Skt. Petersborg og Moskva
Skt. Petersborg og Moskva

Skt. Petersborg og Moskva

- Majestætiske Metropoler


Infomøde d. 6. februar 2020


Ved Sørens Rejser, Parallelvej 7, 8620 Kjellerup    Program:
    Kl.17.00 Rusland
    Kl.18.00 Færøerne

    Tilmelding på 8688 18 17 eller mm@sorensrejser.dk

Både Sankt Petersborg og Moskva er et møde mellem nyt og gammelt. Deres kulturelle rigdomme består af alt fra farvestrålende babushka dukker, de gamle velholdte katedraler med et hav af guldbelagte løgkupler samt de prangende gamle kirker og majestætiske statsbygninger.

3. september - Billund - Sankt Petersborg
Vi flyver fra Billund, og efter et flyskifte i Riga, videre til Sankt Petersborg. Derefter kører vi direkte hotellet der er centralt beliggende 10 minutters gang fra Nevsky Prospekt, hvilket er navnet på hovedgaden i St. Petersburg i Rusland. Vi spiser aftensmaden på hotellet.

4. september - Sankt Petersborg
Efter morgenmaden starter vi dagen i bus. Hovedgaden Nevsky Prospekt skal naturligvis opleves. Senere krydser vi broen til øen Vasilievsky, der er den største ø i byen og hvor mange russiske bryllupper finder sted.

Peter and Paul Cathedral
Vi fortsætter til Peter and Paul Cathedral, hvor de Russiske Zar ligger begravet. Katedralen er byens højeste bygning, når spiret medregnes. Vi besøger også Peter og Poul fortet. Vores næste stop er ved bronzestatuen af Peter den store – byens grundlægger. Herefter fortsætter vi til St. Isaacs katedral, der er verdens fjerdestørste, men Ruslands største. Det imponerende bygningsværk er over 100 meter høj og tog 40 år at færdiggøre. Dagens sidste stop er ved det berømte og smukke Vinterpalads. Efter rundvisningen kører vi tilbage til vores hotel, hvor vi spiser vores aftensmad.

5. september - Sankt Petersborg
Peterhof er en mindre by i udkanten af Sankt Petersborg. Byen er domineret af Romanov Familiens sommer palads. Sommerpaladset blev bygget i al sin overdådighed og pragt, med kun et formål for øje – at underholde og imponere tusindvis af gæster. Herefter skal vi udforske området, der byder på kunstneriske haver, en overflod af skulpturer fontæner, små havepavilloner og bænke, så der er plads til at hvile sig. Der findes boder i området, hvor vi kan købe lidt at drikke og en lille snack.

6. september – Sankt Petersborg – Moskva
Efter morgenmaden går vi de 5 minutter over til stationen med vores kufferter, hvorefter der er afgang med tog til Moskva (togturen tager ca. 4½ time) Vi kører direkte til en rundvisning på Ruslands største stadion: Luzhniki Stadion, der ligger i Moskva og har plads til 84.745 siddende tilskuere. Herefter kører vi til Hotel Delta Izmailovo. Der vil være god tid til at blive installeret på værelserne, før rejselederen inviterer på en gåtur i hotellets nærområde. Vi spiser aftensmaden på hotellet. Også her bor vi tæt på nogle metrostationer, hvis der er stemning for det tager vi ind og kigger lidt på Moskva by night.

7. september - Moskva
Vi bruger dagen på sightseeing i Moskva. Byen har været landets politiske, kulturelle, finansielle, uddannelsesmæssige og transportmæssige centrum i mere end 850 år. Ingen rejse til Moskva uden et besøg på Den Røde Plads. Vi bevæger os rundt i byen med bus og ser flere af byens talrige seværdigheder, herunder St. Basil katedralen, Lenins Mausoleum og det frygtede KGB’s hovedkvarter – udefra. Vi skal også aflægge et visit på Novodevichy Kirkegården, hvor Boris Jeltsin har et stort gravmæle. Dagen slutter med et flodkrydstogt på Moskvafloden. Vi sejler omkring halvanden time, før vi kører tilbage til hotellet og nyder aftensmaden.

8. september - Moskva
”Kreml”, den befæstet bydel i Moskva, er ofte synonym for den russiske regering. Den ældste kerne af bygningerne er fra 1400-tallet. Formiddagen bruges på, at se nærmere på bygningerne og høre historierne. Ved 13-tiden kan man vælge imellem at følge bussen tilbage til hotellet eller interesserede kan også vælge, at tage med vores danske rejseleder med ud på endnu en udflugt. Vi tager også denne gang med offentlige transportmidler, hvor hver deltager betaler for sin egen billet. Efter en begivenhedsrig dag, mødes vi igen og spiser middag sammen på hotellet.

9. september - Moskva - Billund
Efter morgenmad og tjek ud fra hotellet, får vi bagagen opbevaret og tager med rejselederen på sightseeing på gåben eller med offentlige transportmidler. Hver deltager betaler selv for egen billet. Hvis man hellere vil have lidt tid på egen hånd, er det muligt. Først på eftermiddagen kører vi mod lufthavnen, hvorfra vi flyver via Riga, til Billund. Herfra med bus tilbage til vores hjembyer.

Vigtigt at vide:
Frokoster: vi holder pauser passende steder, som rejselederen kender fra tidligere besøg, her spiser vi frokosten sammen
Afrejse/hjemkomst:
03/09 - 09/09 2020 7 dage Ring
 
Pris for 7 dage: kr.  11.995,-
Tillæg for enkeltværelse: kr.  1.700,-

I prisen er inkluderet:
Bus til København juni - visumkontoret
Bus til/fra Billund Lufthavn
Fly tur/retur
Transport til/fra hoteller
3 x Overnatninger i Sankt Petersborg
3 x Overnatninger i Moskva
6 x Morgenmad
6 x Aftensmad
Entré og rundvisning i Vinterpaladset
Entré og rundvisning i Sommerpaladset og
Peterhof
Togbillet til hurtigtoget Sapsan
Rundvisning på Luzhniki Stadion
Flod cruise i Moskva
Lokale guider på udflugter
Dansktalende rejseleder på hele turen.
Udflugter ifølge programmet

Rejsens pris inkluderer ikke:
Visum fra kr. 490,- med forbehold for ændring

Ekspres visum

Hjemsendelse af pas fra visumkontoret med anbefalet post

Drikkepenge forvent venligst DKK. 20,- per dag

Metro er egenbetaling, beregn kr. 35,-
40 -, per udflugt/per person, vi tager på denne måde

Drikkevarer

Valuta:
Visa Dankort / Master Card / Eurocard

Hotel:
03/09 - 06/09
Hotel Oktyabrskaya

Godt og centralt hotel.

06/09 - 09/09
Delta Izmailovo

Godt og centralt hotel.
Opsamlingsrute 5 2020
Mødetid: 10 min. før afgang
Viborg Eksercerpladsen Fr*
Kjellerup Parallelvej 7 Fr*
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 Fr*
Randers Gasværksgrunden Jernbanegade Fr*
Århus Musikhuset Fr*
Viby P-plads Viby, Torv v/Kirken Fr*
Skanderborg Banegården Fr*
Horsens Afk. 56 Q8 Tanken i Lund Fr*
Vejle DTC v/Trailervej Fr*

 
*fremsendes

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)