Grupperejser i hele Europa
Praktisk
Alle rejser


Rejsekatalog
Rejsekatalog 2020
Ærø

28/9
8 dage

1/10
4 dage

6/10
1 dag

7/10
5 dage

11/10
1 dag

Sort Sol

Grupperejser


Grupperejser i Danmark eller overalt i Europa

Sørens Rejser arrangerer grupperejser, hvor vi tager udgangspunkt i jeres ønsker for grupperejsen. Vi er specialister i grupperejser i hele Europa, og vi har gode erfaringer med at skabe gode rejseoplevelser, og vi opfylder gerne specielle ønsker og behov. Det gælder både grupperejser på én eller flere dage.

Grupperejser skaber sammenhold

En grupperejse er altid præget af en helt speciel stemning, når for eksempel en virksomhed tager af sted på tur. Man er sammen med sine kolleger i en anden sammenhæng end normalt, og det er med til at skabe gode relationer. Grupperejser for skoler og institutioner giver eleverne og de studerende mulighed for at kombinere faglighed og socialt samvær gennem besøg til udvalgte destinationer. Sørens Rejser kommer gerne og fortæller om mulighederne for en grupperejse, der både indeholder seværdigheder og omgivelser, der er skabt til hygge og samvær.

Rejs i gruppe med din forening

Grupperejser er meget brugt af foreninger, der i fællesskab har lyst til at besøge noget bestemt, der har fanget interessen. Det kan være en enkelt udflugt eller et par dage på grupperejse med en moderne luksusbus og overnatninger på dejlige hoteller. Med Sørens Rejser som samarbejdspartner er der ikke langt fra tanke til handling. Med et godt netværk og samarbejdspartnere i hele Danmark og resten af Europa er det ikke svært, at arrangere en grupperejse med et specielt tilpasset program. Ring på 86 88 18 17, og lad os tage en dialog om jeres ønsker.

Læs mere om vores Senior Velvære rejse her.

Læs mere om vores Skirejser for grupper her.

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)