Sydengland | Sørens Rejser.dk
England rejse

Sydengland

- Historie og charmerende landskab

England er et meget spændende og interessant rejsemål. Specielt Sydengland har meget at byde på. Det kuperede landskab er præget af grønne bakker og meget smukke og idylliske landsbyer. Overalt dukker borge og slotte samt andre tegn fra en spændende fortid op, og fortæller om de mange historiske begivenheder, der har fundet sted på disse egne siden Romertiden.


Nyhed i 2020    SOM NYHED i 2020 BESØGER VI METROPOLEN LONDON.1. dag - Udrejse
Vi kører via Hamburg og Bremen, til vores overnatningshotel. Her bliver vi indkvarteret og spiser aftensmad.

2. dag – Holland – Frankrig – Eastbourne
Rejsen fortsætter ind i Frankrig via Dunkerque og den franske kyst til Calais. Vi tager færgen over den engelske kanal, hvor vi bliver modtaget af Dovers majestætiske hvide klinter. Vi kører til hotellet i Eastbourne, hvor vi ankommer hen ad eftermiddagen. Aftensmaden nydes på i hotellets restaurant.

UDFLUGTER & OPLEVELSER

Eastbourne
Dagen starter med en byrundtur i Eastbourne, hvor vi udforsker den hyggelige kystby med den smukke promenade og blomstrende parkanlæg. Om eftermiddagen kører vi på landtur og besøger den lille hyggelige by Alfriston, som ligger i Lullington Heath National Park området.

Traditionel engelsk have og Arundel Castle
Englænderne har stolte havetraditioner, der går tilbage til storhedstiden i 1700-tallet, hvor den engelske landskabshave afløste den stramme franske barokstil og den tidligere italienske renæssancestil. Vi besøger i dag en af disse haver, hvor vi får god tid til at nyde det skønne blomsterflor. Dagen bringer os også til Arundel Castle, som har været i den samme slægts eje siden det 11. årh. I forbindelse med borgen ligger et enestående haveanlæg, som man absolut skal opleve. Arundel Castle er en umådelig smuk perle.

London – Storbritanniens hovedstad
Vi kender alle til Londons store turistattraktioner bl.a. Big Ben, Tower of London og Buckingham Palace. I dag har vi muligheden for at opleve nogle af de serverdigheder, der er synonym med London. Vi tager lokaltoget direkte fra Eastbourne til London - Victoria Station. Vi har god tid i London til en frokost, samt udforske byen på egen hånd. I gåafstand fra stationen ligger en perlerække af attraktion, så som Buckingham Palace, Hyde Park og det berømte varehus, Harrods. Hvis man aldrig har besøgt London før, kan de røde dobbeltdækker ”Hop on – Hop off” sightseeing busser varmt anbefales. Vores rejseleder hjælper gerne med køb af billetter (egenbetaling)

Royal Pavilion, Beachy Head og Brighton
I dag skal vi besøge Royal Pavilion, som tidligere har tilhørt det britiske kongehus. Bygningen er atypisk Engelsk og opført i Indisk/Gotisk byggestil. Vi ser det overdådige palads, som bestemt er et af dagens højdepunkter. Hvis vejret tillader, skal vi omkring Beachy Head med den fantastiske udsigt over kridtklinterne. Turen fortsætter til den mondæne badeby Brighton, som er berømt for sin strandpromenade og Palace Pier, hvor man finder det kendte tivoli for enden af molen. Kvarteret bag molerne, The Lanes er spækket med smalle gågader, butikker, restauranter og en livlig atmosfære.

7. dag – Eastbourne – Frankrig – Tyskland
Efter morgenmaden tager vi afsked med Eastbourne. Vi sejler retur til fastlandet og herfra til sidste overnatning i Tyskland.

8. dag – Hjemrejse
Efter en rejse med mange flotte oplevelser, kører vi op gennem Tyskland med ankomst til Danmark først på aftenen.
Afrejse/hjemkomst:
22/08 - 29/08 2020 8 dage Ring
 
Pris for 8 dage: kr.  7.775,-
Tillæg for enkeltvær.: kr.  1.195,-

Bemærk:
Ved tilmelding oplyses fødselsdag - måned og år.

I prisen er inkluderet:
7 x Hotelovernatninger
7 x Morgenmad
7 x Aftensmad
Færgeoverfart Calais - Dover tur/retur
Dagstur til London
Entré: Royal Pavilion
Entré: Arundel Castle & Park
Entré: Chartwell
Entré: Engelsk Have
Udflugter ifølge programmet

Valuta:
Engelske pund. Euro.
Opsamlingsrute 2 (2020)
Mødetid: 10 min. før afgang
Kjellerup Parallelvej 7 06.00
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 06.20
Århus Musikhuset 06.10
Viby P-plads Viby, Torv v/Kirken 06.20
Skanderborg Banegården 06.45
Horsens Afk. 56 Q8 Tanken i Lund 07.00
Vejle DTC v/Trailervej 07.20
Kolding Afk. 63 Pendlerplads v/ Scandic 07.40
Rødekro Afk. 70 v/ Shell 08.20
Padborg Afk. 76 Lejrvejen v/ OK tanken 08.45

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)