Påske Cruise | Sørens Rejser.dk
Påske Cruise

Påske Cruise

Kiel-Oslo med Color Line

Nyd påskeferien på cruise mellem Kiel og Oslo. Ombord på krydstogtskibet, Color Line Fantasy/Magic, skal vi opleve cruiselivet på tre herlige dage. Her kan både store og små få en vidunderlig pause fra hverdagen. På dette tredages krydstogt er alt samlet på ét sted; Restauranter for enhver smag, rummelige gode kahytter og aktiviteter for alle aldre. En dejlig solterrasse, hvor du kan nyde udsigten og den friske havluft. Der er spa og fitnesscenter med panoramaudsigt, kasino, levende musik og diskotek i flere etager. Sidst men ikke mindst skal nævnes det vidunderlige, internationale musikalske show. Nyd den unikke afveksling fra udsejling i Kiel, passage under Storebæltsbroen til den fantastiske indsejling i Oslofjorden.

1. dag
Ferien begynder ved opsamlingen i Midtjylland, hvor bussen kører med pause undervejs til Kiel. Vi er i Kiel i god tid, så der er mulighed for at få frokost i byen og shoppe lidt.

kl. 14:00 går vi ombord, og bliver indkvarteret i vores kahytter. Resten af dagen forløber med at udforske de mange muligheder og tilbud på båden. På dækket kan man i ro og fred nyde udsejlingen fra havnen i Kiel. Til aften er der stor buffet i Grand Buffet Salonen. Under aftenens sejlads passeres Storebæltsbroen, et fantastisk øjeblik, som ligeledes
bedst opleves fra dækket.

2. dag
Morgenmaden nydes under den fantastiske indsejling i Oslo Fjorden. Båden ligger til kaj kl. 10:00. Der er mulighed for at gå i land i Oslo, og tilbringe 4 timer her. Til aften er der stor buffet i Grand Buffet Salonen.

3. dag
Morgenbuffet på skibet. Vi ankommer til Kiel kl. 10:00, hvor vi tjekker ud fra det dejlige skib. Bussen henter os og med pause ved grænsen til indkøb, forventer vi at være retur i Midtjylland om eftermiddagen.
Afrejse/hjemkomst:
09/04 - 11/04 2020 3 dage Ring
 
Pris for 3 dage : kr.  2.895,-
Tillæg for enkelt kahyt: kr.  875,-
Tillæg for udvendig kahyt pr. pers.: kr.  695,-

Bemærk:
Color Line Fantasy/Magic:
Ombord vil du opleve en fantastisk stemning på Promenaden - en 160 meter lang hovedgade fuld af restauranter, barer, cafèer og butikker.

Du kan nyde den totale velvære i Color Spa & Fitness Center, eller tage børnene med i badeparadiset Aqualand bare for at nævne nogle få. Vælg mellem 8 forskellige restauranter, fra tapas og burgerbar til à la carte - og gourmet­restaurant. Se et show på skibets flotte teater­scene, Show Lounge, før du begiver dig ud i nattelivet ombord.

I prisen er inkluderet:
Buskørsel til og fra Kiel i 4-stjernet turistbus
2 x Overnatning på Color Line Fantasy/Magic
2 x Aftenbuffet
2 x Morgenbuffet

Valuta:
Euro
Opsamlingsrute 2 (2020)
Mødetid: 10 min. før afgang
Kjellerup Parallelvej 7 06.00
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 06.20
Århus Musikhuset 06.10
Viby P-plads Viby, Torv v/Kirken 06.20
Skanderborg Banegården 06.45
Horsens Afk. 56 Q8 Tanken i Lund 07.00
Vejle DTC v/Trailervej 07.20
Kolding Afk. 63 Pendlerplads v/ Scandic 07.40
Rødekro Afk. 70 v/ Shell 08.20
Padborg Afk. 76 Lejrvejen v/ OK tanken 08.45

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)