i Lund 07.00
Vejle DTC v/Trailervej 07.20
Kolding Afk. 63 Pendlerplads v/ Scandic 07.40
Rødekro Afk. 70 v/ Shell 08.20
Padborg Afk. 76 Lejrvejen v/ OK tanken 08.45

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)