Dolomitterne | Sørens Rejser.dk
En Italien rejse i Dolomitterne byder på storslået og uforglemmelig natur

Italien - Dolomitterne

- Naturoplevelser i Sydtyrol

Dolomitterne bliver ofte kaldt Europas smukkeste bjergmassiv. Denne rejse i det dejlige Sydtyrol bringer os gennem vidunderlige dale, spændende bjergpas og forbi områdets højeste bjerg, Marmolada, også kaldet Dolomitternes Dronning. Ved selvsyn konstaterer vi, at der nok ikke findes et mere gæstfrit og imødekommende folkefærd end netop Sydtyrolerne.

1. dag - Danmark – Midttyskland
Efter et kortere ophold ved grænsen, går turen ned forbi Hamburg, Hannover og Kassel. Vi overnatter i området syd for byen Fulda, hvor vores hotel er klar med indkvartering og aftensmad.

2. dag – Midttyskland – Tyrol – Leifers
Efter morgenbuffeten går turen forbi Nürnberg, München, Kufstein i Tyrol og Innsbruck, via Europabroen, gennem Brenner passet, inden vi sidst på eftermiddagen når frem til Leifers syd for Bolzano i Sydtyrols pragtfulde bjerge.

UDFLUGTER & OPLEVELSER

Bolzano og Oberbozen
Bolzano, som er hovedby i Alto Adige, den nordligste provins i Italien, har meget at byde på. Vi vil opleve den helt særlige stem­ning, som findes netop her, hvor den hyggelige østrigske menta­litet blandes med den afslappede Italienske charme. Vi går en lille orienterende formiddagstur og lærer byen at kende fra dens allerbedste sider. Der bliver god tid til frokostpause og sightseeing. I det historiske centrum opdager man hurtigt, at Bolzano også er en driftig og livlig handelsby med mange internationale forretninger. Om eftermiddagen tager vi med svævebanen op til Oberbozen, derfra tager vi videre med toget til Klobenstein, hvor bussen holder klar og kører os til hotellet.

Dolomitterne
Vi skal ind i hjertet af Dolomitterne og opleve nogle af Europas smukkeste bjerge, men første kører vi igennem Skt. Ulrich, der er kendt for sine mange træskærere og Canazei, som går under navnet ” den sidste by”, og ligger dybt inde mellem bjergene Stella, Vernel og Dolomitternes højeste, Marmolada. På en rundtur oplever vi mange storslåede udsigtspunkter, høje bjergpas, bjergsøen Karer See og helt vidunderlige dalstrøg. Frokosten tager vi i en af de dejlige bjergbyer undervejs, og er hjemme ved hotellet igen hen på eftermiddagen. Der er tid til at slappe af om eftermiddagen, ta’ en dukkert i poolen eller nyde et godt glas vin på terrassen.

Merano, Lango di Caldaro og vinsmagning
Nordvest for Bolzano ligger kurbyen Merano, som har dannet kulissen i utallige film om dejlige Sydtyrol. Byen har sin helt egen charme og er et åndehul omgivet af de mange høje bjergtinder. Merano kan prale af omkring 300 solskinsdage om året, så her kan du vandre mellem eksotiske planter og oliventræer. Vi går en tur i den historiske bymidte. Der bliver god tid til både frokostpause på egen hånd og en slentretur i denne sydtyrolske perle. Derefter til den smukke sø, Lago di Caldaro, hvor vi gør et lille stop. Dagen sluttes af med en god og interessant vinsmagning, inden vi kommer tilbage til hotellet.

Bressanone
Udflugt til den gamle bispeby Bressanone, som der rummer en spænd­ende gammel bydel. Forretninger, restauranter og barer i
de gamle arkader i byens gågader præger bybilledet. Her er masser af mulig­heder for at gå på opdagelse, også hvis man er historisk interes­seret. Her ser vi en af byens fascinerende kirker. Vi er tilbage på hotellet midt på eftermiddagen, hvor resten af dagen er til hygge og afslapning.

7. dag – Leifers – Midttyskland
Efter dejlige dage i Dolomitterne går turen nu op vest om Innsbruck og gennem de østrigske alper, til vores overnatningshotel i Midttyskland.

8. dag – Midttyskland – Danmark
Efter et godt morgenmåltid er vi klar til rejsens sidste etape. Med passende pauser undervejs passerer vi Hannover og Hamborg og når den danske grænse, hen på eftermiddagen. Efter en kort pause fortsætter vi mod vores hjembyer med mange storslåede oplevel­ser i bagagen.
Afrejse/hjemkomst:
06/07 - 13/07 2019 8 dage Forespørgsel
 
Pris for 8 dage: kr.  6.595,-
TIllæg for enketlvær.: kr.  850,-

I prisen er inkluderet:
7 x Hotelovernatninger
7 x Aftensmad
7 x Morgenmad
Vinsmagning
Svævebane til Oberbozen
Togtur til Klobenstein
Udflugter ifølge programmet

Valuta:
Euro
Vores Italien rejse bringer os igennem mange smukke bjergpas Vores Italien rejse bringer os igennem mange smukke bjergpas Udflugterne kører også igennem vidunderlige dale På rundtur i Dolomitterne oplever vi de mange storslåede udsigter
Opsamlingsrute 2 (2019)
Mødetid: 10 min. før afgang
Kjellerup Parallelvej 7 06.00
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 06.20
Randers Gasværksgrunden Jernbanegade 05.30
Århus Musikhuset 06.10
Viby P-plads Viby, Torv v/Kirken 06.20
Skanderborg Banegården 06.45
Horsens Afk. 56 Q8 Tanken i Lund 07.00
Vejle Afk. 60 Dandyvej v/Pendlerplads 07.20
Kolding Afk. 63 Pendlerplads v/ Scandic 07.40
Rødekro Afk. 70 v/ Shell 08.20
Padborg Afk. 76 Lejrvejen v/ OK tanken 08.45

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)