Sørens Feinschmecker | Sørens Rejser.dk
Hotel d’Angleterre

Sørens Feinschmecker

Livsnydertur på d’Angleterre

Tag med Sørens Rejser på en livsnydertur i særklasse. Her vil vi opleve luksus af en karat, der overgår næsten alt. Vi bor og oplever København på 1. klasse, og her bliver service, kvalitet og gastronomi sat i højsædet. Som Danmarks førende 5-stjernet hotel, er d´Angleterre bevidst valgt til denne tur. Hotellet er omgivet af nogle af de bedste butikker og restauranter, samt alt hvad København har at tilbyde inden for design og kultur med de mest interessante seværdigheder inden for kort gå afstand.


1. dag
Afgang fra Midtjylland. Under turen mod øst bliver der serveret rundstykker og kaffe/the i bussen. Vi ankommer sidst på formiddagen til Kragerup Gods. Her skal vi høre et foredrag om stedet af Godsejer Birgitte Dinesen, som er 8 generation på Godset. Historien går helt tilbage til 1327, hvor Kragerup var en del af landsbyen Kragetorp.

Kragerup Gods består af 200 ha skov og 1000 ha landbrug og har altid været drevet som et planteavlsbrug, tidligere med en stor malkekvægbesætning, en stor svinebesætning, slagteri, mejeri og gartneri. Til historien hører også at Karen Blixen, som var født Dinesen, kom og besøgte hendes familie som ung her på Kragerup Gods. Efter rundvisningen nydes vi en Kragerup Tapas i hyggelige omgivelser. Turen fortsætter over Sjælland til Hotel d´Angleterre. Her skal vi have en lille rundvisning på hotellet.

Efter rundvisning bliver vi indkvarteret. Resten af eftermiddagen er på egen hånd. Der er mulighed for at nyde København eller udforske hotellets mange faciliteter. Til aften mødes vi på hotellets restaurant Marchal, som i 2014 fik en Michelin-stjerne. Her skal vi nyde en 3-retters menu inkl. 3 glas vin samt kaffe.

2. dag
Efter en overdådig morgenbuffet med bobler, vil der være mulighed for afslapning i hotellets pool og spa område eller eventuel en strøgtur. Til middag pakker vi bussen og kører til Næstved. Vi spiser en let frokost på Hotel Kirstine, som er beliggende i hjertet af Næstved. Her har været hotel siden 1745 og dette ses og mærkes da også, så snart du træder indenfor. Du vil opleve et hyggeligt og romantisk hotel med en helt særlig atmosfære, hvor de skæve stuer danner en charmerende ramme om et besøg på et unikt og anderledes hotel. Efter frokosten køres det lille stykke til Herlufsholm, hvor vi bliver modtaget af vores guide, som levende vil fortælle om den spændende historie, der er omkring stedet. Vi får et historisk indblik i tiden, hvor Herlufsholm var et kloster, til hvordan stedet blev til en skole for unge, dannede og motiverede drenge. Efter mange dejlige indtryk sætter vi kursen mod Jylland. Hjemkomst først på aftenen.
Afrejse/hjemkomst:
24/04 - 25/04 2020 2 dage Ring
 
Pris for 2 dage: kr.  5.595,-
Tillæg for enkeltvær.: kr.  2.000,-

I prisen er inkluderet:
Rundstykker og kaffe på udrejse
1 x Tapas platte Kragerup Gods
1 x Foredrag om Kragerup Gods
1 x Rundvisning på d’Angleterre
1 x Overnatning på d’Angleterre
1 x 3-retters aftenmenu inkl. 3 glas vin på Restaurant Marchal - d’Angleterre
1 x Morgenbuffet
1 x Let frokost på Hotel Kristine
1 x Rundvisning i kirken ved Herlufsholm

Valuta:
Danske kr.
Sorø Akademi Nyhavn Hotel Kirstine
Opsamlingsrute 4 (2020)
Mødetid: 10 min. før afgang
Kjellerup Parallelvej 7 08.30
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 08.50
Randers Gasværksgrunden Jernbanegade 07.50
Århus Musikhuset 08.40
Viby P-plads Viby, Torv v/Kirken 08.50
Skanderborg Banegården 09.15
Horsens Afk. 56 Q8 Tanken i Lund 09.30
Vejle DTC v/Trailervej 09.50
Middelfart Afk. 58 Strib v/P-plads 10.20
Odense Afk. 50 v/ Hjallese, Krumtappen 10.50
Nyborg Afk. 44 Knudshoved, Rasteplads 11.15

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)