Sørens Feinschmecker | Sørens Rejser.dk
Sørens Feinschmecker

Sørens Feinschmecker

Livsnydertur på d’Angleterre

Tag med Sørens Rejser på en livsnydertur i særklasse. Her vil vi opleve luksus af en karat, der overgår næsten alt. Vi bor og oplever ­Køb­enhavn på 1. klasse, og her bliver service, kvali­tet og gastronomi sat i højsædet. Som Danmarks førende 5-stjernede hotel, er d´Angleterre bevidst valgt til denne tur. Hotellet er omgivet af nogle af de bedste butikker og restauranter, samt alt hvad København har at tilbyde inden for design og kultur med de mest interessante seværdigheder inden for kort gåafstand.


1. dag
Afgang fra Midtjylland. Under turen mod øst bliver der serveret rundstykker og kaffe/the i bussen. Frokosten nydes på Munkebo Kro. Kroen er en charmerende trelænget gård, som har eksisteret siden 1800-tallet. De hvidkalkede mure, perlesten i gårdspladsen og de spossede vinduer, emmer af historie og idyl.

Turen fortsætter over Sjælland til Hotel d´Angleterre. Her skal vi have en lille rundvisning og fortælling om hotellet. Efter rundvisning bliver vi indkvarteret. Resten af eftermiddagen er på egen hånd. Der er mulighed for at nyde København eller udforske hotellets mange faciliteter. Til aften mødes vi på hotellets restaurant Marchal, som i 2014 fik en Michelin-stjerne. Her skal vi nyde en 3-retters menu inkl. 3 glas vin samt kaffe.

2. dag
Efter en overdådig morgenbuffet vil der være mulighed for afslap­ning på hotellet eller eventuel en strøgtur. Til middag kører vi til Sorø. Her starter vi med at nyde en pariserbøf på restauranten, Støvlet Kathrines Hus. Allerede udefra får man fornemmelsen af, at det er et specielt sted, som rummer en meget spændende historie. Efterfølgende skal vi på guidet rundvisning på Sorø Akademi. Aka­demiet blev grundlagt i 1586 af Frederik II, og rummer mange spændende historier og fortællinger. En af Akademiets lektorer vil guide os gennem de historiske lokaler og undervejs fortælle om Absalons, Holbergs og B.S. Ingemanns betydning for stedet. Der vil være mulighed for at se dejlige kunstværker af bl.a. Eckersberg og Jens Juel. Efter mange dejlige indtryk sætter vi kursen mod Jylland. Hjemkomst først på aftenen.
Afrejse/hjemkomst:
15/04 - 16/04 2019 2 dage Udsolgt
 
Pris for 2 dage: kr.  5.195,-
Tillæg for enkeltvær.: kr.  2.000,-

I prisen er inkluderet:
Rundstykker og kaffe på udrejse
1 x Frokost på Munkebo Kro
1 x Rundvisning på d’Angleterre
1 x Overnatning på d’Angleterre i dobbeltværelse
1 x 3-retters aftenmenu inkl. 3 glas vin på d’Angleterre
1 x Morgenbuffet
1 x Pariserbøf i Sorø
1 x Rundvisning på Sorø Akademi.
1 x Helle fra kontoret til snak under turen.

Valuta:
Danske kr.
Opsamlingsrute 4 (2019)
Mødetid: 10 min. før afgang
Kjellerup Parallelvej 7 08.30
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 08.50
Randers Gasværksgrunden Jernbanegade 07.50
Århus Musikhuset 08.40
Viby P-plads Viby, Torv v/Kirken 08.50
Skanderborg Banegården 09.15
Horsens Afk. 56 Q8 Tanken i Lund 09.30
Vejle Afk. 60 Dandyvej v/Pendlerplads 09.50
Middelfart Afk. 58 Strib v/P-plads 10.20
Odense Afk. 50 v/ Hjallese, Krumtappen 10.50
Nyborg Afk. 44 Knudshoved, Rasteplads 11.15

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)