Jul på Bakken - Unik oplevelse med Sørens Rejser
Jul på Bakken

Jul på Bakken

Der er noget om snakken - der er julehygge på Bakken

Danmarks billigste juletur til 999,- 2 dage!

Det er første gang i Bakkens godt 400 års historie, at forlystelsesparken holder åbent i julen. Jul på Bakken bliver en magisk oplevelse, hvor skoven, julelys og forlystelsespark smelter sammen for at skabe et stemningsfyldt juleeventyr for store som små. Mød julemanden og kom i julestemning i de hyggelige juleboder rundt på Bakken. Få julelys i øjnene og en oplevelse, du sent vil glemme!

1. dag – Jul på Bakken
Turen går over Fyn, hvor der holdes frokost pause. Vi forsætter over Sjælland og til Gentofte Park Hotel hvor vi bliver indkvarteret. Hen af eftermiddagen kører vi ud på Bakken hvor vi for første gang i Bakkens historie oplever julemarked med fortryllende julelys, hyggelige juletoner og duften af jul. Der er rigt udvalg af restauranter på Bakken hvor der findes julemad i mange afskygninger. Sidst på aftenen kører bussen retur til hotellet.

2. dag – Julemarked København
Morgenmad på hotellet. Vi tjekker ud, pakker bussen og kører mod centrum af København.
I det historiske Nyhavn er der pyntet op til jul. Restauranterne vil sørge for varme og mad, og Nyhavns små træboder stilles op langs kajen fyldt med julegaveideer. På Højbro Plads kan du gå på julegavejagt i de julepyntede bjælkehytter fyldt til bristepunktet med glaskunst, papirklip, delikatesser, uldsokker og strik. Kl 14:00 kører bussen retur mod Jylland igen, og vi forventer at være i vores hjembyer først på aftenen.
Opsamlingsrute
Viborg Eksercerpladsen 08.30
Kjellerup Sørens Rejser 09.00
Silkeborg Søtorvet 09.20
Skanderborg Banegården 10.00
Horsens Q8 i Lund 10.20
     

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)