Klassisk busrejse til Prag | Sørens Rejser
Prag

Prag

- Den gyldne stad

Tag med Sørens Rejser til ”Den gyldne stad” - Prag. Turen til den tjekkiske hovedstad er hyggelig og dejlig. Prag er en meget historisk og kulturel by, som byder på masser af seværdigheder. På denne busrejse skal vi bl.a. se de histo­riske bygninger, sejltur på Moldau og besøge bryggeriet U Fleku. Alle seværdigheder er indenfor gåafstand. Hygge­lige og romantiske gader, forgyldte tårne, tage og kirke­kupler, sammen med floden Moldau’s maleriske svingende løb, og borgens enestående panorama, kan forføre enhver. Igen i år benytter vi det dejlige Botel Admiral, som er beliggende i vandkanten af floden Moldau.

1. dag – Danmark – Prag
Tidlig afrejse fra Danmark. Vi kører med passende pauser til Tjekkiet. Vi tager den sidste etape og den flotteste strækning på ruten mod byen, hvor vi forventer at være sidst på aftenen. Vi tjekker ind på hotellet og mødes til vores første måltid i Prag i restauranten.

UDFLUGTER & OPLEVELSER

Det historiske borgområde og byrundtur til fods
Vi kører op til den imponerende borg, Hradcany og Sct. Veits Kate­dralen. Vi går ned mod centrum og over Prags ældste bro, Karlsbroen, som er en af de flotteste broer i verden. I løbet af dagen bliver der tid til frokost i centrum. Om eftermiddagen koncentrerer vi os om det gamle centrum med Wenzelspladsen, Markedsplads­en med Rådhuset og det berømte Astronomiske ur.

Sejltur på Moldau
At opleve Prags spektakulære udsigt fra båden er en oplevelse, du sent vil glemme. Ud over Karlsbroen, Prag Slottet, Rudolfinum, National Theatre, Dansehuset og Vyšehrad, kan du også beundre mange af de mindre kendte seværdigheder i Prag såsom Metronome på Letna, Emmaus Kloster, Agnes Kloster og Podoli. Båden passerer også gennem den ældste sluse.

Folkloreaften
En aften skal vi opleve et folkloreshow, alt imedens der serveres en 3-retters middag, inkl. øl, vand og vin i 3 timer. Vi hygger med mad og drikke, mens der er musik og underholdning på lokal manér.

Bryggeri besøg på U Fleku.
Bryggeriet og restauranten U Fleku er et af de mest berømte og besøgte kultur og seværdigheder som ligger dybt i Prags historie. Bryggeriet fejrede 515 års fødselsdag i 2014 og langer stadig på en god dag 2000 glas øl over disken til kunder fra hele verden. Vi skal have en frokost, smage deres bryg af ”dark beer” og en rundvisning i deres gamle haller.

(Bemærk på afgangen d 18/4 har U Fleku lukket pga. påske. Vi besøger derfor Novomestsky Pivovar i stedet for.)

5. dag – Prag – Danmark
Hjemrejsen påbegyndes efter tidlig morgenmad. Ankomst til den danske grænse midt på aftenen. Derfra videre til vores hjembyer.
Afrejse/hjemkomst:
18/04 - 22/04 2019 5 dage Udsolgt
15/07 - 19/07 2019 5 dage Forespørgsel
02/09 - 06/09 2019 5 dage Udsolgt
14/10 - 18/10 2019 5 dage Ring
 
Pris for 5 dage: kr.  4.395,-
Tillæg for enketvær.: kr.  675,-

I prisen er inkluderet:
4 x Hotelovernatninger
4 x Morgenmad
4 x Aftensmad
1 x Sejltur på Moldau
1 x Bryggeri besøg inkl. rundvisning og frokost
1 x Byrundtur
1 x Folklore aften med underholdning, musik, aftensmad, øl, vand og vin
Entré til borgområdet
Udflugter ifølge programmet

Valuta:
Tjekkiske kroner
Prag har over 1,25 millioner indbygger Der er udflugter til Hradcany, Sct. Veits Katedralen, det historiske borgområde og Guldmagernes Gade På turen skal vi også se den Jødiske bydel og til en folklore aften
Opsamlingsrute 1 (2019)
Mødetid: 10 min. før afgang
Kjellerup Parallelvej 7 05.00
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 05.20
Randers Gasværksgrunden Jernbanegade 04.30
Århus Musikhuset 05.10
Viby P-plads Viby, Torv v/Kirken 05.20
Skanderborg Banegården 05.45
Horsens Afk. 56 Q8 Tanken i Lund 06.00
Vejle Afk. 60 Dandyvej v/Pendlerplads 06.20
Kolding Afk. 63 Pendlerplads v/ Scandic 06.40
Rødekro Afk. 70 v/ Shell 07.20
Padborg Afk. 76 Lejrvejen v/ OK tanken 07.45

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)