Skt. Petersborg og Moskva
Skt. Petersborg og Moskva

Skt. Petersborg og Moskva

- Majestætiske Metropoler

Både Sankt Petersborg og Moskva er et møde mellem nyt og gammelt. Deres kulturelle rigdomme består af alt fra farvestrålende babushka dukker, de gamle velholdte kate­draler med et hav af guldbelagte løgkupler og de prang­ende gamle kirker og majestætiske statsbygninger.

12. september – Billund – Sankt Petersborg
Vi flyver fra Billund, og efter et flyskifte i Riga, videre til Skt. Peters­borg. Derefter kører vi direkte til Hotel Oktyabrskaya. Hotellet er centralt beliggende 10 minutters gang fra Nevsky Prospekt, hvilket er navnet på hovedgaden i Skt. Petersborg i Rusland. Vi spiser aftensmaden på hotellet.

13. september – Sankt Petersborg
Efter morgenmaden starter vi dagen i bus. Hovedgaden Nevsky Prospekt skal naturligvis opleves. Senere krydser vi broen til øen Vasilievsky, der er den største ø i byen og hvor mange russiske bryllupper finder sted.

Peter and Paul Cathedral
Vi fortsætter til Peter and Paul Cathedral, hvor de Russiske Zar ligger begravet. Katedralen er byens højeste bygning, når spiret medregnes. Vi besøger også Peter og Poul fortet. Vores næste stop er ved bronzestatuen af Peter den store – byens grundlægger. Herefter fortsætter vi til St. Isaacs katedral, der er verdens fjerdestørste, men Ruslands største. Det imponerende bygningsværk er over 100 meter høj og tog 40 år at færdiggøre. Dagens sidste stop er ved det berømte og smukke Vinterpalads. Efter rundvisningen kører vi tilbage til vort hotel, hvor vi spiser vores aftensmad.

14. september – Sankt Petersborg
Peterhof er en mindre by i udkanten af Sankt Petersborg. Byen er domineret af Romanov Familiens sommerpalads. Sommerpaladset blev bygget i al sin overdådighed og pragt, med kun et formål for øje – at underholde og imponere tusindvis af gæster. Bagefter skal vi udforske området, der byder på kunstneriske haver, en overflod af skulpturer fontæner, små havepavilloner og bænke, så der er plads til at hvile sig. Der findes boder i området, hvor vi kan købe lidt at drikke og en lille snack.

15. september – Sankt Petersborg – Moskva
Efter morgenmaden går vi de 5 minutter over til stationen med vore kufferter, hvorefter der er afgang med tog til Moskva (togturen tager ca. 4½ time). Fremme i Moskva kører vi til Hotel Delta Izmailovo. Der vil være god tid til at blive installeret på værelserne, før rejselederen inviterer på en gåtur i hotellets nærområde. Vi spiser aftensmaden på hotellet.

16. september – Moskva
Vi bruger dagen på sightseeing i Moskva. Byen har været landets politiske, kulturelle, finansielle, uddannelsesmæssige og transport­mæssige centrum i mere end 850 år. Ingen rejse til Moskva uden et besøg på Den Røde Plads. Vi bevæger os rundt i byen med bus og ser flere af byens talrige seværdigheder, herunder St. Basil katedralen, Lenins Mausoleum og det frygtede KGB’s hovedkvar­ter – udefra. Vi skal også aflægge et visit på Novodevichy kirke­gården, hvor Boris Jeltsin har et stort gravmæle. Dagen slutter med et flodkrydstogt på Moskva­floden. Vi sejler omkring halvanden time, før vi kører tilbage til hotellet og nyder aftensmaden.

17. september – Moskva
”Kreml”, den befæstet bydel i Moskva, er ofte synonym for den russiske regering. Den ældste kerne af bygningerne er fra 1400-tallet. Formiddagen bruges på, at se nærmere på bygningerne og høre historierne. Ved 13-tiden kan man vælge imellem at følge bussen tilbage til hotellet eller interesserede kan også vælge, at tage med vores danske rejseleder med ud på endnu en udflugt. Vi tager også denne gang med offentlige transportmidler, hvor hver deltager be­taler for sin egen billet. Efter en begivenhedsrig dag, mødes vi igen og spiser middag sammen på hotellet.

18. september – Moskva – Billund
Efter morgenmad og tjek ud fra hotellet, vi får bagagen opbevaret og tager med rejselederen på sightseeing på gåben eller med offentlige transportmidler. Hver deltager betaler selv for egen billet.
Hvis man hellere vil have lidt tid på egen hånd, er det muligt. Først på eftermiddagen kører vi mod lufthavnen, hvorfra vi flyver via Riga, til Billund. Herfra med bus tilbage til vores hjembyer.
Afrejse/hjemkomst:
12/09 - 18/09 2019 7 dage Udsolgt
 
Pris for 7 dage: kr.  11.995,-
Tillæg for enkeltværelse: kr.  1.700,-

I prisen er inkluderet:
Bus til København 6. august - visumkontoret
Bus til/fra Billund Lufthavn
Fly tur/retur
Transport til/fra hoteller
3 x Overnatninger i Sankt Petersborg
3 x Overnatninger i Moskva
6 x Morgenmad
6 x Aftensmad
Entré og rundvisning i Vinterpaladset
Entré og rundvisning i Sommerpaladset og Peterhof
Togbillet til hurtigtoget Sapsan
Flod cruise i Moskva
Lokale, danske guider på udflugter
Dansktalende rejseleder på hele turen
Udflugter ifølge programmet

Rejsens pris inkluderer ikke:
Visum fra kr. 490,- med forbehold for ændring
Hjemsendelse af pas fra visumkontoret med anbefalet post
Drikkepenge forvent venligst 20 kr. pr. dag
Metro er egenbetaling, beregn 40 kr. pr. person

Valuta:
Visa Dankort / Master Card / Eurocard

Hotel:
12/09 - 15/09
Hotel Oktyabrskaya

Godt og centralt hotel.

15/09 - 18/09
Delta Izmailovo

Godt og centralt hotel.
Opsamlingsrute 5 2019
Mødetid: 10 min. før afgang
Viborg Eksercerpladsen Fr*
Kjellerup Parallelvej 7 Fr*
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 Fr*
Randers Gasværksgrunden Jernbanegade Fr*
Århus Musikhuset Fr*
Viby P-plads Viby, Torv v/Kirken Fr*
Skanderborg Banegården Fr*
Horsens Afk. 56 Q8 Tanken i Lund Fr*
Vejle Afk. 60 Dandyvej v/Pendlerplads Fr*

 
*fremsendes

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)