Turistkørsel i hele Danmark

Turistkørsel


Er I mange der skal afsted - så snup en stor bil
Er I for mange til en taxa?
Så kontakt os - vi kører for skoler, institutioner, firmaer, foreninger, efterlønsklubber og mange flere.

Det er nemt, komfortabelt og afslappende. Vi aftaler opsamlingspunkt og tilsvarende turens slutpunkt og så skal du ellers bare læne dig tilbage og nyde turen i en af vores gode, komfortable busser.

Hvis du er ineresseret kan du se busserne indvendigt ved at klikke her.

Turistkørsel med bus gennem mange år

Vi stiller bus samt chauffør til rådighed hvis du ønsker at tage på firmatur, eller skoleudflugt. Vi har kørt mange ture kort såvel som lange, og vi er altid kommet hjem med tilfredse kunder der hellere end gerne ville vælge os igen til en lignende tur. Sidste år kørte vi mange ture med folk der skulle på udflugter eller andre ture. Turistkørsel, som vi kalder det, har altid været meget efterspurgt og der er altid rig mulighed for at tage på en lille endagstur med skole såvel som firma. Vores turistkørsel for firmaer foregår på den måde at vi samler grupen af personer der skal med på tur op og så sættes de af på aftalte sted og så kommer vi igen efter aftale med arrangøren af arrangementen.

Bus til udflugt

Hvis du er i gang med planlægningen af en udflugt men ikke kender transportmulighederne til og fra stedet hvor i skal være, så bestil en bus til udflugten for så kan du være sikker på at alt vedrørende transport bliver noget nemmere. Kontakt os for at en uforpligtende samtale hvor vi tilbyder en pris og får aftalt nærmere informationer. Du kan også læse mere om vores udflugter. Vi kører mange ture med forskellige institutioner om året og vi har naturligvis også en overkommelig pris parat til dig, når du ringer til os.


Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)