Bremen | Sørens Rejser.dk
Sørens Rejser
Bremen

Bremen

Porten til Nordsøen

Bremen er Tysklands ældste søfarts by beliggende ved Weser floden. Den 1.200 år gamle Hansestad byder på flere spændende seværdigheder som f.eks. Bremer Ratskeller, Skt. Petri domkirken og rådhuset. Bremens havneby, Bremerhaven, ligger med sit kunstigt anlagte havnebassin langs Weserfloden. Bassinet blev anlagt, da skibene efterhånden blev så store, at de ikke længere kunne anløbe selve Bremen. Terminal for ind- og udskibning af biler, containerterminal og udstyr er et imponerende område at besøge.

1. dag – Udrejse til Cuxhaven og Bremerhaven:
Turen går sydpå med passende pause mod grænsen. Ved Rendsburg går turen ud via Itzenhoe, med færgen over Elben ved Glükstadt og til Havnebyen Cuxhaven. I Cuxhaven holder vi frokostpause og får mulighed for at se lidt at byen, som ligger ved Elbens udløb og kysten til Nordsøen. I løbet af eftermiddagen kører vi til Bremen, hvor vi bliver indlogeret på vores hotel. Til aften mødes vi på en hyggelig nærliggende restaurant til aftensmaden.

2. dag – Bremen og Bremerhaven med udvandrermuseet:
Morgenmad på hotellet. Turen går videre til Bremerhaven.
Vi skal på udvandrermusset, Deutsches Auswandererhaus. Iscene­sættelser af rum, lydinstallationer og topmoderne museumsteknik tager os med på en spændende tidsrejse gennem migrationshistorien. Vi skal også se lidt af Bremerhaven, havnemiljøet og opleve den fantastiske maritime stemning. Vi kører tilbage til Bremen hvor rejselederen går en tur med os. Vi ser blandt andet det 600 år gamle Rådhus, Petri Domkirken, Schnoor bydelen med de krogede gader og charmerende huse fra det 15. og 16. århundredet der sprudler af liv med kunsthåndværkere, restauranter og butikker samt den lille gågade, Böttcherstrasse, der snor sig af sted ud fra torvet. Vi skal også se torvet, hvor bronzefiguren Die Bremer Stat musikanten fra Grimms eventyr står. Der bliver tid til frokost i den dejlige by samt tid på egen hånd. Til aften mødes vi på en hyggelig nærliggende restaurant til aftensmaden.

3. dag – Hamborg “Porten til verden” og Miniatur Wunderland:
Efter morgenmad på hotellet pakker vi bussen og forsætter mod Hamborg. Vi starter besøget i den fantastiske by med at køre over højbroen Köhlbrandbrücke, og ned til den det gamle pakhuskvarter. Her får vi et glimt af det nye koncerthus i Hamborg, Elbphilharmonie. Dagen byder på besøg i det verdens kendte Miniatur Wunderland som er verdens største modeltog, modelbane og modellandskab. Alt er udført med stor præcision ned til mindste detalje med små blomster, mennesker og dyr. Vi holder frokostpause ved St. Pauli Landungsbrücke, hvor man kan se ud over Hamborgs store havneområde. Turen går gennem byen og nordpå hvor vi holder en pause ved grænsen. Vi forventer at være hjemme sidst på aftenen.
Afrejse/hjemkomst:
14/05 - 16/05 2018 3 dage Ring
24/09 - 26/09 2018 3 dage
 
Pris for 3 dage: kr.  2.895,-
Tillæg for enkeltvær.: kr.  375,-

I prisen er inkluderet:
2 x Overnatninger
2 x Morgenmad
2 x Aftensmad
Udflugter i forhold til programmet
Entre Udvandremuseet
Entre Miniatur Wunderland
Dansk rejseleder

Valuta:
Euro
Opsamlingsrute 2
Mødetid: 10 min. før afgang
Kjellerup Parallelvej 7 06.00
Silkeborg Shell, Søtorvet 06.20
Randers P-pladsen ved Randershallen 05.30
Århus Musikhuset 06.10
Viby P-plads ved Torv/Kirken 06.20
Skanderborg Banegården 06.45
Horsens Q8 Tanken i Lund 07.00
Vejle DTC Torvet 07.20
Kolding Langtidsparkering V/ Scandic 07.40
Rødekro Frakørsel 70 V/ Shell 08.20
Padborg Lejrvejen V/ OK tanken 08.45
Golfferie i Polen

18/7
9 dage

22/7
8 dage

23/7
6 dage

23/7
5 dage

28/7
6 dage
Ferierejser

Wellness ophold i PolenWellness Polen
Sørens Rejser

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)