København | Sørens Rejser.dk
Hjertet af Nyhavn

København - NYHED!

- Vores vidunderlige hovedstad

Tag med Sørens Rejser til vores smukke og charmerende hovedstad, København. Her skal vi opleve et væld af de helt store attraktioner bl.a. Københavns Politigård, Rådhuset og Operaen. Vi skal kører med gamle sporvogne og se de kongelige stalde. Vi bor på det 4-stjernede nyrenoveret Hotel Copenhagen Strand ved Københavns havnepromenade midt i Nyhavns hjerte. Dette er en tur med mange oplevelser, indtryk og gamle danske historier.1. dag - Sporvejsmuseet - Kanalrundfart
Vi kører over Fyn, hvor vi holder en lille pause, og fortsætter turen med den flotte udsigt over Storebælt. Vi besøger Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm. Her skal vi køre en tur i de gamle sporvogne. I remiserne er der udstillet sporvogne og gamle busser, som der er mulighed for at komme op i. Desuden er der skiftende udstillinger omkring sporvejs- og busdriften i Danmark. Her nyder vi vores frokostpakker, inden vi kører til vores hotel i København. Sidst på eftermiddagen mødes vi, og sejler en kanalrundfart, inden vi spiser aftensmad, som er stegt flæsk ad libitum på Rio Bravo.


Derfor skal du vælge denne tur


København med det hele    Vi skal bo i hjertet af Nyhavn, på det 4-stjernede Copenhagen Strand. I Nyhavn er der rig mulighed for at opleve en helt speciel atmosfære. Vi skal opleve Operahuset, Københavns Rådhus, Politigården, De kongelige stalde, De kongelige repræsentationslokaler, og vi besøger Sporvejsmuseet, hvor vi også skal køre med de gamle sporvogne. Dette er en tur spækket med indhold.


2. dag - Byrundtur - Christiansborg Slot - Politigården
Vi starter dagen med en spændende byrundtur i København, hvor vi hører om byens historie og ser nogle de mange kendte bygninger og seværdigheder. Vi kommer bl.a. forbi Kastellet, Den Lille Havfrue, Lange Linie, Gefionspringvandet og Nyboder. Der vil efterfølgende være tid til frokost på egen hånd.

Vi mødes ved Christiansborg Slot, hvor vi skal have en rundvisning i De Kongelige Repræsentationslokaler. Vi tager herefter turen til De Kongelige Stalde, hvor vores guide vil vise os de fornemme gallakareter, og vi hører bl.a. om, hvordan Kongehuset bruger stalden i dag og om de berømte Frederiksborgheste.

Sidst på dagen skal vi besøge Københavns Politigård, hvor vi skal på rundvisning. Turen indeholder både arkitektoniske og historiske fortællinger bl.a. om den ikoniske runde gård, som slet ikke skulle have været rund og den firkantede gård, der i dag er mest kendt som mindegården. Rundvisningen bliver varetaget af nuværende eller tidligere politifolk. Til aften samles vi i foyeren på hotellet, og går en tur i Nyhavn. Vi spiser sammen og nyder den hyggelige stemning i Nyhavn.

3. dag - Københavns Rådhus
Efter morgenmaden tager vi til Operahuset, hvor vi skal på en spændende rundvisning. Operaen er en gave til det danske folk fra A. P. Møller. Huset er tegnet af den verdensberømte danske arkitekt Henning Larsen, og flere danske kunstnere har bidraget til husets udsmykning. Per Kirkeby har bl.a. skabt fire bronzerelieffer, mens Olafur Eliasson har tegnet de tre fantastiske lysskulpturer i den store foyer.

Der er tid til en frokost på egen hånd, inden vi fortsætter til Københavns Rådhus, hvor vi får en interessant rundvisning. Vi ser Jens Olsens Verdens ur, med det fascinerende mekaniske og astronomiske ur med 12 værker. Under besøget nyder vi de berømte Rådhuspandekager. Midt på eftermiddagen forlader vi København. På hjemturen spiser vi en 2-retters menu, inden vi fortsætter det sidstestykke til vores hjembyer.
Afrejse/hjemkomst:
13/09 - 15/09 2020 3 dage
 
Pris for 3 dage: kr.  4.395,-
Tillæg for enkeltvær.: kr.  725,-

I prisen er inkluderet:
Frokostpakke (1. dag)
2 x Hotelovernatninger
2 x Morgenmad
1 x Stegt flæsk ad libitum på Rio Bravo
1 x Aftensmad i Nyhavn
1 x Aftensmad på Gelsted kro
Kanalrundfart
Entré og rundvisning i Operahuset
Entré og rundvisning på Københavns Rådhus
Entré og rundvisning på Politigården
Entré og Sporvognstur
Entré til De kongelige stalde
Rundvisning i De Kongelige Repræsentationslokaler
Udflugter ifølge programmet

Valuta:
Danske kr.
Kanalrundfart i København Den lille havfrue Københavns Politigården De kongelige stalde Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm
Opsamlingsrute
Viborg Eksercerpladsen 06.30
Kjellerup Sørens Rejser 07.00
Silkeborg P-plads, Ansvej 98 07.20
Århus Musikhuset 07.20
Viby P-plads v/Kirken 07.30
Skanderborg Banegården 08.00
Horsens Afk. 56 Q8 Tanken i Lund 08.20
Vejle DTC, v/Trailervej 08.40
Operahuset Københavns Rådhus

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)