Gæstebog - Sørens Rejser

Gæstebog 2018


Anmeld din rejse Flere anmeldelser:


08. maj 2018
Tirpitz
Ruth og Oluf Bach
Vi har i dag været med på jeres tur til Tirpitz. Det var en rigtig dejlig udflugt. Jeres chauffør sørgede for, at vi alle fik en uforglemmelig dag.
Venlig hilsen Ruth og Oluf Bach
02. marts 2018
Tryllefløjten
Susanne og Erling Rasmussen
Super oplevelse til Operaen. Alt vel tilrettelagt, ikke mindst takket vores chauffør, Jan, som med sikker kørsel også krydrede turen med humor og gode informationer undervejs.
01. februar 2018
Wellness Polen - Kolobrzeg
Else og Karl-Erik
Besked: Tak for en rigtig dejlig tur til Jan, Jens og Søren, en fornøjelse at køre og være sammen med jer, I er dygtige til at guide gæsterne.
Også en stor tak til vore rejsefæller fra Seniorklubben i Kjellerup for en fornøjelig tur, hygge og godt humør.
Alt i alt en super tur, til et meget rart hotel NEW SKANPOL, godt mad og et udsøgt venligt og godt personale.
12. januar 2018
Jul på Lüneburger Heide
Ellen og Leif Krøjgaard
Vi har igen været på juletur med Sørens Rejser. En rigtig god tur med mange oplevelser og sjov. En stor tak til Elizabeth og vores rare chauffør Jens. De gør begge deres bedste for at vi har det godt. Ellen og Leif Krøjgaard
12. januar 2018
Ellen og Hans Jørn
TAK til alle ved Sørens Rejser for et hyggeligt arrangement. Det er dejligt at se og snakke med Jer og hilse på venner og bekendte og tidligere rejsefæller.Der er altid en god stemning.TUSIND TAK.
mvh
Ellen og Hans Jørn
09. januar 2018
Nytår i Bordesholm
Else Jacobsen
Mange tak for en dejlig tur til Bordesholm. Mange tak til alle de rejsedeltager der samlede sammen til mig og sendte mig en tanke da jeg desværre blev syg og måtte indlægges og efter følgende opereres i Tyskland. Specielt stor tak til Chauffør Jens Erik og Karen Margrethe for den store hjælp med sygehuset, transport ja selv lægekonsultation, og Billed-Bladet tog de sig af. 100000 tak.
03. januar 2018
Nytår i Berlin
Anna Marie Nielsen
Tak for endnu en festlig nytårs aften i BERLIN. Og en stor tak til Jens og Elisabeth som gør turen ekstra underholdende. De er et super rejseteam.
Godt nytår til alle Anna Marie og Elund Nielsen

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)