Klassisk busrejse til Gardasøen | Sorensrejser.dk
Udflugt til Venedig, der byder på Kanalrundfart

Italien - Gardasøen

29. sæson i Torbole

Vi har et program fyldt med spændende udflugter på denne busrejse til Gardasøen med Sørens Rejser. Vores mange år med rejser til Gardasøen har givet os et unikt kendskab til området. Rejsen byder blandt andet på en udflugt med bus til Venedig, sejltur til Limone, panoramatur i bjergene bag Gardasøen og meget mere. Sørens Rejser er yderst erfarne indenfor busrejser til Italien.

Vi har fyldt programmet med spændende udflugter på denne busrejse til Gardasøen. Rejsen byder blandt andet på en udflugt til Venedig, sejltur til Limone, panoramatur i bjergene bag Gardasøen og meget mere. Vi har haft destination i Torbole i hele 29 sæsoner. Vores erfaringer har gjort dette valg til en klassiker hos Sørens Rejser. Torbole ligger centralt i forhold til de kulturhistoriske perler ved den nordlige kyst, hvor bjergene er nærmest dramatiske og søerne smallest (4-5km.). Dette danner grundlag for fremragende naturscenerier. Alene nedkørslen fra motorvejen er en enestå-
ende naturoplevelse og velkomst til et af Europas smukkeste ferieområder. Her fornemmer man virkelig, hvad der venter én. Fra Torbole er der kort afstand til byerne: Limone, Riva og Malcesine. I øvrigt er der nem adgang til Vinlandet og pitoreske bjerglandsbyer i de sydligste grene af Dolomitterne, hvor Alperne knejser i 1.500 – 2.000 meters højde over havoverfladen. De tætte bjergformationer danner et meget mildt klima og mange solskinstimer.

Hotel Verde er et charmerende familiedrevet hotel. Beliggenheden er fremragende, uden generende trafikstøj, med få minutter til søen og byen. I Torbole er der en lille naturhavn med et veludviklet færgesystem. Hotellet har egen swimmingpool i haven. De gæstfrie værter byder på harmoni og ægte italiensk livsglæde. Gå en aftentur til havnen og nyd stedets atmosfære og skønhed!

1. og 2. dag – Danmark – Gardasøen
Første stop er ved grænsen, hvorefter vi med passende pauser undervejs, kører til vores hotel i Midttyskland og overnatter. Efter morgenmaden fortsætter vi vores rejse. Vi passerer Nürnberg og München og kommer til Inndalen, hvor vi kører ind i Østrig. Videre forbi Innsbruck, over Brennerpasset og ind i Italien. Her følger vi floden Isarco til Bolzano, og inden aften når vi frem til Torbole, som ligger ved den nordlige ende af Gardasøen.

UDFLUGTER & OPLEVELSER

Venedig
Den verdenskendte by er helt unik. Vi sejler ad Canale Grande til Markuspladsen, der har ord for at være den smukkeste plads i verden. Her ligger Markuskirken med det store klokketårn, Campanilen samt Sukkenes Bro. Dogepaladset, som nok er en af de mest ejendommelige bygninger i verden, ligger ligeledes her. Vi holder en længere pause, så der bliver mulighed for at opleve den smukke by på egen hånd.

En afslappende fridag
Under opholdet nyder vi en fridag. Hotellets have med swimmingpool indbyder til en dejlig feriedag.

Sejltur på Gardasøen
Vi sejler fra Torbole til citronernes by, Limone, som er bygget op ad et bjerg. Her bliver der et længere ophold, så man kan gå på opdagelse i den spændende by og eventuelt besøge en dansk guldsmed eller citron museet La Limonaia Del Castel (mod entré). Vi sejler re­tur til Torbole hen på eftermiddagen.

Gardasøens østside
Vi kører sydpå langs søens østside, som er 52 km lang, og ser det charmerende område med alle små byerne, der ligger som perler på en snor. Her på ”solsiden” i Garda, var der engang en stor dansker-koloni. Der bor endnu en del af vores landsmænd her. På turen gør vi holdt ved et kæmpe stort marked. Det er altid en oplevelse, og som regel kan man gøre en god handel.

Panoramatur i baglandet
På denne dag kører vi en tur op i bjergene bag Gardasøen. Vi skal se den flotte Tenno sø og de mange små hyggelige byer og frodige marker. På turen bliver der mulighed for frokost og vin-smagning på en lokal restaurant.

8. og 9. dag – Afrejse fra Torbole
Vi kører mod Danmark og overnatter igen i Midttyskland. Efter morgenmaden kører vi videre til grænsen, før vi fortsætter til vores hjembyer med forventet ankomst først på aftenen.

Vidste du at:

• Arealmæssigt er Gardasøen 370 km2 hvilket svarer til lidt mere end Langeland

• Det milde klima og det varme vand i Gardasøen betyder, at man kan dyrke oliven og citroner langs dens bredder.
Afrejse/hjemkomst:
13/07 - 21/07 2018 9 dage
03/08 - 11/08 2018 9 dage Få pladser
15/09 - 23/09 2018 9 dage Udsolgt
 
Pris for 9 dage: kr.  6.895,-
Tillæg for enkeltvær.: kr.  995,-

I prisen er inkluderet:
8 x Hotelovernatninger
8 x Aftensmad
8 x Morgenmad
Sejltur til/fra Venedig
Sejltur på Gardasøen
Udflugter ifølge programmet

Valuta:
Euro
En Gardasøen rejse viser den vidunderlige natur Turen byder på sejlads rundt på søen Vi bor i Torbole - en tidligere fiskerby - hvor den smukke havn indbyder til en hyggelig aften Den vidunderlige natur i en Italien rejse har inspireret mange malere Rejsen byder på en Limone udflugt til citronernes by
Opsamlingsrute 2
Mødetid: 10 min. før afgang
Kjellerup Parallelvej 7 06.00
Silkeborg Shell, Søtorvet 06.20
Randers P-pladsen ved Randershallen 05.30
Århus Musikhuset 06.10
Viby P-plads ved Torv/Kirken 06.20
Skanderborg Banegården 06.45
Horsens Q8 Tanken i Lund 07.00
Vejle DTC Torvet 07.20
Kolding Langtidsparkering V/ Scandic 07.40
Rødekro Frakørsel 70 V/ Shell 08.20
Padborg Lejrvejen V/ OK tanken 08.45

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)