Mest for kvinder | Sørens Rejser.dk
Mest for kvinder

Mest for kvinder

Blomsterbinderi og god mad

Tag din veninde, nabo, søster, svigerinde, mor, datter eller kollega med på en rigtig hyggetur. Turen går i år til Nordjylland, hvor vi får en masse gode natur- og smagsoplevelser. Vi bor på hyggelige Rold Storkro. I skoven ligger blandt andet Den Jyske Skovhave og Rebild Bakker. Oplev den fantastiske ro og hygge der er i dette område. Og nyd en overflod af god mad og velvære. Perfekt til en tøsetur.

Denne rejse er ikke med i vores udbud på nuværende tidspunkt.

Kontakt os, hvis i er en gruppe, der er interesseret i en tur som denne, på tlf: 8688 1817.
1. dag:
Efter endt opsamlingen kører vi nordpå, hvor vi skal besøge Birthe Ladefoged, der siden 1981 har drevet Blomsterværkstedet Over Viskum. Hun fortæller om stedet og giver os en demonstration i fremstilling af en bordekoration der passer til årstiden. Vi får dekorationerne med, så vi har bordpynten til aftenens middagsbord. I butikken er der mulighed for køb af spændende produkter som Viskum snapse, snapseglas, urter, brugskunst mm. Turen går videre nordpå til Himmerland og ind i skoven til Rold Storkro, hvor vi skal overnatte. Undervejs finder vi et passende sted til vores medbragte frokostpakker. Vi bliver indkvarteret og dernæst skal vi på en hyggelig skovtur med en naturformidler, der vil fortælle os om svampe og andre spiselige produkter i skoven. Efter skovturen nyder vi en drink og køkkenchef, Kristian Bunder, holder et lille foredrag om nem skovmad med lidt ander­ledes råvarer. Til aften mødes vi i Panoramarestauranten til en 3 retters menu med gode vine til.

2. dag:
Vi står op til en stor morgenbuffet, og nyder roen mens vi får kaffe. Herefter vil værtsparret fra Rold Storkro vise os området, og fortælle en masse gode historier om stedet og om spåkonen samt Heksen, Danni Druehyld. Vi får en god frokost sammen med værtsparret inden turen gå mod Jammerbugten. Vi kører til Blokhus hvor vi skal besøge Blokhus Lys og deres 1200 m2 butik og ikke mindst 250 m2 permanente juleudstilling. Nabo til Blokhus Lys ligger Etly Klarborgs butik med de kendte Klarborg­nisser, som også er et besøg værd. Efter besøget går turen ad andre veje hjem. Vi forventer at være retur i vores byer sidst på eftermiddagen.

Interesseret i denne rejse?
Denne rejse er ikke med i vores udbud på nuværende tidspunkt.

Kontakt os, hvis i er en gruppe, der er interesseret i en tur som denne, på tlf: 8688 1817.


I prisen er inkluderet:
1 x Hotelovernatning
1 x Morgenmad
1 x Aftensmad med vine
1 x Frokostpakke (1. dag)
1 x Frokostbuffet (2. dag)
1 x Naturvejleder i skoven
Udflugter og besøg efter programmet

Valuta:
Euro
Opsamlingsrute
Mødetid: 10 min. før afgang
Skanderborg Stationen 07:20
Viby Ved Torv 07.40
Aarhus Musikhuset 07.50
Silkeborg Circle K/Søtorvet 08:40
Kjellerup Sørens Rejser 09:00
Viborg Tinghallen 09:30

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)