Klassisk busrejse til Prag | Sørens Rejser
Prag

Prag

- Den gyldne stad

Tag med Sørens Rejser til ”Den gyldne stad” - Prag. Byen er anlagt ved Moldau floden på syv højdedrag, og har altid overrasket og inspireret digterne, malerne og fotograferne. De store komponister Mozart og Strauss blev også inspireret til nogle af deres største værker i denne skønne by. Prag er en historisk og kulturel by, som byder på masser af seværdigheder. På denne busrejse skal vi bl.a. se de historiske bygninger, hyggelige og romantiske gader, forgyldte tårne og kirkekupler og sejle på Moldau. Alle seværdigheder er indenfor gåafstand. Igen i år benytter vi det dejlige centrale Botel Admiral, som er beliggende i vandkanten af floden Moldau.

NYHED 2020


Oplev Tjekkiets ældste bøhmiske krystalglaspusteri
1. dag – Danmark – Prag
Tidlig afrejse fra Danmark. Vi kører med passende pauser til Tjekkiet. Vi tager den sidste etape og den flotteste strækning på ruten mod byen, hvor vi forventer at være sidst på aftenen. Vi tjekker ind på hotellet og mødes til vores første måltid i Prag.

UDFLUGTER & OPLEVELSER

Det historiske borgområde og byrundtur til fods
Vi kører op til den imponerende borg, Hradcany og Sct. Veits Katedralen. Vi går ned mod centrum og over Prags ældste bro, Karlsbroen, som er en af de flotteste broer i verden. I løbet af dagen bliver der tid til frokost i centrum. Om eftermiddagen koncentrerer vi os om det gamle centrum med Wenzelspladsen, Markedspladsen med Rådhuset og det berømte Astronomiske ur.

Sejltur på Moldau
At opleve Prags spektakulære udsigt fra båden er en oplevelse, du sent vil glemme. Ud over Karlsbroen, Prag Slottet, Rudolfinum, National Theatre, Dansehuset og Vyšehrad, kan du også beundre mange af de mindre kendte seværdigheder i Prag, såsom Metronome på Letna, Emmaus Kloster, Agnes Kloster og Podoli. Båden passerer også gennem byens ældste sluse.

Folkloreaften
Vi skal opleve et folkloreshow, alt imedens der serveres en 3-retters middag, inkl. øl, vand og vin i 3 timer. Vi hygger med mad og drikke, mens der er musik og underholdning på lokal maner.

Bøhmisk glaspusteri.
Vi kører til landsbyen Nizbor, hvor et af Tjekkiets ældste glasvirksomheder ligger. Her er traditionen for krystal-produktion over 300 år gammel. Bøhmisk krystal fra Tjekkiet er blandt verdens fineste. I dag skal vi se produktionen, hvordan man puster og sliber glas samt forgyldning, sandblæsning og håndmaling. Der bliver naturligvis mulighed for at handle glas med hjem.

5. dag – Prag – Danmark
Hjemrejsen påbegyndes efter tidlig morgenmad. Med passende pauser, kører vi til vores hjembyer.
Afrejse/hjemkomst:
31/08 - 04/09 2020 5 dage Ring
 
Pris for 5 dage: kr.  4.495,-
Tillæg for enketvær.: kr.  695,-

I prisen er inkluderet:
4 x Hotelovernatninger
4 x Morgenmad
4 x Aftensmad
1 x Sejltur på Moldau
1 x Byrundtur
1 x Folklore aften med underholdning, musik, aftensmad, øl, vand og vin
1 x Udflugt til Nizbor Glas
Entré til borgområdet
Udflugter ifølge programmet

Valuta:
Tjekkiske kroner
Prag har over 1,25 millioner indbygger Der er udflugter til Hradcany, Sct. Veits Katedralen, det historiske borgområde og Guldmagernes Gade På turen skal vi også se den Jødiske bydel og til en folklore aften
Opsamlingsrute 1 (2020)
Mødetid: 10 min. før afgang
Kjellerup Parallelvej 7 05.00
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 05.20
Århus Musikhuset 05.10
Viby P-plads Viby, Torv v/Kirken 05.20
Skanderborg Banegården 05.45
Horsens Afk. 56 Q8 Tanken i Lund 06.00
Vejle DTC Trailervej (OBS Betaling) 06.20
Kolding Afk. 63 Pendlerplads v/ Scandic 06.40
Rødekro Afk. 70 v/ Shell 07.20
Padborg Afk. 76 Lejrvejen v/ OK tanken 07.45

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)