Klassisk busrejse til Gardasøen | Sorensrejser.dk
Italien - Gardasøen

Italien - Gardasøen

31. sæson i Torbole

Vores mange år med rejser til Gardasøen, har givet os et unikt kendskab til området. Rejsen byder blandt andet på en udflugt til Venedig, sejltur til Limone, besøg i Verona, panoramatur i bjergene og meget mere. Vi har haft destination i Torbole i hele 31 sæsoner. Torbole ligger centralt i forhold til de kulturhistoriske perler, og danner grundlag for fremragende naturscenerier. Byen har hyggelige butikker, caféer samt en hyggelig lille havn. Alene nedkørslen fra motorvejen er en enestående naturoplevelse. Bjerglandsbyerne i de sydligste grene af Dolomitterne, hvor Alperne knejser i 1.500 – 2.000 meters højde over havoverfladen. De tætte bjergformationer danner et meget mildt klima og mange solskinstimer.

1. dag – Danmark – Midttyskland
Efter opsamling fortsætter vi med passende pauser til vores overnatningshotel midt i Tyskland, hvor vi bliver indkvarteret og spiser aftensmad.

2. dag – Midttyskland – Gardasøen
Efter morgenmaden fortsætter vi til Nürnberg og München og kommer til Inndalen, hvor vi kører ind i Østrig. Videre forbi Innsbruck, over Brennerpasset og ind i Italien. Her følger vi floden Isarco til Bolzano, og inden aften når vi frem til Torbole, som ligger ved den nordlige ende af Gardasøen.

UDFLUGTER & OPLEVELSER

Venedig
Den verdenskendte by er helt unik. Vi sejler til Venedig. Her ligger Markuskirken med det store klokketårn, Sukkenes Bro samt Campanilen. Dogepaladset, som nok er en af de mest ejendommelige bygninger i verden, ligger ligeledes her. Venedig besøges hvert år af mange turister fra hele verden. Der er ikke noget at sige til det, for Venedig er helt speciel. Intet andet sted i verden findes en hel by, der er bygget på samme måde, med kanaler i stedet for veje.

Sejltur på Gardasøen
Vi sejler fra Torbole til citronernes by, Limone, som er bygget op ad et bjerg. Her bliver der et længere ophold, så man kan gå på opdagelse i den spændende by og eventuelt besøge en dansk guldsmed eller citron museet La Limonaia Del Castel (mod entré – egen betaling). Vi sejler retur til Torbole hen på eftermiddagen.

Gardasøens østside og Verona
Vi kører sydpå langs søens østside, som er 52 km lang, og ser de charmerende områder med små hyggelige byer. Vi fortsætter til Verona, også kaldt kærlighedens by. Her skal vi se den berømte balkon, hvor Shakespeares historie om Romeo og Julie udspillede sig. Vi ser også den fine statue af Julie. Hvis man røre den berømte figur, får man, eftersigende, held i kærlighed. Vi passerer også byens verdensberømte amfiteater, Arena di Verona. Der bliver tid på egen hånd, til at se sig om i byens hyggelige gader.

En afslappende fridag
Under opholdet nyder vi en fridag. Hotellets have med swimmingpool og liggestole indbyder til en dejlig feriedag. Man kan også vælge, at gå en tur til Torboles lille havn og nyd stedets atmosfære og skønhed.

Panoramatur i baglandet
På dagens tur kører vi op i bjergene bag Gardasøen. Vi skal se den flotte Tenno sø, som også rummer to småøer. Den største af dem har et areal på 3000 m² og er fredet i den forstand, at fauna og flora frit får lov at udvikle sig, uden menneskelig indgriben. Den anden ø ligger under vandoverfladen og kommer kun til syne, når vandstanden er lav nok. Øen kaldes Isola dell´86, da det netop var i år 1986, at den første gang kom til syne. På turen kommer vi igennem mange små hyggelige byer og frodige marker.

8. dag – Gardasøen – Midttyskland
Efter morgenmaden pakker vi bussen og kører med passende pauser til vores overnatningshotel i Midttyskland.

9. dag – Midttyskland – Danmark
Efter morgenmaden kører vi videre nordpå, og fortsætter til vores hjembyer med forventet ankomst først på aftenen.

Vidste du at:

• Arealmæssigt er Gardasøen 370 km2 hvilket svarer til lidt mere end Langeland

• Det milde klima og det varme vand i Gardasøen betyder, at man kan dyrke oliven og citroner langs dens bredder.
Afrejse/hjemkomst:
12/09 - 20/09 2020 9 dage Ring
 
Pris for 9 dage: kr.  7.195,-
Tillæg for enkeltvær.: kr.  995,-

I prisen er inkluderet:
8 x Hotelovernatninger
8 x Aftensmad
8 x Morgenmad
Sejltur til/fra Venedig
Sejltur på Gardasøen
Udflugter ifølge programmet

Valuta:
Euro
En Gardasøen rejse viser den vidunderlige natur Den vidunderlige natur i en Italien rejse har inspireret mange malere Vi bor i Torbole - en tidligere fiskerby - hvor den smukke havn indbyder til en hyggelig aften Den vidunderlige natur i en Italien rejse har inspireret mange malere Rejsen byder på en Limone udflugt til citronernes by
Opsamlingsrute 2 (2020)
Mødetid: 10 min. før afgang
Kjellerup Parallelvej 7 06.00
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 06.20
Århus Musikhuset 06.10
Viby P-plads Viby, Torv v/Kirken 06.20
Skanderborg Banegården 06.45
Horsens Afk. 56 Q8 Tanken i Lund 07.00
Vejle DTC v/Trailervej 07.20
Kolding Afk. 63 Pendlerplads v/ Scandic 07.40
Rødekro Afk. 70 v/ Shell 08.20
Padborg Afk. 76 Lejrvejen v/ OK tanken 08.45

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)