Jul i Hamborg | Sørens Rejser.dk
Jul i Hamborg

Jul i Hamborg

Besøg i McArthurGlen Designer Outlet

Hamborg har et af Tyskland største julemarkeder. På den smukke plads foran Hamborg Rådhus tilbyder næsten hundrede boder alverdens julepynt og juleguf. Helt natur­ligt breder markedet sig ud i gågadeområdet og fylder hele Hamborgs centrum med glade voksne og børn i julestem­ning. Hamborg er Tysklands næststørste by og anses for at være en af landets smukkeste metropoler. Som havneby ved Elben er der en maritim stemning. Byen bliver ofte kaldt ”Porten til Verden”. Oplev Hamborgs julemarked hvor jule­stemningen sætter sit præg på alle. Vi bor på hotel i centrum af Hamborg i gåafstand til julemarkederne, shopping i Nordtysklands største outleetcenter, stort udvalg af mad, duften af mandler og lyden af julemelodier, det kendetegn­er et par hyggelige dage i Hamborg med Sørens Rejser.

1. dag
Afgang fra Danmark. Vi kører til McArthurGlen Designer Outlet ved Neumünster, der udbyder et væld af designerbutikker, med alt fra dame- og herretøj, sportstøj, fodtøj samt tilbehør til hjemmet. Her er alt hvad ethvert shopping hjerte måtte ønske sig, med designer­varemærker, der er nedsat med 30-70 % i forhold til normalpris­erne. Vi har nok tid til både shopping samt frokost i en af de mange spisesteder. Turen forsætter til Hamborg, hvor vi ankommer til hotellet hen af eftermiddagen. Vi tjekker ind på vores hotel i centrum, og herefter er der rig mulighed for at gå ned på Rådhuspladsen og se julemarkederne med lys på. Der er et stort udvalg af restauranter i området.

2. dag
Morgenmad på hotellet. Tid på egen hånd til at besøge det store farverige julemarked med mange boder. Desuden har Hamborg adskillige overdækkede butiksarkader, specialforretning og stormagasiner. Byen er det rene slaraffenland for shopping af julegaver. Der er også mulighed for en spændende havnerundfart eller besøge et af byens mange museer. Vores chauffør kommer gerne med gode forslag. Midt på eftermiddagen forlader vi Hamborg. Ophold ved grænsekioskerne, før vi fortsætter til vores hjembyer. Hjemkomst midt på aftenen.
Opsamlingsrute
Viborg Tinghallen 07.00
Kjellerup Sørens Rejser 07.30
Silkeborg Circle K / Søtorvet 07.50
Horsens Q8 tanken 08.30
Vejle DTC 08.50
Kolding Skandic 09.10
Randers Randershallen 06.50
Aarhus Musikhuset 07.30
Aarhus Viby Torv 07.40
Skanderborg Banegården 08.00

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)