Gæstebog - Sørens Rejser

Gæstebog 2012


Anmeld din rejse Flere anmeldelser:


08. december 2012
Frida og Leo Nielsen, Silkeborg
Vi vil sige tak for en god juletur i grænselandet, det kan man kalde juletur med sne og frostklar himmel. På vejen dertil fik vi en god oplysning af vores chauffør Søren, der ved meget om det sønderjyske, idet han har boet der. Han kom også med gode oplysninger om de forskellige byer vi besøgte. Vores ophold på Carstens hotel i Bordesholm var også turen værd - noget godt at spise, dertil god servering og bagefter god musik til at få stivheden ud af benene efter køreturen og tripperiet i julemarkerne. Vi havde også den fornøjelse at hilse på tilrettelæggeren af Sørens Rejser for med på turen var Søren og hans kone, som vi ikke før havde set, og uden dem havde vi jo nok ikke været med på deres rejser igennem årerne. Nu vil vi ønske alle hos Sørens Rejser en god jul og et godt nytår på gensyn i 2013.
Mvh. Frida og Leo.
04. december 2012
København - NYHED!
Grete & Peter Sørensen, Kjellerup
Vi er lige kommet hjem fra en 2 dages tur til København.
Dejlig tur, godt tilrettelagt, godt hotel med god mad både aften og morgen.
TOP CHAUFFØR, med en god og sikker måde at køre bussen på, man kunne ikke mærke, når der blev skiftet gear, samtidig var han også fyldt med en god humor.
Vi vender tilbage igen, når vi får lyst til en tur igen, denne tur var vores første bustur nogensinde.

De venligste hilsener
Grete & Peter Sørensen
Nørregade 11
8620 Kjellerup
03. december 2012
Julemarked i København
Bent Laursen
Vi har været på weekend tur til København. Tak til Palle der var chauffør på turen, og ikke mindst som guide.
Tak for en rigtig god tur og de bedste ønsker for en god jul og et godt nytår.
Venlig hilsen
Marie Kjær og Bent Laursen
01. december 2012
Cirkusrevyen 2021
Anne og Henning Pedersen
Vi har været med på en rigtig god tur til Christiansborg og Politigaarden.
Turen startede med, at Kristian Phil Lorentzen tog med fra Kjellerup. Fortalte undervejs om arbejdet i Folketinget. Vi spiste en god frokost i Snapsetinget. Derefter rundvisning på Christiansborg. Interessant og levende fortæller.
Derefter gik turen til Politigaarden.
Først en orientering omkring bygningen og rundvisning. Meget interessant.
Tak til Sørens rejser for en god tur.
Tak til chaufføren Leif Pallesen.
19. november 2012
Jette og Erling Hyllested
Har lige været på en fantastisk tur til Hamburg til Koncert med Olaf fra Die Flippers. Flot koncert og Super lækkert Hotel. Stor tak til Søren Strahl der viste os rundt i Hamborg om fredagen. Dejligt med en chauffør der fortæller hvor og hvad vi ser. Har rejst med Sørens Rejser mange gange og vender helt klart tilbage.
15. oktober 2012
Berlin
Vibeke Brose
Som sædvanlig har vi oplevet en perfekt service hos Sørens Rejser. Lige fra den første del af planlægningen af en tur til Berlin for 100 elever og 6 lærere fra Langkær Gymnasium har vi mødt hjælpsomhed, velvilje til såvel større ændringer som småjusteringer, medvirken til fastlæggelse af program, fremskaffelse af dygtige guider- og selvfølgelig en særdeles rimelig pris. Chaufførerne kørte perfekt. De uddelte gavmildt af deres store viden om turen og byen og bidrog således i høj grad til en særdeles vellykket tur. Stor tak til Jan og Søren.
På kollegernes og elevernes vegne Vibeke Brose
04. oktober 2012
Anne
Det er nogle fantastiske ture i arrangerer :-) Specielt musikturerne må jeg erklære mig ret forelsket i :-)
03. oktober 2012
Ingelise Nielsen
Vi har været på musiktur til Østrig. Alletiders tur med mange gode oplevelser og masser af sang og musik i ægte Tyroler stil. Vi var 4 der tog turen op på Hahnenkamm i Kitzbyl, dejlig tur i Hansis fodspor:-) Vejret var godt hele ugen. Og ikke mindst havde vi en herlig chauffør i Jan K. og guiden Jørgen Dam " et fantastisk leksikon " :-), så kan man ikke ønske mere for en god tur.
Mange hilsner til alle på turen.
Knud og Ingelise
Skal vi tage en Dr. Nielsen og skåle for Sørens Rejser :-)
29. september 2012
Østrig - Zillertal
Tina Severin Sølbæk
Vi er lige kommet hjem fra endnu en fantastisk og oplevelsesrig tur med Sørens Rejser!
Denne gang gik turen til hyggelige Zillertal i Tyrol, hvor vi var så privilegerede at blive fragtet i Air Force One med Søren Stahl bag rettet - og Kirsten Andersen som rejseleder. Til både Kirsten og Søren skal der lyde et hjertelig tak - I var et fantastisk team og sørgede for, at vi fik en unik og uforglemmelig rejse.

Turen var vel tilrettelagt og levede helt og aldeles op til vores forventninger. Vi glæder os allerede til næste tur med Sørens Rejser. På gensyn - mange hilsner fra søde lille mormor samt Ulla og Tina.
25. september 2012
Cirkusrevyen 2021
Anne og Henning Pedersen
Vi har igen været med Sørens Rejser til Cirkusrevyen. Det var en rigtig god tur. Det er rart med god tid på egen hånd i København. Både 1. og 2. dagen. Rart med tid på Bakken efter revyen. Det er rigtig godt, at vi kan regne med, at turen bliver til noget, selvom bussen måske ikke er fyldt helt op.
Tak til Palle for turen.
25. september 2012
Sydtyskland - Bayern
Benthe Larsen
Jeg er lige kommet hjem fra en super god tur til Bayern. En stor tak til Leif vores dygtige chauffør For god og sikker kørsel og sjove indslag. Også en stor tak til vores rejseleder Jørgen Dam for hans store viden om Bayern og hele vejen gennem Tyskland.
Det var bare en rigtig god tur endnu en gang med Sørens Rejser, kan varmt anbefales.
MVH Benthe Larsen
17. september 2012
Lisbeth og Gert
Tak for en rigtig dejlig ferie med Sørens Rejser. En meget stor tak til Jens og Jørgen for deres venlighed og kørsel - det var en tur vi aldrig vil glemme. Også en stor tak til alle medrejsende.
16. september 2012
Østrig - Zell am See
Frida og Leo Nielsen, Silkeborg
Bedre sent end aldrig, da der har været problemer med gæstebogen længe hvorved man ikke har kunnet sende tror jeg den virker igen. Vi vil lige sige tak for en rigtig god tur til Zell am See sammen med nogle behagelige medrejsende. Vi havde nogle gode udflugter, hvor vi fik en masse at vide af Jørgen Dam, og rigtig god kørsel af Jens. Vejrmæssigt kunne vi heller ikke klage på, hotellet var også super både med værelser og betjening.
Vi er ved at tænke på en juletur så der kan vi måske igen hilse på kendte folk, indtil da forsat god sensommer,
Mvh. Frida og Leo.
06. august 2012
Cirkusrevyen 2021
Birgit og Carl Ove Jensen
Så var det lige den 4. tur i år, og som altid veludført med en dejlig bus og en super chauffør. Jens kører som en drøm - det var en god oplevelse. Nu mangler vi lige Sort Sol i oktober, som vi glæder os til.
Rigtig god vind til alle ved Sørens Rejser, tak.
30. juli 2012
Bornholm
Gunhild og Poul Erik
Vi siger stor tak til Sørens rejser for en veltilrettelagt tur til klippeøen. Tak til en meget "alsidig" chauffør for sikker kørsel og god underholdning, samt til vores lokale guider både på land og vand. Vejret var jo dejligt, så vi fik valuta for pengene. Sejltur for egenbetaling var meget god med frisk guide. Hilsen til alle rejsefæller.
27. juli 2012
Signe & Hans Jørgen
Tak for en uforglemmelig tur i Norge med en fantastisk guide(Kristine)der fortalte om Norge i fortid og nutid og en chaffør (Søren)der kørte ubesværet på de smalle veje. En tur vi varmt kan anbefale.
22. juli 2012
Husum - Friedrichstadt - Tønning
Elisa og Erik Andersen
Er netop kommet hjem fra en dejlig tur til ovennævnte byer og på trods af rigtig dårlig vejr, havde vi alligevel en pragtfuld tur.Rigtig dejlig hotel og god mad. En stor tak til Leif for god og sikker kørsel og til Jørgen for hans store viden om byerne og marsklandet.
Det er første gang vi har rejst med Sørens Rejser, men bestemt ikke sidste gang.
Hilsen Elisa og Erik
22. juli 2012
Østrig - Golling
Ellen og Hans Jørn Pedersen
Vi har haft en dejlig ferie, derfor en hilsen til alle, der var med på turen til Golling. Tak for godt humør og mange grin. En stor Tak til cockpittet med den rolige Jens og Jørgen, der øste ud af sin store viden på hele turen.
17. juli 2012
Helgoland & Nordfriesland
Vera og Jens Kjær - Randers
Ja, det skete jo igen - en god tur med Sørens rejser.
Stor tak til vores chauffør Leif, for god og sikker kørsel - samt sjove indslag.
Også tak til Kirsten som Altmuligdame - som bl.a. sørgede for at vi alle kom vel ombord på båden til Helgoland.
Også en tak til alle medrejsende for en sjov tur. Det er rart at vi alle kan snakke og grine sammen.
15. juli 2012
Italien - Gardasøen
Majbrit
Har nu været hjemme i en uge i den danske sommer = regn, så kan man heldigvis tænke sig tilbage på den gode tur til Gardasøen, og de glade rejsefæller man var sammen med og et tak til vores glade og humørfyldt chauffør Leif.
07. juli 2012
Nordkap
Inge og Henning
Vi har nu været hjemme i en uge efter at have været med på en fantastisk tur til Nordkap. Tak til Kirsten - Jan og Søren.
Det er helt utrolig at opleve hvordan I har sat jer ind i tingene for at gøre alt så godt som muligt for os. Eks.da Jan havde arrangeret en tur på Lofoten så vi kunne se midnatssolen, da det ikke lykkedes på Nordkap.
02. juli 2012
Østrig - Zell am See
Egon og Aase Clausen
Sørens Rejser har gjort det igen, nemlig tilrettelagt en rigtig dejlig tur til Zell am See i Østrig og gennemført af to dygtige medarbejdere. Vores chauffør Jens, som med stor sikkerhed, kørte os ad store og små veje, og nogle gange små omvej, for at vi kunne se så meget som muligt af dette smukke land. Vores rejseleder Jørgen, som med stor viden og meget begejstring fortalte og viste os alt hvad vi kom forbi. Deres gode humør, store omsorg for alle og fine samarbejde, gjorde det til en uforglemmelig tur for os.
Hilsen Egon og Aase.
01. juli 2012
Nordkap
Mærtha og Poul Erik Johansen
Vi er lige kommet hjem fra en kanongód tur til Nordkap. Tusind tak til Kirsten Andersen og Jan Kønigsberg for 14 gode dage. I er bare et godt team, der forstod at gøre det bedste for os rejsedeltagere, jeg vil helt sikkert altid rejse med Sørens rejser fremover. Det er kvalitetsrejser. Vi er også glade for at turen gik op gennem Sverige og Finland og ned gennem Norge, vi fik set rigtig meget, som man ikke oplever når man flyver den ene vej.
Hilsen Mærtha og Poul Erik Johansen
15. juni 2012
Berlin
Anne og Henning Pedersen
Tak for en rigtig god tur til Berlin.
Godt arrangeret. Der er rundvisninger og tid på egen hånd.
Tak til rejselederen Paw og til chaufføren Leif.
01. juni 2012
Samsø
Bent og Eva Jensen
Med Ældre Sagen Viborg.
En rigtig fin tur, god service fra chauffør, guide, og "Flinchs - Hotel Tranebjerg. At vejret så var godt, var en ekstra fjer i hatten.
MVH Eva og Bent.
18. maj 2012
Husum - Friedrichstadt - Tønning
Vera og Jens Kjær
Endnu en gang en stor tak til alle for en rigtig SUPER tur med Sørens rejser.
Jens for god kørsel - og Jørgen som god fortæller og gode ideer.
Og for vores vedkommende ikke sidste gang vi tager med jer - Har jo i forvejen været med mange gange.
Og hvis nogen læser det kan turen varmt anbefales.
Med venlig hilsen
Vera og Jens
18. maj 2012
Charlie i Parken 2016
Finn Sivertsen
Tak til Jan der kørte bussen. Han var god til at underholde på turen, idet han vidste meget. Super underholdning i Parken, der manglede ikke noget og hotellet var i orden.
Hilsen Finn
14. maj 2012
Charlie i Parken 2016
Ketty Jensen
Vil lige sige tak for en rigtig god og hyggelig tur til Top Charlie, og en rigtig god chaffør, som kunne fortælle os om alt, hvad vi så eller kom forbi. Festen i Parken var bare rigtig god, vi var jo også en flok glade mennesker, som bare kunne snakke sammen så også en tak til De andre ved bord 41, nogle rigtig hyggelige folk.
Håber der bliver en tur til næste år.
06. maj 2012
Holland
Birthe Pedersen
Jeg vil gerne sige tak for en god tur til Holland. Mange gode informationer under hele turen fra Jørgen, han er et omvandrene leksikon og god kørsel af Jens, tak til kontoret for en god betjening for sin glemsomhed. Har kørt med jer 2 gange tidligere, og regner ikke med at det er sidste gang.
Venlig hilsen Birthe. God sommer til alle.
28. april 2012
København - NYHED!
Claus Møller
Tak for 3 gode dage i København, hvor vi fik set en masse ting. Også en stor tak til
Søren han havde bare styr på busser og var god til at fortælle mange ting.
Hilsen Claus
14. april 2012
Holland
Birthe Jensen

En stor tak til Leif og Jørgen (chauffør og rejseleder) for en super tur med god service fra begge. En tur hvor vi fik set en masse, og fik de bedste informationer undervejs.
Dette var ikke den første tur med Sørens Rejser, og det bliver langt fra den sidste.
10. april 2012
Schwerin, Wismar og Lübeck
Jens Erik Hansen
Vi var til koncert med Kaptain Cook.
Tak til chauffør søren for en rigtig god tur, og et dejligt hotel i schwerin.
Det er ikke sidste gang jeg har brugt Sørens Rejser.
Venlig hilsen Jens Erik Hansen
10. april 2012
De gamle hansestæder
Frida og Leo Nielsen, Silkeborg
Så har vi igen været med på en af Sørens rejser,og de er ikke så ringe end da, nej de er bare gode, der er endnu to ture dertil i løbet af sommeren og for dem der ikke vil så langt hjemmefra er turen her lige passende, ikke så meget motorvej at køre på, derimod kommer man ud og ser det utrolige flotte landskab der er udenfor motorvejen.
Ligeså er der nogle gode udflugter, man bor også på et virkeigt nostaltisk hotel i Wismar, spiser godt og en virkelig god betjening. Det vi så ikke kan love er jo vejret men bare man har den rigtig beklædning med kan man sagtens få noget at se.
Til slut vil vi sige tak for en virkelig god kørsel af Jan Kønigsberg, også en tak til rejseleder Jørgen Dam, han ved godt nok en hel del om Tyskland så det giver turen en ekstra oplevelse,vi vil sige på gensyn til Sørens Rejser, indtil da ønske hele personalet en god sommer.
07. april 2012
I dronningens fodspor
Jens Østergaard Poulsen
Det var alle tiders tur vi havde sammen med Chauffør Søren. De museer vi var på og det fine hotel, man kan ikke klage.
12. januar 2012
Signe og Peder Borup
En week-end tur, hvor ALT gik op i en højere enhed. Meget behagelig bus med en sikker og herlig chauffør,der bragte os til hovedstaden. Vi var indkvarteret på Admiral hotel, her spiste og overnattede vi, og fik en fornem betjening + maden var helt i top. I DR´s koncerthus nød vi en dejlig nytårskoncert. Om søndagen havde vi god tid på egen hånd til at opleve byen. Vi er klar såfremt turen gentages næste år.
08. januar 2012
København - NYHED!
Judith Ankersen
Jeg har haft fornøjelsen af at rejse med "Krone1" til Nytårskoncert i DR´s koncerthus i København 7.-8.januar 2012. Jeg har udelukkende haft fantastiske oplevelser med Sørens Rejser. Lige fra vi steg ind i bussen, lørdag morgen til vi blev afleveret igen, her sønddag aften.Chauffør Jan er en utrolig dygtig chauffør og ikke mindst guide. Der var ikke en eneste "misser" på turen. Hotel, mad, billetter var 1. klasses. Jeg havde glædet mig meget til turen og det er til fulde indfriet. Tak for det.

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)